KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: wg zawodu
Data publikacji: 2016-12-28
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bohaterów Westerplatte 11, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg zawodu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie 2000 tys zł brutto + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: rok doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
POD SCHODAMI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Bohaterów Westerplatte 11, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: Bohaterów Westerplatte
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.12.2016
Oferta pracy ważna do: 28.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 28.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, samodzielna praca. Oferta dostepna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 601 413 654.
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2018-05-18 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-03-08 - Płońsk (mazowieckie)
Praca w zawodzie kucharzaPraca również w weekendy
"Tropikalna Sztandera" w Żninie - 2016-03-17 - Żnin (kujawsko-pomorskie)
Praca polegająca na przygotowywaniu dań na zamówienie, wytwarzanych przy pomocy temperatury z pieca opalanego drewnem. Potrzebna umiejętność i zdolności logistyczne w układaniu kolejno potraw, patelni zapiekanych w 400C i odpowiednio szybkiej obsłudze. Umowa zlecenie z odprowadzeniem składek na ubezpieczenie społeczne, około 20 godzin w tygodniu, dyspozycyjność w godzinach 11-22.
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków - smażenie;żywienie zbiorowe,kierowanie zespołem ,przygotowywanie zamówień,
Handel i Usługi Krystyna Kaczmarczyk-Galicka - 2017-05-24 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
sprzedaż posiłków typu FAST-FOOD
Nifares - 2016-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań, wydawanie dań
"GŁĘBOKI TALERZ" Ewa Matuszek - 2018-07-03 - Cieszyn (śląskie)
- praca w kuchni
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-04-30 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Obwowiązki związane z zawodem kucharza. Praca w restauracji
AUTO-HANDEL Agnieszka Szczapa - 2017-12-28 - Działdowo (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
A.D. S.C. Jarosław Kozaczyński Daria Kozaczynska - 2016-09-23 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi szefa kuchni
AllFit Grzegorz Jóźwik Projekt Karma Grzegorz Jóźwik - 2018-02-01 - Kaszów (małopolskie)
przygotowanie burgerów, karkówki i sałatek
Dubaj Burgerownia Anita Michalak - 2018-01-09 - Łuków (lubelskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw ciast, napoi, produkcja wyrobow i półproduktówPrzygfotowywaie dań na imprezy okolicznoścoweWprowadzanie róznych dań
VILLA U BERGERA Richard Berger - 2016-08-22 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMOŚĆ NOWOCZESNEGO SPRZĘTU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków z dbałością o standardy w lokalu, dbanie o porządek w miejscu pracy
DZ A. COLOMBO P. CHOWANIAK SPÓŁKA JAWNA - 2018-07-31 - Białystok (podlaskie)
Pobieranie surowców do sporządzania posiłków; Pomoc magazynierowi w przyjęciu towaru; Sporządzanie posiłków; Sporządzanie potraw dla różnych diet; Drobne prace kuchenne
Bonifraterska Fundacja Dobroczynna - 2017-09-27 - Konary (małopolskie)
Pomoc szefowi kuchni, samodzielna produkcja potraw, przestrzeganie zasad BHP i HACCP.
Sodexo Polska sp. z.o.o. - 2018-03-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dolibóg Agata Restauracja Parys - 2017-09-07 - Rydułtowy (śląskie)
Kucharz
Andrzejczuk Sp. z o.o. - Apartamenty "Nad Parsętą" - 2015-08-06 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Szczawnica (małopolskie)
Sprzedaż towarów, praca na kasie, przyjmowanie i wykładanie towaru.
DINO POLSKA S.A. - 2016-01-27 - Skoroszyce (opolskie)
Odbieranie i transport wózków z elementami (zgodnie z instrukcjami otrzymanymi od mistrza). Wizualny ogląd elementów pod kątem uszkodzeń. Naprawa elementów w przypadku uszkodzeń. Szlifowanie elementów. Czyszczenie poszczególnych elementów z zapylenia. Matowanie i usuwanie wtrąceń z powierzchni malowanych elementów. Polerowanie polerką ręczną elementów. Czyszczenie elementów z pasty. Przygotowywanie, porządkowanie stanowisk pracy oraz przyległych obszarów
Personal Expert Sp. z o.o. - 2018-02-07 - Straszyn (pomorskie)
Montaż instalacji rurociągów, czytanie rysunków technicznych, obsługa elektronarzędzi, obsługa urządzeń specjalistycznych. Praca w godz. 7-15.
ARAT NEW TECHNOLOGY POLAND SP. Z O.O. - 2018-07-23 - Maszewo Duże (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Lublin (lubelskie)
w/g potrzeb
Integracyjne Przedszkole Samorządwe nr 27 - 2017-11-21 - Kielce (świętokrzyskie)
według zawodu
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-09-18 - Michałowice (małopolskie)
przygotowywanie potraw dla gości sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustroń (śląskie)
obsługa klienta
Lech Mocek Firma Handlowa Lech "DELIKATESY" - 2016-05-12 - Nowy Lubosz (wielkopolskie)
Wykształcenie; zawodowe kierunkowe; dwa lata stażu pracy; komunikatywna znajomość języka niemieckiego; wymagane doświadczenie zawodowe w kuchni 4-ro gwiazdkowej; zakres obowiązków: wykonywanie dań wg. poleceń szefa kuchni; dwie zmiany; miejsce pracy: Dusseldorf Niemcy
"Derksen Polska" Sp. z o.o. - 2018-08-09 - Gliwice (śląskie)