KUCHARZ Zielona G贸ra oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deser贸w, ciast, dekorowanie posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, kompozycji i potraw
Data publikacji: 2016-12-16
Lokalizacja: Zielona G贸ra (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
planowanie, opracowywanie receptur, przygotowywanie potraw, deser贸w, ciast, dekorowanie posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie listy zapotrzebowania, kreowanie nowych posi艂k贸w i wyrob贸w kulinarnych, kompozycji i potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielona G贸ra
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Zielona G贸ra
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.03.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
wykszta艂cenie zawodowe, gastronomiczne, minimum 3 lata do艣wiadczenia w bran偶y jako kucharz w ci膮gu ostatnich 5 lat, talent kulinarny, pasja, dok艂adno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Adres pracodawcy:
Batorego 126 A, 65-735 Zielona G贸ra, powiat: m. Zielona G贸ra, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona G贸ra
Gmina pracodawcy: Zielona G贸ra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zielona G贸ra
Ulica pracodawcy: Batorego
Numer budynku pracodawcy: 126 A
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zielonej G贸rze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 6
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.12.2016
Oferta pracy wa偶na do: 15.01.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.12.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporz膮dzanie posi艂k贸w
Kuchnia Smakosza Malec Barbara - 2018-01-24 - Zamo艣膰 (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
obr贸bka wstepna i ko艅cowa wyrob贸w, obieranie, szatkowanie, nabijanie, zmywanie i sprz膮tanie.
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie sur贸wek i sa艂atek, gotowanie zup i sos贸w, przygotowanie wyrob贸w m膮cznych sma偶enie mi臋s wieprzowych i drobiowych, zapoznanie si臋 z zasadami firmy, utrzymanie porzadku i czysto艣ci na stanowisku pracy, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna i mechaniczna), pos艂ugiwanie si臋 narzedziami przy przygotowywaniu potraw, mycie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Turek (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Opracowywanie nowych potraw. Zapewnienie odpowiedniej jako艣ci podawanych potraw.
Centrum FALA 1 Sp. z o.o. - 2018-05-08 - 艁azy (zachodniopomorskie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-03-14 - Wola Rz臋dzi艅ska (ma艂opolskie)
-
"GAMA" PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWO-HANDLOWE SP.J. - 2016-02-23 - 艢liwin (zachodniopomorskie)
organizowanie sieci sprzeda偶y, tak偶e w Chinach, analizowanie rynku, sporz膮dzanie um贸w i zam贸wie艅 towarowych, zamawianie towaru w j臋zyku chi艅skim, wykonywanie prac zleconych przez zarz膮d, zast臋powanie innych pracownik贸w w razie ich choroby lub nieobecno艣ci
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z przyj臋tymi recepturami, przygotowywanie p贸艂produkt贸w, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy
RESTBAR PEPE Maja Sikora - 2016-06-16 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie, wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ozork贸w (艂贸dzkie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowegow ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzaniaposi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
robotnik budowlany. Praca na terenie Zabrza. Oferta pracy tylko dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w PUP w Zabrzu.
kontakt przez PUP - 2016-12-29 - Zabrze (艣l膮skie)
Wymagane do艣wiadczenie zawodowe, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna.Praca w restauracji pod Raciborzem. Kuchnia polska.
IN PERSON - POLSKA Sp. z o. o. - 2015-11-19 - Racib贸rz (艣l膮skie)
obs艂uga techniczna obiekt贸w budowlanych, codzienne obchody z przyrz膮dami, serwisowanie urz膮dze艅 i instalacje
"VEOLIA INDUSTRY POLSKA" Sp. z o.o. - 2018-07-13 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Jod艂贸wka Tuchowska (ma艂opolskie)
przygotowywanie farszy, przygotowywanie obiad贸w, potraw garma偶eryjnych, nadz贸r nad procesem produkcji, rozdzia艂 obowi膮zk贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - 艁臋gajny (warmi艅sko-mazurskie)
Gotowanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2016-04-22 - Radzymin (mazowieckie)
przyrz膮dzanie potraw,wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Wadowice (ma艂opolskie)
Gotowanie, przyrz膮dzanie posi艂k贸w. Praca w trybie godzinowym.
KATARZYNA STANEK-KOZ艁OWSKA by the way... restauracja - 2017-06-10 - Gdynia (pomorskie)
Organizowanie pracy kuchni, wsp贸艂tworzenie menu, dbanie o jako艣膰 serwowanych da艅.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMI艃SKI - 2016-08-03 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw.
