KUCHARZ Wrocław oferta pracy 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl, telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Data publikacji: 2017-04-04
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: e-mail: kadry (at) 4wsk.pl, telefon: 261-660-215, kontakt osobisty od 8 do 14Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 10.04.2017
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe w kierunku gastronomicznym, minimum 2 lata stażu pracy, wymagana praktyczna znajomość przygotowywania posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, umiejętność pracy w zespole, rzetelność, terminowość, systematyczność.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Weigla 5, 53-114 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Weigla
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.04.2017
Oferta pracy ważna do: 04.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 04.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw zgodnie z zamówieniem.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZGODZINY PRACY: 06.00-14.00, PONIEDZIAŁEK-PIĄTEK, WOLNE WEEKENDYMIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072 LUB 698-630-124
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-08-01 - Przecław (zachodniopomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Bełżyce (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI SYRYJSKIEJ; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI SYRYJSKIEJ, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA SYRYJSKIEGO LUB JĘZYKA ANGIELSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-04-15 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg.stanowiska pracy
MENTOR MATEUSZ MACHCIŃSKI - 2017-04-14 - Złotów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
ANITA NOWAK - 2018-02-08 - Zakopane (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków dla dzieci z przedszkola i żłobka, dbanie o porządek.Miejsce pracy: KiełczówKontakt kandydatów z pracodawcą: 501-508-578Oferta pracy znajduje się w sali: Gb,Ga
MARTA NOWAK ALTO - 2015-12-01 - Kiełczów (dolnośląskie)
Gotowanie, wyrabianie pizzy na blaszkach.
Dominik Wróbel PIZZERIA I KEBAB PEPE - 2016-08-17 - Chwaszczyno (pomorskie)
Transport leków i suplementów diety
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Gozdnica (lubuskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, KOORDYNACJA PRACY PERSONELU POMOCNICZEGO, DBAŁOŚĆ O EKONOMICZNE WYKORZYSTANIE POWIERZONEGO TOWARU, DBAŁOŚĆ O UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU SWOJEJ PRACY, PRZESTRZEGANIE ZASAD HACAP, DBAŁOŚĆ O HIGIENĘ OSOBISTĄ, UMIEJĘTNOŚĆ WSPÓŁPRACY Z POZOSTAŁYM PERSONELEM KUCHNI.
Ośrodek Wypoczynkowy GRODNO II - 2016-06-01 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
-
PRYMAS INWESTYCJE SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-03-17 - Rewal (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej, dowóz posiłków do klienta. Praca na dwie zmiany na 1/2 etatu w godzinach: 10:00-21.00
"JANTAR" M. TARASZKIEWICZ K-KOŹLE - 2016-02-25 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wg wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-07-12 - Bażanowice (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-03-29 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kozienice (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2016-02-04 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw.
"AMAR" Khaled Khafagy - 2015-11-25 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
-planowanie posiłków oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno- sanitarnymi;
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Długie (lubuskie)
przygotowywamioe potraw, ustalanie karty dań
TROSZOK TOBIASZ KARCZMA NA POLANIE - 2018-06-05 - Wisła (śląskie)
obróbka warzyw i owoców; mycie naczyń i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; nauka karwingu; nauka (garmażerka, przygotowywanie dań wg menu restauracji); przygotowywanie surówek itd.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
sporządzaenie posiłków,obieranie, krojenie i szatkowanie warzyw i owoców, dbanie o czystość i higienę na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Cybinka (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej kuchni orientalnej samosy, kebap, przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw.
Marcin Matyjaszek U FRYZJERA - 2016-04-19 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw,
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Ślesin (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (Hawaii Pub)
kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "MAJKI" BEATA WALUSIAK - 2017-06-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - Dęblin (lubelskie)