RYMARZ - OFERTA PRACY INTERWENCYJNEJ DLA OSÓB BEZROBOTNYCH POWYŻEJ 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANYCH W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY Gaj oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: RYMARZ - OFERTA PRACY INTERWENCYJNEJ DLA OSÓB BEZROBOTNYCH POWYŻEJ 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANYCH W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY
Wynagrodzenie: od 2 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie elementów ze skóry do montażu siodeł.
Data publikacji: 2021-04-26
Lokalizacja: Gaj (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Gaj, powiat: mogileński, woj: kujawsko-pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie elementów ze skóry do montażu siodeł.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska:
RYMARZ - OFERTA PRACY INTERWENCYJNEJ DLA OSÓB BEZROBOTNYCH POWYŻEJ 30 ROKU ŻYCIA ZAREJESTROWANYCH W URZĘDZIE PRACY W SŁUPCY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gaj
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 04
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mogileński
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 0409
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: rymarz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.05.2021
Data zakończenia pracy: 17.03.2022
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 5571002064
danePracodawcy_regon: 09235368100033
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Adres pracodawcy:
Piastów 2, 62-400 Słupca, powiat: słupecki, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV .Skierowanie do pracy.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 30
Powiat pracodawcy: słupecki
danePracodawcy_kodPowiatu: 3023
Gmina pracodawcy: Słupca
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Słupca
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0949247
Ulica pracodawcy: Piastów
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupcy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|753703
Zawód wykonywany przez pracownika: rymarz
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|42A
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 26.04.2021
Data dodania oferty pracy: 26.04.2021
Oferta pracy ważna do: 26.05.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 26.04.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 26.04.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?e2ea0db9f2989a8b654153a0f3ff5e53
Podobne oferty pracy
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - Jeziora Wielkie (kujawsko-pomorskie)
Zbijanie stelaży, tapicerowanie łóżek.
A&S HR CONSULTING Sylwia Bojanowska Dekert - 2015-12-01 - Murowana Goślina (wielkopolskie)
- WSPÓŁPRACA Z KIEROWNIKIEM BUDOWY,- ROZLICZANIE ROBÓT BUDOWLANYCH,- OPRACOWYWANIE HARMONOGRAMU BUDOWY,- NADZOROWANIE SIŁ WŁASNYCH ORAZ PODWYKONAWCÓW KANALIZACYJNYCH MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: SZCZECIN I OKOLICE
AG SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Opracowanie stratgii promocji w Internecie, form sprzedaży asortymentu dla klientów z Rosji i Azerbejdżanu, pomoc klientom przy dokonywaniu zakupów, przyjmowanie zleceń
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Grójec (mazowieckie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
NAPRAWA URZĄDZEŃ, PRACE WARSZTATOWE, MONTAŻOWE, NAPRAWCZE. KONTROLOWANIE PRAWIDŁOWOŚCI PRACY URZĄDZEŃ, FORM PRODUKCYJNYCH, TAŚMOCIĄGÓW. UTRZYMANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACY.
CJ BLOK FABRYKA ELEMENTÓW BUDOWLANYCH SP. Z O.O. - 2018-08-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
Technik prac biurowych
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Sucha Beskidzka (małopolskie)
Utrzymanie porządku i czystości w budynku, dbanie o stan techniczny obiektu, odnotowywanie osób wchodzących i opuszczających obiekt, udzielnaie podstawowych informacji dot. zasad panujących na terenie obiektu
kontakt przez PUP - 2021-06-10 - Góra (dolnośląskie)
- WSPÓŁPRACA Z KIEROWNIKIEM BUDOWY,- ROZLICZANIE ROBÓT BUDOWLANYCH,- OPRACOWYWANIE HARMONOGRAMU BUDOWY,- NADZOROWANIE SIŁ WŁASNYCH ORAZ PODWYKONAWCÓW KANALIZACYJNYCH MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: SZCZECIN I OKOLICE
AG SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przewóz osób, sprzętu i środków materiałowych. Obsługa auta ciężarowego. Kontrola doumentów przewozowych.Utzrymanie w stałej sprawności technicznej sprzętu samochodowego.