Catering Blue Sp贸艂ka Cywilna Niedzi贸艂ka Tomasz, Maka膰 Tomasz - 2018-07-31 - Mokobody (mazowieckie)
Og贸lny zakres obowi膮zk贸w:-pe艂nienie dy偶ur贸w na stanowisku operatora numer贸w alarmowych w systemie zmianowym,-przyjmowanie i rejestrowanie w dedykowanym systemie teleinformatycznym zg艂osze艅 przychodz膮cych na numer alarmowy 112 oraz inne numery alarmowe zgodnie z przyj臋tymi procedurami,-prowadzenie rozm贸w telefonicznych (r贸wnie偶 w j臋zykach obcych) z osobami zg艂aszaj膮cymi, w celu uzyskania informacji niezb臋dnych do podj臋cia dzia艂a艅 przez podmioty ratownicze,-przekazanie, gdy zachodzi taka potrzeba, zgromadzonych danych drog膮 elektroniczn膮 z wykorzystaniem systemu teleinformatycznego, zgodnie z kwalifikacj膮 zg艂oszenia, do Policji, Pa艅stwowej Stra偶y Po偶arnej, dysponent贸w zespo艂贸w ratownictwa medycznego lub do podmiot贸w, kt贸rych numery telefoniczne s膮 obs艂ugiwane w ramach systemuWynagrodzenie: 2.700,00 z艂, po zdaniu egzaminu z wynikiem pozytywnym wynagrodzenie zasadnicze brutto wyniesie: 2 948 z艂 + dodatek sta偶owy oraz dodatek za prac臋 w godzinach nocnychWymagania niezb臋dne:-wykszta艂cenie: minimum 艣rednie,-znajomo艣膰 przepis贸w z zakresu powiadamiania ratunkowego, ratownictwa medycznego i zarz膮dzania kryzysowego,-znajomo艣膰 j臋zyka obcego w stopniu komunikatywnym, -sprawne pos艂ugiwanie si臋 sprz臋tem komputerowym i znajomo艣膰 podstawowego oprogramowania,-umiej臋tno艣ci: szybkiego podejmowania decyzji przy zmieniaj膮cych si臋 okoliczno艣ciach i pod presj膮 czasu, koncentracji, logicznego i analitycznego my艣lenia, pracy w zespole,-odporno艣膰 na stres,-odpowiedzialno艣膰,-komunikatywno艣膰,-zdyscyplinowanie,-zr贸wnowa偶enie emocjonalne.WYMAGANE DOKUMENTY I O艢WIADCZENIA-CV i list motywacyjny,-kopia dokument贸w potwierdzaj膮cych wykszta艂cenie,-kopia dokumentu potwierdzaj膮cego znajomo艣膰 j臋zyka obcego lub pisemne o艣wiadczenie kandydata o znajomo艣ci j臋zyka obcego w stopniu komunikatywnym,-kopia dowodu osobistego,-o艣wiadczenie kandydata o korzystaniu z pe艂ni praw publicznych,-o艣wiadczenie kandydata o nieskazaniu prawomocnym wyrokiem za umy艣lne przest臋pstwo lub umy艣lne przest臋pstwo skarbowe,-o艣wiadczenie kandydata o wyra偶eniu zgody na przetwarzanie danych osobowych do cel贸w rekrutacji.Kontakt: CV + list motywacyjny przes艂a膰 poczt膮:Wydzia艂 Bezpiecze艅stwa i Zarz膮dzania KryzysowegoZachodniopomorski Urz膮d Wojew贸dzkiul. Wa艂y Chrobrego 4, 70-502 Szczecinz dopiskiem OPERATOR NUMER脫W ALARMOWYCHlub osobi艣cie w Sekretariacie Wydzia艂u Bezpiecze艅stwa i Zarz膮dzania Kryzysowego, pok. nr 126, tel.: 91/ 430 3353.Oferty nale偶y sk艂ada膰 w zaklejonych kopertach.
Zachodniopomorski Urz膮d Wojew贸dzki - 2018-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w. W艂a艣ciwe obliczanie surowc贸w do produkcji potraw. Dokonywanie obr贸bki cieplnej surowc贸w. Dekorowanie potraw. Konserwowanie maszyn i urz膮dze艅.Sta偶 POWER (osoby do 30 r.偶.) lub RPOWD (osoby od 30 r.偶.)Praca w systemie 2-zmianowym od 7:00 do 22:00 oraz w niedziele i 艣wi臋ta.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Strzelin (dolno艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: brak wymaga艅; praca na dziale spo偶ywczym (w臋dliny, warzywa/owoce, art. spo偶ywcze suche, napoje/alkohole) i przemys艂owych (wyposa偶enie domu); pracodawca ponosi koszty wyrobienia ksi膮偶eczki do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych; godziny pracy w przypadku pracownik贸w zatrudnionych na ca艂y etat: 6-14, 14-22, 13-21, 12-20 + praca w nocy, praca w weekendy ;mo偶liwo艣膰 pracy na niepe艂nym wymiarze etatu; pracodawca zapewnia dofinansowanie do 艣niadania i obiadu w bufecie zak艂adowym; pracownika opiekuna w okresie umowy na okres pr贸bny; prywatn膮 opiek臋 medyczn膮; korzystne ubezpieczenie na 偶ycie w ramach ubezpieczenia grupowego; bony na 艣wi臋ta Wielkanocne i Bo偶ego Narodzenia; dofinansowanie do wypoczynku; kart臋 multisport; zakres obowi膮zk贸w: wyk艂adanie towaru na p贸艂ki sklepowe; miejsce pracy: Auchan Gliwice, ul. Rybnicka;
"AUCHAN POLSKA" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-27 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowanie mi臋s, potraw, obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego
kontakt przez PUP - 2015-12-23 - O艣no Lubuskie (lubuskie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w, wsp贸艂tworzenie jad艂ospis贸w, dba艂o艣膰 o czysto艣膰 w pomieszczeniach: jadalni, kuchni, zaplecza, naczy艅 oraz wydawanych posi艂k贸w
VIII Liceum Og贸lnokszta艂c膮ce Samorz膮dowe w Cz臋stochowie - 2018-08-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
艁膮czenie cz臋艣ci i element贸w konstrukcji wykonywanych ze stali, 偶eliwa, metali nie偶elaznych i ich stop贸w poprzez spawanie elektrod膮 topikow膮 w os艂onie gaz贸w chemicznie oboj臋tnych (argon, hel) lub mieszanek gazowych poprzez spawanie automatyczne lub spawanie gazowe r臋czne oraz spawanie 艂ukiem elektrycznym
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Klikawa (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi procedurami i zasadami.Dba艂o艣膰 o jako艣膰 przyrz膮dzonych potraw oraz ich estetyk臋 podania
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Legnica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji hotelowej
MARKET ABC BO呕ENA PIEKARZ, W艁ADYS艁AW PIEKARZ SP脫艁KA JAWNA - 2018-05-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)