KUCHARZ Gorz贸w Wielkopolski oferta pracy "Batman" Sp. z o.o.

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej
Data publikacji: 2015-12-14
Lokalizacja: Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
Pracodawca: "Batman" Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:GEN. SIKORSKIEGO 138/7, 66-400 Gorz贸w Wielkopolski, powiat: m. Gorz贸w Wielkopolski, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowanie tradycyjnych potraw kuchni tureckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorz贸w Wielkopolski
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gorz贸w Wielkopolski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gorz贸w Wielkopolski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.01.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: turecki, w mowie - dobry, w pi艣mie - dobry
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
znajomo艣膰 przygotowania potraw regionalnych kuchni tureckiej okolic Samsunu, Adany i Bireciku
Nazwa pracodawcy: "Batman" Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Adres pracodawcy:
M艁Y艃SKA 2a/8, 66-400 Gorz贸w Wielkopolski, powiat: m. Gorz贸w Wielkopolski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, Godziny : kont.osob.9-17
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Gorz贸w Wielkopolski
Gmina pracodawcy: Gorz贸w Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gorz贸w Wielkopolski
Ulica pracodawcy: M艁Y艃SKA
Numer budynku pracodawcy: 2a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gorzowie Wielkopolskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 28.12.2015
Data udost臋pnienia oferty pracy: 14.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 14.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
obs艂uga kilenta w sklepie spo偶ywczym
SKLEP SPO呕YWCZO-PRZEMYS艁OWY "ALWA" - 2016-07-04 - Lubin (dolno艣l膮skie)
- Wykonywanie us艂ug czysto艣ciowo-porz膮dkowych, obs艂uga maszyn czyszcz膮cych (automat贸w myj膮cych). Dbanie o tereny zewn臋trzne, np. koszenie trawy, zamiatanie, zbieranie papierk贸w, odsnie偶anie wej艣cia, posypywanie sol膮, piaskiem. Wykonywanie innych zada艅 porzadkowych zleconych przez prze艂o偶onego, dbanie o powierzony sprz臋t.Praca na terenie obiektu Castorama. - Wynagrodzenie: 2100 z艂 brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pnie umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:00-14:00, 13:00-21:00. Praca r贸wnie偶 w soboty i niedziele - wg grafiku. Wymagania: wykszta艂cenie bez znaczenia. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe na podobnym stanowisku. Aktualne orzeczenie o stopniu niepe艂nosprawno艣ci. Predyspozycje do zawodu, sprawno艣c fizyczna pozwalaj膮ca na prac臋 pracownika porz膮dkowego. Umiej臋tno艣膰 obs艂ugi maszyn i urz膮dz臋艅 b臋d膮cych w ruchu. Kontakt wy艂膮cznie telefoniczny (tel.: 728-332-853) od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz.: 8:00-16:00.
"ERA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-21 - Katowice (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowanie posi艂k贸w.
"SOLIDUS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-06-27 - Nowy S膮cz (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
Zwi膮zek Harcerstwa Polskiego Komenda Chor膮gwii 艢l膮skiej - 2016-04-13 - Chrzan贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie, gotowanie, wydawanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰. Praca na pe艂en etat od poniedzia艂ku do niedzieli w godzinach 6-14; 14-20
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Czubinie - 2017-10-04 - Czubin (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, ofert, obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych, dba艂o艣膰 o powierzone mienie, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, aktywna wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczk贸w Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Kliczk贸w (dolno艣l膮skie)
wg programu
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w; wydawanie posi艂k贸w; obs艂uga klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Legnica (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂k贸w, wypiek pizzy.
