KUCHARZ Wołów oferta pracy Przemysław Kuchta ALL GOOD
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Data publikacji: 2018-01-19
Lokalizacja: Wołów (dolnośląskie)
Pracodawca: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: wg stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wołów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wołowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wołów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.01.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: Przemysław Kuchta ALL GOOD
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Adres pracodawcy:
Plac Szkolny 1, 56-100 Wołów, powiat: wołowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv + list motywacyjny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: wołowski
Gmina pracodawcy: Wołów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wołów
Ulica pracodawcy: Plac Szkolny
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wołowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2018
Oferta pracy ważna do: 18.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych-przygotowywanie posiłków, przy użuciu wszystkich artykułów spożywczych wydanych do kuchni-dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków-porcjowanie i wydawanie posiłków-przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy-wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez menadżera-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Współpraca z projektantem przy tworzeniu poszczególnych modeli kolekcji marki należącej do LPP.Wykonywanie dokumentacji technicznej odzieży w programie CorelDraw.
LPP S.A. - 2016-03-23 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obróbka mięs i warzyw
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi. - 2017-05-26 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
pobiera surowce,towary,narzędzia, przyrządza i przygotowuje potrawy na zamówienia , bankiety i inne, na bieżąco zabezpiecza surowce, półprodukty i wyroby gotowe przed zepsuciem i zniszczeniem,przestrzega norw wagi deklarowanej potrawy, ich temperatury, dekoracji
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2016-02-17 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków dla klientów resturacji wg menu
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Wisła (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Sędki (warmińsko-mazurskie)
wykonywanie wyrobów mącznych -pierogi, kluski, kopytka, obłsuga maszyn mieszających, specjalizacja w wyrobach mącznych
Pierogarnia S.C. Beata Mastalerz, Agnieszka Łomoć - 2017-12-01 - Bielawa (dolnośląskie)
Składanie mebli na produkcji oraz ich montaż u klienta. Praca jednozmianowa w siedzibie firmy oraz u klientów.
MARION Sp. z o. o. - 2017-10-16 - Bielsko-Biała (śląskie)
-
Centrum Promocji Zdrowia "SANVIT" Sp. z o.o. Oddział Sanok Ośrodek Rehabilitacji i Odnowy - 2018-09-26 - Sanok (podkarpackie)
dbanie o czystość i porzadek w kuchni, realizacja zamówień klientów na kuchni, przyjmowanie i wydawanie towarów
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
koszenie i pielęgnacja terenów zielonych w Brzegu
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Brzeg (opolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Harbutowice (małopolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-12-13 - Świdnica (dolnośląskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw
H M s.c. Elżbieta Marmurowicz, Renata Marmurowicz, Arkadiusz Marmurowicz - 2017-01-25 - Kęszyca Leśna (lubuskie)
Sprzedaż jak najwięlszej ilości produktów
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Płatkownica (mazowieckie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, menu. Czytanie i znajomość przepisów, przypraw i owoców wietnamskich. Negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-06-25 - Kartoszyno (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
IZABELLA SP. ZO.O. - 2017-01-06 - Puławy (lubelskie)
gotowanie dań tradycyjnej kuchni śląskiej
Restauracja "Gościniec Śląski" GRZEGORZ PIKOS - 2016-02-04 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2016-05-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
do uzgodnienia
P.H.U. Andrzej Hajnosz Restauracja VA BANK - 2016-07-15 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie pizzy, makaronów, sałatek
USŁUGI GASTRONOMICZNE RONALD MILCZAREK - 2018-07-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej tj. byrak, falafel, dolma, sarma.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
gastronomia
HOTEL RODAN-GROKLIN - 2018-07-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Organizacja imprez, produkcja potraw, znajomość menu-przygotowywanie i wydawanie, Cateringi. Wynagrodzenie po okresie próbnym -1 miesiąca wzrasta do wysokości 3500 zł. Praca w systemie dwa dni pracy dwa dni wolne
Trio Kia Sp. z o.o. - 2017-01-20 - Opole (opolskie)
przygotowanie potraw w kuchni
Szymon Szultka WESTA Nowa Energia - 2018-09-17 - Jastrowie (wielkopolskie)