KUCHARZ/ KA -1505 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Stanowisko: KUCHARZ/ KA -1505
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Data publikacji: 2017-10-06
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA -1505
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.10.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie we wskazanym zawodzie, komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność,
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 06.10.2017
Oferta pracy ważna do: 05.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w restauracji
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWE " MIREX " MIROSŁAW KUŹNIECKI - 2016-07-11 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Choszczno (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łososina Dolna (małopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i sprzedaż kebabów
P.H.U. MURAT KARADENIZ - 2016-08-03 - Tychy (śląskie)
Praca w kuchni - Kuchnia Polska
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Skawina (małopolskie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Sanok (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków gastronomicznych wg zamówień. (kuchnia polsko-włoska). Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bar Gastronomiczny U Jana Jan Charkiewicz - 2016-03-08 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowanie posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, zamawianie produktów z Fransjo, kontakt z dostawcami francuskimi w celu złożenia zamówienia
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Mława (mazowieckie)
Oferta dla osób do 30 roku życia:
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Łódź (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Czorsztyn (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klientów.
Sebastian Stefański - 2016-08-24 - Ciechanów (mazowieckie)
przygotowywanie oryginalnych potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-05-09 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków + ich wydawanie i sprzedaż. Praca w stołówce. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Zabrze (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: stołówka szkolna; umowa na 2 lata, godziny pracy: 7.00- 15.00; wysokość wynagrodzenia 2000 zł brutto do uzgodnienia
FIRMA GASTRONOMICZNA Tadeusz Siagło - 2017-12-14 - Słupsk (pomorskie)
przygotowanie posiłków.Oferta pracy przeznaczona dla osób zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Oświęcim (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2017-04-03 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
obsługa grup zorganizowanych oraz gości indywidulanych, kreowanie menu oraz ofert promocyjnych, utrzymywanie wysokich standardów potraw, przestrzegania zasad higieny pracy oraz przepisów HACCP
Zajazd Jurajski spółka jawna; Brewka Marcin, Brewka Barbara - 2016-01-25 - Podlesice (śląskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2018-03-28 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej tj. musaka, hommus, basbusa, falafel, shisk taouk.
EL HANYM KATARZYNA SZAFRAN - 2018-01-29 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Celestynów (mazowieckie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowę na czas określony, praca na dwie zmianyoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-07-25 - Redzikowo (pomorskie)
Przygotowywanie mięs, obróbka termiczna warzyw, dbanie o porządek na swoim stanowisku pracy, obróbka ryb, przygotowywanie deserów na bufety obiadowe, dbanie o porządek w kuchni. Wymagania: wykształcenie zawodowe (kucharz), wymagane doświadczenie w zawodzie. Praca na podstawie umowy zlecenia przez okres próbny w dalszej kolejności pracodawca deklaruje podpisanie umowy o pracę.
Hotel "FALTOM" Tomasz Falkowski - 2016-06-21 - Rumia (pomorskie)
wg stanowiska
Firma Produkcyjno- Handlowa "OLO" Artur Czarnik - 2016-05-12 - Owczary (małopolskie)