U DZIEWCZYN Karolina Wojnarowska - 2017-01-20 - Strzy偶贸w (podkarpackie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, przygotowywanie kebaba
BODRUM KEBAB Hur Sakici - 2018-01-09 - Ko艅skie (艣wi臋tokrzyskie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw. Sporz膮dzanie jad艂ospis贸w dziennych z uwzgl臋dnieniem zalece艅 lekarskich. Przygotowywanie posi艂k贸w o mo偶liwie najwy偶szej jako艣ci oraz odpowiednich walorach smakowych. Porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dostosowanych do indywidualnych potrzeb pacjent贸w. Utrzymanie czysto艣ci przy miejscu pracy. Sumienne wykonywanie powierzonych zada艅. Obowi膮zek zamieszkania w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - 艁omna (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, serwowanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, miejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Mydlana,Oferta dost臋pna w sali G,Kontakt z pracodawc膮 - Urszula Pietruszczyk, tel.:223357683, e-mail: hr.fms.pl (at) sodexo.com
Sodexo Polska Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie posi艂贸w
E.J.P. Hotele Sp. z.o.o. S.k. ZPCH - 2017-06-28 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Sma偶enie nale艣nik贸w oraz przygotowywanie potraw z nale艣nik贸w. Miejsce pracy: Wroc艂aw Kontakt telefoniczny Sala G
kontakt przez PUP - 2016-12-16 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie potraw wed艂ug przepis贸w w j臋zyku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-11-30 - Otwock (mazowieckie)
planowanie posi艂k贸w oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Pi艂a (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w, opracowanie menu i utrzymanie czysto艣ci
Krzysztof Czarnocki - 2017-09-01 - P艂o艅sk (mazowieckie)
Przygotowywanie i doprawianie mi臋sa. Przygotowywanie kanapek, kebab.
Kebab MEKKA Mustapha Taleb - 2015-12-11 - Biskupiec (warmi艅sko-mazurskie)
- przygotowywanie posi艂k贸w- pakowanie, wa偶enie- opracowywanie receptur- dbalo艣膰 o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Bia艂e B艂ota (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw ciep艂ych i zimnych, samodzielne wykonywanie obowi膮zk贸w na stanowisku pracy
Centrum Us艂ug Gastronomicznych "MARIO" s.c. M. Firek, A. Firek - 2016-12-05 - Brzeg (opolskie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; ch臋ci do pracy; ks.sanepidu; mile widziane do艣wiadczenie; zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw od podstaw; praca po 12h; dwa dni pracy - dwa dni wolnego; miejsce pracy: Gliwice
STEK CHATA SP脫艁KA CYWILNA KAROLINA BADURA, RAFA艁 KONIECZNY - 2018-06-28 - Gliwice (艣l膮skie)
Uk艂adanie towar贸w na rega艂ach,sk艂adanie towaru na paletachna podstawiea wz,porz膮dkowanie magazynu.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Lublin (lubelskie)
- wykonywanie podstawowych czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowanie posi艂k贸w - przesrzeganieprzepis贸w BHP i ppo偶 obowi膮zuj膮cych w zak艂adzie 偶ywienia zbiorowego- stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej- dba艂o艣膰 o wizerunek firmy
kontakt przez PUP - 2018-02-15 - Wysowa-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 z karty menu, samodzielna praca na pe艂nej gamie owoc贸w morza, rybach i mi臋sach (filetowanie). Prowadzenie dokumentacji HACCP, kontrola zam贸wie艅 i stan贸w magazynowych, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy i pomieszcze艅 kuchennych.
RESTAURACJA RITZ - Barbara Ritz - 2016-05-12 - Gda艅sk (pomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespo艂u pracownik贸w kuchni, kontrol臋 zu偶ycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysok膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug. - Wynagrodzenie: 2120 z艂 brutto + wys艂uga lat. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe. Do艣wiadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w plac贸wce o艣wiatowej). Znajomo艣膰 zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporno艣膰 na prac臋 w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiej臋tno艣膰 przekazywania wiedzy. Wysokie zdolno艣ci interpersonalne oraz umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, komunikatywno艣膰, dyskrecja, sumienno艣膰, dok艂adno艣膰, wysoko rozwini臋te zdolno艣ci organizacyjne, umiej臋tno艣ci organizacji pracy w艂asnej i zespo艂u, sumienno艣膰, odpowiedzialno艣膰, obowi膮zkowo艣膰 i zaanga偶owanie w powierzone zadania, dyspozycyjno艣膰.
ZESP脫艁 SZK脫艁 OG脫LNOKSZTA艁C膭CYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe Anna Horoszkiewicz - 2017-07-27 - G艂og贸w (dolno艣l膮skie)
cz臋ste wyjazdy s艂u偶bowe, reklamowanie i promowanie towar贸w, utrzymywanie kontakt贸w z kontrahentami m. in. z Wietnamu, przyjmowanie reklamacji i og艂osze艅
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Branda Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2018-04-05 - Jarno艂t贸wek (opolskie)