POMOC KUCHENNA Kołobrzeg oferta pracy OBIEKTY SANATORYJNO-WCZASOWE "PÓŁNOC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2 800 do 3 300 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 wg harmonogramu w równoważnym systemie czasu pracy.
Data publikacji: 2021-03-11
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: OBIEKTY SANATORYJNO-WCZASOWE "PÓŁNOC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Słowackiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w kuchni. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 wg harmonogramu w równoważnym systemie czasu pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|13
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|5
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 800 do 3 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia uznaniowa
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 32
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 3208
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 800 do 3 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
OBIEKTY SANATORYJNO-WCZASOWE "PÓŁNOC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
danePracodawcy_nip: 6711570568
danePracodawcy_regon: 33096508700000
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Słowackiego 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 32
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
danePracodawcy_kodPowiatu: 3208
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0950026
Ulica pracodawcy: Słowackiego
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy: sanatoryjno-wczasowa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|941201
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|212
Data dodania oferty pracy: 12.03.2021
Oferta pracy ważna do: 12.04.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?356d8b1911b525554c2328ec85302f2f
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
ELEKTRO-DOR TURYSTYKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-07-24 - Bolesław (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-24 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie indywidualnych/grupowych zajęć z języka angielskiego.
Aleksandra Sakowicz - 2018-12-06 - Zamość (lubelskie)
Pomoc w przyrządzaniu posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o ład i porządek na stanowisku pracy
MŁODZIEŻOWY OŚRODEK WYCHOWAWCZY W LIDZBARKU WARMIŃSKIM - 2019-02-21 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotwaniu posiłków podawanych w restauracji
Restauracja "Ruta" Waldemar Pieczulis - 2017-11-03 - Puńsk (podlaskie)
-
"12 STOLIKÓW " AGNIESZKA LEWNAU - 2016-04-12 - Zielona Wieś (pomorskie)
Czyszczenie i konserwacja użytkowanych narzędzi, nadzór nad prawidłowym funkcjonowaniem linii produkcyjnych; praca w godz. 8-16, 16-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 8-16
Aerosol Service Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Charnowo (pomorskie)
jw.
Przedszkole Ala ma Kota - 2018-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa urządzeń kuchennych ,przygotowanie dań ciepłych i zimnych
PHUP LEO Rafał Łuczak - 2017-03-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
obróbka wstępna warzyw, przygotowywanie posziłków, sprzątanie stanowiska pracy, mycie naczyń i urządzeń kuchennyc.
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Żuromin (mazowieckie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
Ce-Bo Sp. z o.o. - 2017-06-14 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
POMOC W KUCHNI
Barbara Pospieszna 'BAPOS' - 2021-03-12 - Tuchom (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW,MIEJSCE WYKONYWANIA PRACY: RESTAURACJA DŻUNGLA
LA OLA Aleksandra Serad - 2019-12-04 - Dębica (podkarpackie)
pomoc w przygotowywaniu posiłkówdbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Bychawa (lubelskie)
jw.
Szpital Specjalistyczny "INFLANCKA" im. Krysi Niżyńskiej - "Zakurzonej" w Warszawie - 2017-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyką pracy
THE EAGLE EYE SP. Z O.O. - 2018-01-26 - Ludwina (wielkopolskie)
Umiejętność szalowania różnych elementów konstrukcji żelbetowych (ścian, stropy, słupy, szachty windowe, podciągi).
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań, pomoc w prygotowaniu obiadów, wydawanie obiadów, zmywanie naczyń, obieranie warzyw.
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY POD SKAŁKĄ RENATA RZESZOTKO - 2018-01-09 - Szczytna (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków, utrzymywanie czystości w barze
"OLIMP" Alan Mirchani - 2016-10-14 - Ząbki (mazowieckie)
Współpraca z kucharzem, przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na terenie kuchni, magazynów, czyszczenie sprzetu, obróbka warzyw i owoców, przestrzeganie zasad BHP, ppoz, dyscyplina pracy, wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora, intedenta, kucharkę.
Zespół Szkół nr 2 - 2018-07-02 - Konstancin-Jeziorna (mazowieckie)
przygotowanie produktów, zmywanie naczyń, pomoc kucharzowi
EN PLATO SP.ZO.O. - 2017-08-08 - Bibice (małopolskie)
Utrzymanie czystości biura. Umowa o pracę w zastępstwie.
KRZEMIEŃ MARCIN - 2016-03-29 - Wadowice (małopolskie)
Pracownik kuchni- praca fizyczna
AMERICAN RESTAURANTS SP. Z O.O. - 2016-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie dokumentów i pism w zakresie BHP, prowadzenie rejestrów, prowadzenie szkoleń w zakresie BHP.Kontakt z pracodawcą: kadry (at) 4wsk.pl
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2019-07-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw, utrzymywanie porządku w kuchni.Praca zmianowa w godz od 7.00 do 14.00 i od 15.00 do 22.00.
M.P. INVESTMENT Tomkowscy s.c. - 2018-02-21 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczychtj mycie,obieranie,krojenie,gotowanie dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Głowno (łódzkie)
Obsługa gości. Praca w godz. 7-15, 15-23 w Sianożętach (praca bez godzin nocnych), również w weekendy.
Imperiall.pl Sp. z o.o. - 2017-01-16 - Sianożęty (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowywanie posiłków w palcówce żywienia zbiorowego.
Catermed S.A. - 2018-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, sprzętu używanego w kuchni, pomieszczeń kuchennych i zaplecza
POLWAYS Sp. z o.o. - 2017-08-03 - Katowice (śląskie)
1.WSPÓŁODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA CAŁOKSZTAŁT PRACY KUCHNI.2. DBANIE O DOBRE JAKOŚCIOWO PRODUKTY POBIERANE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW.3. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA JAKOŚĆ SPORZĄDZANYCH POSIŁKÓW I PUNKTUALNOŚĆ ICH WYDAWANIA.4. ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA STAN SANITARNO–HIGIENICZNY POMIESZCZEŃ KUCHNI.5. DBANIE O PRAWIDŁOWY ROZDZIAŁ POSIŁKÓW (JEDNAKOWE PORCJE ŻYWNOŚCI).6. DBANIE O O ESTETYKĘ UBIORU – FARTUCH, NAKRYCIE GŁOWY.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 25 IM. PRYMASA TYSIĄCLECIA W RZESZOWIE - 2016-09-16 - Rzeszów (podkarpackie)