KUCHARZ Wronki oferta pracy "MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 13 - 18 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Praca w kuchni hotelowej polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 dla klient贸w indywidualnych i grupowych
Data publikacji: 2016-04-21
Lokalizacja: Wronki (wielkopolskie)
Pracodawca: "MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Hotel Olympic, 64-510 Wronki, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Praca w kuchni hotelowej polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 dla klient贸w indywidualnych i grupowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 13 - 18 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wronki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szamotulski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Wronki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 13 - 18 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 25.04.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie zawodowe wymagane
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
umiej臋tno艣膰-specjalno艣膰: kuchnia europejska, dzia艂ania pod presj膮 czasu, samodyscyplina, punktualno艣膰
Nazwa pracodawcy: "MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Adres pracodawcy:
Bu艂garska 17, 60-320 Pozna艅, powiat: m. Pozna艅, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowany kontakt z pracodawc膮: telefoniczny.Umowa o prac臋 lub umowa zlecenie.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Pozna艅
Gmina pracodawcy: Pozna艅
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pozna艅
Ulica pracodawcy: Bu艂garska
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 20.05.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.04.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
malowanie pojemnik贸w i kontener贸w
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Bys艂aw (kujawsko-pomorskie)
Opracowanie programu dzia艂alno艣ci galerii i jego realizacja
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kuchnia tradycyjna - obsluga baru
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Gdynia (pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie, ksi膮偶臋czka sanitarno-epidemiologiczna. Zainteresowane osoby z profilem II powinny zg艂osi膰 si臋 do swojego doradcy klienta po skierowanie do pracodawcy. Oferta pracy w ramach refundacji wynagrodzenia, nagr贸d i sk艂adek ZUS dla bezrobotnych do 30 roku 偶ycia. Dbanie o wizerunek firmy, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, przygotowywanie i gotowanie potraw. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Rybnik (艣l膮skie)
Obs艂uga maszyn poligraficznych, introligatorskich, obr贸bka wyrob贸w gotowych, konfekcjonowanie
"Baledo" Anna Pabia艅czyk - 2017-03-21 - Zgierz (艂贸dzkie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne) oraz ksi膮偶eczka sanepid. Zg艂oszenia cv na email: manager.lodz (at) companile.com.
HOTEL G.E. 艁脫D殴 SP. Z O.O. - 2016-06-10 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie sushi i japo艅skiego jedzenia. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca jednozmianowa: 15:00-23:00. Proponowany okers zatrudnienia: 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potrwa i da艅 wzgl臋dem ustalonego menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - 艁膮ka Prudnicka (opolskie)
Przygotowanie i porcjowanie posi艂k贸w. Planowanie jad艂ospisu i zakup贸w. Mycie naczy艅, sprz膮tanie jadalni, kuchni, magazyn贸w oraz wykonywanie innych czynno艣ci porz膮dkowych. Wydawanie posi艂k贸w i napoj贸w. Obliczanie warto艣ci kalorycznych posi艂k贸w zgodnie z potrzebami 偶ywieniowymi dzieci i m艂odzie偶y.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Zag贸rzany (ma艂opolskie)
praca w restauracji
"JJS" SP脫艁KA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIE艃CZUK - 2015-11-20 - Bia艂ystok (podlaskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Zgierz (艂贸dzkie)
- Przygotowywanie miejsca pracy przed rozpocz臋ciem wydawania potraw, przygotowywanie i serwowanie potraw kuchni tajskiej.- Pracodawca zapewnia zakwaterowania oraz wy偶ywienie.- Wynagrodzenie: 3800 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony: 02.07.2018 do 02.07.2021. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 7:00-21:00 + soboty, niedziele. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy w przygotowywaniu potraw kuchni tajskiej. Praktyczne umiej臋tno艣ci przygotowywania i serwowania potraw kuchni tajskiej. Wymagana aktualna Ksi膮偶eczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
OLF Damian Majewski - 2017-03-20 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie; pracodawca prosi o aplikowanie CV na podany adres e-mail
SOTERA SP Z O O - 2016-09-12 - S艂upsk (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Trzebiegoszcz (kujawsko-pomorskie)
obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 do przetw贸rstwa tworzyw sztucznych
LENEXPO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2018-01-11 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
zgodny, praca w Grudzi膮dzu (Papudajnia)
PRO-MOT SP. Z O.O. - 2018-05-08 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK Emilian Kaczmarek - 2018-01-05 - Krosno Odrza艅skie (lubuskie)
Pomocnicze roboty zwi膮zane z budow膮 obiekt贸w in偶ynierii l膮dowej i wodnej. Praca na terenie woj. pomorskiego.
ELSIK SP Z O O - 2017-03-22 - Lniska (pomorskie)
zarz膮dzanie kuchni膮, sporz膮dzanie
Pyszna Pizza - 2016-09-12 - Jastk贸w (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
F.H.U. "KORSO" Krystyna Wajda - Laskowska - 2016-03-10 - Lubichowo (pomorskie)
przygotowywanie da艅 (pizza, fast-food), obs艂uga klienta, dostarczanie pizzy, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Miejska G贸rka (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w lub pomoc w przygotowywaniu posi艂k贸w w kuchni restauracji.
PETROPOL DA & PAF SP.Z O.O. I WSP脫LNICY, SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-09-07 - P艂ock (mazowieckie)
prace remontowe na obiektach u偶yteczno艣ci publicznej
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, da艅, przek膮sek, obs艂uga sprz臋tu kuchennego: piec, blender, w臋dzarka, mikser itp., tworzenie nowych kart da艅, kalkulacja przyrz膮dzanych da艅. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, kierunek kucharz.
Marcin 艢wierk - 2018-01-11 - Lisewo (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze-kuchnia wietnamska, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich
kontakt przez PUP - 2017-07-01 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kierowanie produkcj膮 w zak艂adzie, nadz贸r nad zachowaniem wymog贸w jako艣ciowych, utrzymywanie ruchu, zarz膮dzanie sta艂ym zespo艂em osobowym 20-30 os贸b, planowanie oraz organizacja produkcji, nadz贸r nad przestrzeganiem dyscypliny pracy i zasad BHP w zak艂adzie.
Galask贸r sp. z o. o. - 2018-03-16 - Nysa (opolskie)
Koordynacja prac nad projektem,Optymalizacja proces贸w,Tworzenie i analiza dokumentacji technicznej,Tworzenie rysunk贸w technicznych,Opracowanie zmian techniczny na rysunku 2D,Praca w mi臋dzynarodowym 艣rodowisku,Praca w zespo艂ach projektowych.
LEONI Kabel Polska Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Ostrzesz贸w (wielkopolskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug systemu a la carte, ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac w zespole wsp贸艂pracownik贸w.
Guido Baschnagel Hotel Tannenm眉hle - 2017-06-07 - Niemcy (Niemcy)
wyrabianie i przygotowywanie pizzi do pozosta艂ych da艅 z karty menu
CALIFORNIA KATARZYNA SK艁ADANOWSKA - 2017-09-06 - Rewal (zachodniopomorskie)