KUCHARZ Bądzów oferta pracy Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: KUCHARZ W RESTAURACJI
Data publikacji: 2017-05-02
Lokalizacja: Bądzów (dolnośląskie)
Pracodawca: Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:67-222 Bądzów 30, powiat: głogowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: KUCHARZ W RESTAURACJI
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bądzów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: głogowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jerzmanowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: KUCHARZ
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: CHĘCI DO PRACY
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Zespół Pałacowo-Parkowy imieniem Jana Witkowskiego Magdalena Witkowska
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Adres pracodawcy:
Legnicka 15, 59-100 Polkowice, powiat: polkowicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: polkowicki
Gmina pracodawcy: Polkowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Polkowice
Ulica pracodawcy: Legnicka
Numer budynku pracodawcy: 15
Nazwisko osoby zgłaszającej: MAGDALENA WITKOWSKA
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Polkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 02.05.2017
Oferta pracy ważna do: 26.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 02.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 02.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym Jadłodajnia Ratuszowa
FHU OPAL Kamil Wiśniewski - 2017-11-10 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Zabrze (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Dubie (małopolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Zabrze (śląskie)
obsługa urządzeń na kuchniobróbka warzyw i owocówobróbka mięsprzygotowywanie dańprace porządkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
Samodzielna produkcja wyrobów garmażeryjnych.Praca w godz. 8-16 w Kołobrzegu.
SPOŁEM KOŁOBRZEG S p. z o.o. - 2016-01-14 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
transport towarów międzynarodowy (Belgia, Holandia, Francja, Niemcy, Litwa)
Jactrans Usługi Transportowe T. Jackiewicz - 2016-01-19 - Sedranki (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w charakterze kucharza.
FANABERIE Jarosław Mularski - 2016-09-06 - Racibórz (śląskie)
wz
kontakt przez PUP - 2017-10-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wykonywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-25 - Konin (wielkopolskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Zabrze (śląskie)
Wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
NAZAR FAST FOOD S.C. - 2016-05-10 - Gdynia (pomorskie)
RĘCZNE PRZYGOTOWANIE NA KUCHNI PIEROGÓW UKRAIŃSKICH TYPU "PLEMIENIE" I INNYCH REGIONALNYCH DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJĘTNOŚĆ RĘCZNEJ PRODUKCJI PRODUKTÓW MĄCZNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCHSTAWKA ZA GODZINĘ 13,70 ZŁPRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
gotowanie,przygotowywanie kanapek,przekąsek,fast food
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, realizacja zamówień w restauracji i na dowóz
MG DOLCE VITA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-04 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Opieka nad osobami starszymi. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe, doświadczenie zawodowe.
Dom Seniora " W Dolinie Zagórzanki" - 2017-08-02 - Rumia (pomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-30 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, praca w kuchni Zajazdu Wichrowe Wzgórze
GASTROMAX Przemysław Grochocki - 2016-05-16 - Lubawa (warmińsko-mazurskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA USŁUGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-01-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmińsko-mazurskie)
Miejsce pracy: Restauracja Raciborska Wymagane doświadczenie zawodowe, książeczka sanitarno-epidemiologicza.
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2016-03-14 - Racibórz (śląskie)
Montaż podzespołów do sprzętu AGD, praca w wymuszonej pozycji ciała, dźwiganie do 10 kg.Praca w systemie trzy zmianowym, w godzinach: 6-14,14-22, 22-6.
POLLUX ACCOUNTANT SP. Z O.O. - 2017-08-23 - Oława (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawnanie posiłków gorących; przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego; przygotowywanie przekąsek; przygotowywanie i obsługa usług cateringowych; prace związane z utrzymaniem porządku w miejscu pracy; zapewnienie prawidłowej i terminowej realizacji zadań powierzonych przez przełożonego.
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
Regulacja parametrów maszyn.Zmiana oprzyrządowania.Przeglądy konserwacje, mycie maszyny.
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Łódź (łódzkie)
Charakter Pracy:- przyjęcie i obsługa Klienta zgodnie z zasadami firmy,- obsługa kasy fiskalnej,- rozliczanie środków płatniczych.Oczekiwania:- umiejętność współpracy z ludźmi,- dyspozycyjność i zaangażowanie,- uprzejmość,- odporność na stres,- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.Pracodawca oferuje:- rzetelne szkolenie wstępne z podstaw kasowania w naszym sklepie,- zatrudnienie w ramach umowy o pracę w wymiarze 1/2 etatu,- szkolenia oraz realne możliwości rozwoju zawodowego,- bogaty pakiet socjalny.
Schiever Polska Sp. z o. o. Centrum Handlowe Auchan - 2017-09-05 - Racibórz (śląskie)
prace kuchenne na obszarze kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
wz
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)