Jednostka Wojskowa 3444 - 2017-06-08 - Głogów (dolnośląskie)
przyjmowanie i odprawianie klientów hotelu
MARKET ABC S.J. Bożena Piekarz, Władysław Piekarz - 2016-04-28 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obsługa kasy fiskalnej, przyjmowanie zamówień, krojenie wędlin, prace porządkowe. Peraca na pełny etat od poniedziałku do soboty w godzinach 7-14; 14-22
DELIKATESY SMAKOSZ BEATA KUBERA - 2017-07-25 - Pruszków (mazowieckie)
obsługa klientów
Iwona Teleszewska Salon Fryzjerski ,,Iwona'' w Białowieży - 2016-07-05 - Hajnówka (podlaskie)
- WSPÓŁPRACA Z KIEROWNIKIEM BUDOWY,- ROZLICZANIE ROBÓT BUDOWLANYCH,- OPRACOWYWANIE HARMONOGRAMU BUDOWY,- NADZOROWANIE SIŁ WŁASNYCH ORAZ PODWYKONAWCÓW KANALIZACYJNYCH MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: SZCZECIN I OKOLICE
AG SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
- WSPÓŁPRACA Z KIEROWNIKIEM BUDOWY,- ROZLICZANIE ROBÓT BUDOWLANYCH,- OPRACOWYWANIE HARMONOGRAMU BUDOWY,- NADZOROWANIE SIŁ WŁASNYCH ORAZ PODWYKONAWCÓW KANALIZACYJNYCH MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: SZCZECIN I OKOLICE
AG SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Organizacja pracy zespołu pracowników. Odpowiedzialność terminowa i jakościowa za realizacje zadań. Nadzór nad realizacją założonego planu. Organizowanie i prowadzenie szkoleń stanowiskowych pracowników. Zapewnienie organizacji warunków pracy zgodnie z BHP i ppoż. Organizacja i rozliczanie czasu pracy podległych pracowników. Rozwiązywanie bieżących problemów. Praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 7-15 lub według grafiku.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MIZAN Sławomir Ossowski - 2020-12-03 - Gdańsk (pomorskie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
W ZAWODZIE
Firma Handlowo - Gastronomiczno - Hotelarska Elżbieta Derkacz - 2020-01-02 - Ziębice (dolnośląskie)
Obsługa czynności administracyjnych oraz logistyka organizacyjna szkoleń i konferencji
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Wysoka (dolnośląskie)
Transport pojazdów, naprawa pojazdów w ramach pomocy drogowej.
Pomoc Drogowa Serwis Wiesław Romańczuk - 2017-04-03 - Szopinek (lubelskie)
- WSPÓŁPRACA Z KIEROWNIKIEM BUDOWY,- ROZLICZANIE ROBÓT BUDOWLANYCH,- OPRACOWYWANIE HARMONOGRAMU BUDOWY,- NADZOROWANIE SIŁ WŁASNYCH ORAZ PODWYKONAWCÓW KANALIZACYJNYCH MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: SZCZECIN I OKOLICE
AG SYSTEM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2021-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Montaż wyrobów z drewna, montaż domków drewnianych, letniskowych wraz ze stolarką okienną i pokryciem dachu realizowany na terenie całej Polski
kontakt przez PUP - 2020-07-17 - Kobyłka (mazowieckie)
Zbrojarz - do przyuczenia
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Komierowo (kujawsko-pomorskie)
Podejmowanie działań opiekuńczych i pielęgnacyjnych Organizowanie zajęćedukacyjnych i wychowawczych Wyrównywanie deficytów rozwojowychUdzielanie pierwszej pomocy przedmedycznej Eliminowanie zagrożeńwystępujących w otoczeniu dziecka Stymulowanie rozwoju dzieckaKształtowanie odpowiednich nawyków i cech charakteru dziecka, praca w godz. 6-15,9-18
Niepubliczne Przedszkole Artystyczne i Językowe "Przed-Szkółka" - 2018-11-26 - Opole (opolskie)
według załącznika2 m-ce doświadczenia lub 5 m-cy na stanowisku pracownik restauracji w gastronomii ; Umiej. Obsługi kasy fiskalnej., umiej. sporzadzania zamówień;wymagana dyspozycyjnośc uwzględniając specyfike restauracji gdzie ruch kumuluje sie w godzinach popludniowych oraz w weekendy.obszar produkcji: praca przy grilu, frytownicach, tosterach oraz garnirowaniu, uzupełnianie zapasów, przygotowywanie produktów (np. kanapek, sałatek, deserów) i półproduktów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;obszar sprzedaży: przygotowywanie deserów oraz napojów zimnych i gorących, obsługa kasy związana z odpowiedzialnością za mienie powierzone na tym stanowisku z obowiązkiem zwrotu albo wyliczenia się, przyjmowanie, zestawianie i wydawanie zamówień, uzupełnianie zapasów, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń, sprzętów, narzędzi i naczyń;prace magazynowe, prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji oraz dostawy na obszar kuchni i serwisu;sala restauracyjna: prace porządkowe, utrzymywanie w czystości pomieszczeń, sprzętów i części sanitarnej;prace porządkowe w restauracji i na terenie zewnętrznym wokół restauracji zgodnie z dyspozycjami pracodawcy; wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy.
kontakt przez PUP - 2021-06-01 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Obsługa i praca na ładowarce.
kontakt przez PUP - 2021-02-25 - Częstochowa (śląskie)