KUCHARZ Gogolin oferta pracy JOANNA JENDRUSCH
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: prace gastronomiczne- wykształcenie - bez znaczenia- doświadzenie - mile widziane- aktulana książeczka sanitarno-epidemiologiczna- chęci do pracy, samodzielność
Data publikacji: 2016-01-25
Lokalizacja: Gogolin (opolskie)
Pracodawca: JOANNA JENDRUSCH
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:PAWŁA 9, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
prace gastronomiczne- wykształcenie - bez znaczenia- doświadzenie - mile widziane- aktulana książeczka sanitarno-epidemiologiczna- chęci do pracy, samodzielność
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gogolin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.01.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagana książęczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: JOANNA JENDRUSCH
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
PAWŁA 9, 47-320 Gogolin, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gogolin
Ulica pracodawcy: PAWŁA
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.01.2016
Oferta pracy ważna do: 24.02.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 25.01.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 25.01.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
PRODUKCJA DAŃ, WYDAWANIE POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 572663196
KOSMOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-przygotowanie kuchni do pracy, wstępna obróbka surowców(obieranie, krojenie , szatkowanie), prace porządkowe mające na celu utrzymanie kuchni w czystości
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
Transport i dostaraczanie dostaw-pianki tapicerskiej do klientów w Cz-wie i okolicach
WYPOL TRADING SP. Z O.O. - 2017-02-24 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków i dań gorących.
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2017-05-23 - Paary (lubelskie)
Wykształcenie zawodowe mile widziane kierunkowe; minimum dwa lata doświadczenia zawodowego; książeczka sanepidowska;znajomość kuchni polskiej; kreatywność; dbałość o porządek w miejscu pracy, samodzielne prowadzenie kuchni; miejsce pracy Gliwice;
P.H.U. "KOBE" BEATA KOŁSUT - 2016-04-05 - Gliwice (śląskie)
praca w godz. 14-22; wstępnie kontakt tel. z pracodawcą w 9-15 w celu ustalenia terminu spotkania
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-04-20 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wdrożoną technologią w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według menu dla klientów.
FHU RAMZES Rafał Minge - 2016-04-18 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Usługi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-05-24 - Trzebnica (dolnośląskie)
Praca w nowoczesnej kuchni w ramach przygotowywania dań bieżących- obsługa restauracji oraz praca przy obsłudze imprez. Kucharz uczestniczy ponadto w opracowywaniu nowego menu oraz przy opracowywaniu receptur.
Zamek SIMP w Rydzynie - 2018-01-16 - Rydzyna (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
kucharzOferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, które dotychczas nie były w stosunku pracy z Wnioskodawcą, nie odbywały u niego stażu ani nie korzystały z innych form wsparcia finansowanych z Funduszu Pracy lub Europejskiego Funduszu Społecznego u tego Wnioskodawcy.
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w restauracji
OLF Damian Majewski - 2016-06-24 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni regionalnej oraz śródziemnomorskiej
SOPREST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-11 - Sopot (pomorskie)
w/g umowy
EKOGAZ S.C. Katarzyna i Sławomir Foczpaniak - 2018-02-24 - Strzałkowo (wielkopolskie)
Praca przy produkcji i montażu prefabrykatów do budowy domków drewnianych.
kontakt przez OHP - 2018-05-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
produkcja wyrobów, pakowanie, odpowiedzialność za surowce w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Ruda Śląska (śląskie)
przyrządzanie dań według menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-09-22 - Iłowa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, ciast w lokalu gastronomicznym, przyrządzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej oraz podstawowych potraw dla różnych diet.
kontakt przez PUP - 2017-03-02 - Olsztyn (śląskie)
według stanowiska (dania fast food)
TULGAR MAŁGORZATA "ANTALYA" - 2016-01-07 - Krzeszowice (małopolskie)
praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
LISPOL KANIA KOŁPA SZATKO SPÓŁKA JAWNA - 2015-12-02 - Lisia Góra (małopolskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dbałość o czystość i estetykę w miejscu pracy. Wysokość wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-01-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Handlowiec
"GŁUC" FPHU GŁUC ANDRZEJ - 2017-02-14 - Maków Podhalański (małopolskie)
Przygotowanie potraw kuchni wietnamskiej z mięs, drobiu, ryb, owoców morz, warzyw i innych.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Żuromin (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
Opracowywanie dokumentacji niezbędnej do realaizacji planowanych remontów w zakresie posiadanych uprawnień, nadzorowanie systemów i sieci elektroenergetycznych, w tym instalacji odromowej, wykonywanie przedmiarów i kosztorysów w branzy elektrycznej, przeprowadzanie kontroli obiektów budowlanych zgodnie z Prawem Budowlanym, wykonywanie analiz, opinii technicznych, prowadzenie korespondencji, przygotowywanie specyfikacji, wniosków, zapytań ofertowych, umów, zleceń .
Uniwersyteckie Centrum Kliniczne - 2016-06-10 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie z umową.
P.P.H "PIEKARNIA" TOMASZ WOŁOWIEC W ROPCZYCACH - 2016-01-07 - Ostrów (podkarpackie)