KUCHARZ Bogaczewo oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrwa
Data publikacji: 2017-12-01
Lokalizacja: Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:14-300 Bogaczewo 99, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potrwa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bogaczewo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostródzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Morąg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: kurs zawodu - kucharz (wymagany staż - lata: 1)
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "ALICJA" Alicja Kulesza Gulczyńska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Adres pracodawcy:
Krańcowa 1a, 14-300 Morąg, powiat: ostródzki, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: ostródzki
Gmina pracodawcy: Morąg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Morąg
Ulica pracodawcy: Krańcowa
Numer budynku pracodawcy: 1a
Profil działalności pracodawcy: krawiectwo, gastronomia,
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Ostródzie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.12.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 01.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 01.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Bełchatów (łódzkie)
Reprezentowanie firmy w kontaktach z klientami z Wietnamu, budowanie i utrzymywanie współpracy z klientami z Wietnamu, pomoc klientom z Wietnamu w rozwiązywaniu problemów. Praca 18 godzin tygodinowo, od poniedziałku do piątku, w godzinach 8-15
BITEXCO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-27 - Nadarzyn (mazowieckie)
PRACOWNIK WINDYKACJI TERENOWEJ-BEZPOŚREDNIA WINDYKACJA TERENOWA-NEGOCJACJE SPŁATY-EFEKTYWNOŚĆ -TERMINOWOŚĆ
PROFI CREDIT POLSKA SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-10-26 - Dębica (podkarpackie)
produkcja potraw w pełnym zakresie, dostarczanie potraw, obsługa klientów w systemie cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wierzbna (podkarpackie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Radomsko (łódzkie)
Obróbka wstępna owoców, warzyw, mięsa i ryb. Produkcja przystawek, dań zimnych i ciepłych oraz deserów zgodnie z ustalamy recepturami.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, pilnowanie procedur HACCP
PPRH "BRONOWO" SP. Z O.O BRONOWO - 2016-06-14 - Lutowiska (podkarpackie)
Kucharz.
FIRMA WIELOBRANŻOWA "START" FORMELLAFILIP - 2016-11-22 - Kartuzy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku. Wynagrodzenie: 1800 zł brutto + 47% premii. Praca według grafiku od poniedziałku do niedzieli.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2016-05-04 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowywanie do podania wi wydawania posiłków
F.H.U. Helena Stolarek - 2016-03-25 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie dań z karty menu
Grupa Gastronomia Śląsk Mariusz Hetmańczyk - 2016-10-27 - Tarnowskie Góry (śląskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni bengalskiej, - wydawanie posiłków,- utrzymanie pomieszczeń w czystości.
kontakt przez PUP - 2018-11-15 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Zduńska Wola (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - Łuków (lubelskie)
gotowanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Żyrardów (mazowieckie)
nadzór nad przygotowywaniem i wydawaniem posiłków na podstawie ustalonego jadłospisu, dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepisów higieniczno-sanitarcnyh
SZKOŁA ASPIRANTÓW PAŃSTWOWEJ STRAŻY POŻARNEJ W POZNANIU - 2018-10-30 - Poznań (wielkopolskie)
Kucharz
ZAJAZD CHROBRY Zakład Pracy Chronionej Waldemar Dubik - 2018-09-17 - Torzym (lubuskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie, doświadczenie: brak wymagań; świadectwo kwalifikacyjne E grupa II; prace remontowe, ślusarskie, spawalnicze przy remontach urządzeń energetycznych i ciepłowniczych; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
INSTALACJE ENERGETYCZNE WOJCIECH WRÓBLEWSKI - 2016-06-09 - Gliwice (śląskie)
przygotowanie dań kuchni włoskiej
DOMINIK PIECZARA F.H.U. AMEX - 2015-12-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków wg karty dań.
Dariusz Handiuk - 2017-12-20 - Wielącza (lubelskie)
przyrządzanie dań kuchni Południowo- wschodniej Azji, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy, wyrób pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porządkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BARTŁOMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie hamburgerów, lemoniady, frytek, sosów, zgodnie z recepturą.
DANIEL BARTECZKO - 2017-07-31 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2018-01-02 - Rymanów (podkarpackie)
Praca na magazynie. Pomoc przy produkcji.
POLTEX Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Golenice (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie pizzy i posiłków.praca od godz. 09:00 do 17:00 i od 14:00 do 22:00
Strefa Dobrego Smaku s.c. Piotr i Paweł Jastrząb - 2016-09-14 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)