KUCHARZ Żary oferta pracy PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
Data publikacji: 2015-11-25
Lokalizacja: Żary (lubuskie)
Pracodawca: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków wg menu restaurtacji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zależne od posiadanych kwalifikacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żary
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żarski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Żary
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: dyspozycyjność, kreatywność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Adres pracodawcy:
Długosza 13, 68-200 Żary, powiat: żarski, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żarski
Gmina pracodawcy: Żary
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żary
Ulica pracodawcy: Długosza
Numer budynku pracodawcy: 13
Profil działalności pracodawcy: usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żarach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.11.2015
Oferta pracy ważna do: 30.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 25.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 25.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
Szpitalne Centrum Medyczne w Goleniowie Spółka z o. o. - 2018-02-14 - Goleniów (zachodniopomorskie)
pakowanie mebli
EWAN Sp. z o.o. - 2016-12-06 - Pilnik (warmińsko-mazurskie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
Umiejętność przygotowywania dań kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Zakopane (małopolskie)
Przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2016-04-11 - Augustów (podlaskie)
Wg zawodu
"EURO-MAT" Adrian Oryszewski - 2017-11-11 - Lubsko (lubuskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-11 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowywanie i wydawanie posiłków gościom zajazdu.
Wanda Wakuła - Zajazd Chodowiak - 2017-12-22 - Chodów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-09 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- Realizacja procesu żywienia w Szpitalu. Przygotowanie posiłków wg zaplanowanego jadłospisu oraz zlecenia lekarskiego na wykonanie indywidualnych diet specjalistycznych. Dbanie o należytą jakość przygotowanych posiłków.- Wynagrodzenie: 2300 -2400 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Po umowach terminowych przewiduje się zatrudnienie na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania: wykształcenie minimum zawodowe gastronomiczne. Wymagane minimum 6 miesięcy doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia. ponosi osoba podejmująca pracę). Wymagana umiejętność wykonywania czynności związanych z obróbką żywności, dobra pamięć, podzielność uwagi. Kontakt osobisty (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice) lub telefoniczny (tel.: 32-359-85-56) w godz.: 7:25-15:00 lub e-mail: kadry (at) gcm.pl lub dokumenty aplikacyjne przesłać pocztą tradycyjną na adres siedziby firmy (ul. Ziołowa 45 - 47, 40-635 Katowice).
SAMODZIELNY PUBLICZNY SZPITAL KLINICZNY NR 7 SUM W KATOWICACH GCM IM. PROF. LESZKA GIECA. - 2017-05-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków wg receptur typowych dla kuchni indyjskiej
"OLIMP" Alan Mirchani - 2017-08-17 - Wołomin (mazowieckie)
pr stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Orzechówek (łódzkie)
-
USŁUGI HOTELARSKO-GASTRONOMICZNE S.C. O.W. LIWIA - 2017-03-20 - Rewal (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia, wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra - 2017-03-15 - Słupsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Żory (śląskie)
Kucharz: przyrządzanie zdrowych posiłków wgustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami pokarmowymi dla dzieci w wieku do lat 3, współpraca ze specjalistą do spraw zaopatrzenia w zakresie sporządzania dekadowych jadłospisów, przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i należyte ich zabezpieczenie, wydawanieposiłków zgodnie z normami, kierowanie pracą kuchni, ustalanie zakresu codziennej pracy pomocy kuchennej, przestrzeganie przepisów BHP i wymogów sanitarnych, wykonywanie czynności związ. z HACCP.
RAFAŁ LEŚNIAK ,"MAŁOPOLSKIE CENTRUM EDUKACJI" - 2017-03-29 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie i podawanie potrawm napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnej (hindyjskiej i bengalskiej)
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków w tradycyjnej kuchni ukraińskiej
Mieleszko Kamil OŚRODEK KORMORAN - 2017-04-11 - Sulęcin (lubuskie)
zapewnienie właściwego przygotownia potraw zgodnie z obowiązującymi standardami dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur dbanie o najwyższa jakość świadczonych usług utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
NWP Frank Enozel - 2017-01-18 - Pieszyce (dolnośląskie)
WYKONYWANIE KONSTRUKCJI DREWNIANYCH, WIĘZBY DACHOWE WEDŁUG RYSUNKÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ CZYTANIA RYSUNKÓW TECHNICZNYCH, PRAWO JAZDY KAT. B, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY; PRACA W SYSTEMIE 1 ZMIANOWYM - 40 GODZIN TYGODNIOWO;
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-06-19 - Elgiszewo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów.
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2018-06-27 - Gostynin (mazowieckie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)
prace biurowe
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Ryki (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-05 - Gubin (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI TAJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-11-29 - Rzeszów (podkarpackie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie surowców i wyrobów przed zepsuciem oraz prawidłowe przechowywanie, magazynowanie artykułów spozywczych, surowców, półproduktów i produktów kulinarnych; obróbka wstępna surowców (zgodnie z programem stażu- pon.-pt 7-15; 10-18; zatrudnienie po stażu pon-sb 6-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeby zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Bełchatów (łódzkie)
jw.
Delta Marcin Sadlak - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
według wniosku
kontakt przez PUP - 2017-05-17 - Świebodzice (dolnośląskie)
przygotowywanie homos, kebab, falafel. Przygotowywanie surówek.
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Białobrzegi (mazowieckie)