KUCHARZ Władysławowo oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00oferta ze wskazanym kandydatem przez pracodawcę
Data publikacji: 2018-03-19
Lokalizacja: Władysławowo (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Władysławowo, powiat: elbląski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00oferta ze wskazanym kandydatem przez pracodawcę
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Władysławowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: elbląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.03.2018
Data zakończenia pracy: 20.12.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Saperów 24, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Saperów
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2018
Oferta pracy ważna do: 19.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie potraw kuchnii chińskiej wg. receptur kuchni chińskiej przy wykorzystaniu przypraw chińskich GONBAO, sajgonki i zupa pekińska.Praca od 12 do 20.
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Łódź (łódzkie)
-Praca w sklepie Mrówka w Tczewie,-Praca w godzinach 8-20 co drugi dzień,-Wynagrodzenie ok. 2000 zł netto,-Osoby zainteresowane prosimy o składanie CV, osobiście w sklepie Mrówka, przy ul. Jagiellońskiej 55.-CV można również przesyłać na adres: praca.tczew (at) psbmrowka.com.plKontakt telefoniczny: 58 777-01-51
DTB SP. Z O.O. - 2019-05-20 - Tczew (pomorskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spożycia poszczególnych produktów,zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwie, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępną surowców:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie , duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających:ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstające w czasie produkcji niektórych wyrobów,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, desery, surówki (wymienić stosownie do znajdujących się , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów,podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
- zapoznanie ze stanowiskiem pracy, programem stażu oraz regulaminem pracy,- zapoznanie z przepisami BHP i ppoż.,- przechowywanie żywności,- przygotowywanie półproduktów, obróbka artykułów spożywczych,- sporządzanie potraw i napojów,- dekorowanie potraw,- obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych,- utrzymywanie czystości naczyń i urządzeń w kuchni i na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej;
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-01-11 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych.
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Jachranka (mazowieckie)
Przygotowywanie, grilowanie potraw kuchni greckiej. Stała wółpraca z właścicielem, który jest Grekiem inie zna języka polskiego.
Smacz Greco Nikolaos Vogiatzoglou - 2016-06-13 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
praca w kuchni w kantynie pracowniczej, przygotowywanie posiłków,Praca na czas określony: 33 miesiąceGodziny pracy 6:00 - 14:00
kontakt przez PUP - 2019-06-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków kuchni kresowej, wynagrodzenie w skali miesiąca 900 zł brutto, praca na dwie zmiany w godzinach 08.00 - 11.00, 14.00-17.00
"X-COM" Monika Lis - 2019-06-24 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji i wg rceptur, dbanie o czystośc na kuchni, składanie zamówień na produkty.
Krzysztof Kwiecień - 2019-03-18 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2016-08-26 - Lubin (dolnośląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Kielce (świętokrzyskie)
Kucharz (BAR SMAK)praca w godz. 6-14, 11-19
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-11-19 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Obsługa klientów, przygotowanie stanowiska pracy, dbanie o stanowisko pracy. Branża spożywczo-monopolowa + stoisko mięsne.Na początek 1/2 etatu.
Firma Handlowa " ADA" Dariusz Sycz - 2019-09-13 - Zabrze (śląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-03-29 - Słubice (lubuskie)
wg stanowiska
Piotr Orłanowski DNC P.H.U - 2016-07-19 - Namysłów (opolskie)
przygotowywanie posiłków przy pomocy pozostałego personelu kuchennego zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, prace zwiazane ze wstępną obróbką warzyw, zużycie wszystkich artykułów wydawanych z magazynu żywnościowego do przygotowania na dany dzień posiłków, prowadzenie monitoringu ubytków technologicznych produktów spożywczych otrzymanych z magazynu w stanie surowym oraz po obróbce technologicznej.
Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy - 2019-01-30 - Legnica (dolnośląskie)
nadzór nad procesem technologicznym (korekta, optymalizacja ustawień), analiza wybraków i obróbki dodatkowej, planowanie produkcji, raporotwanie do Managera Działu Wtryskarek
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Żory (śląskie)
OCHRONA OBIEKTU, PEŁNIENIE SŁUŻBY OCHRONNEJ NA POSTERUNKACH Z OSTRA AMUNICJĄ
Jednostka Wojskowa nr 4229 - 2017-03-13 - Chocianów (dolnośląskie)
- przygotowywanie posiłków, - obieranie warzyw, - obróbka mięsa, - dbanie o porządek, - zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-10-16 - Pelplin (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "TIM", M. Małdziński - 2017-02-21 - Trzcianka (wielkopolskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie z umowaALK.IRP.7146.101/14 (EFS)
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Świdnica (dolnośląskie)
SPORZĄDZANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW I DAŃ KUCHNI PAKISTAŃSKIEJ Z ZASTOSOWANIEM URZĄDZEŃ W ZAKŁADZIE GASTRONOMICZNYM, DEKOROWANIE I ESTETYCZNE WYDAWANIE WYROBÓW KULINARNYCH, OBSŁUGA KLIENTA, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, BIEŻĄCA KONSERWACJA URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH I WYPOSAŻENIA LOKALU.
kontakt przez PUP - 2019-09-25 - Łowicz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami. Osoba będzie przeskolona przed dopuszczeniem do pracy na stanowisku . Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2016-03-15 - Częstochowa (śląskie)
Zarządzanie oddziałem firmy (biura handlowego) pozyskiwanie nowych klientów, raportowanie sprzedaży, obsługa klienta
PRO AUTOMATIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-06 - Zamość (lubelskie)
zgpdny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-01-28 - Nowogard (zachodniopomorskie)
praca w odlewniach, miejsce wykonywania pracy- Niemcy. pracodawca zapewnia transport i zakwaterowanie
"BUDIMEX"S.A.ODDZIAŁ W RZESZOWIE - 2018-01-26 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie dań z karty menu, dowóz do klienta.Prace związane z funkcjonowaniem lokalu gastronomicznego.
BERLI Grzegorz Machaj - 2017-01-17 - Ostrzeszów (wielkopolskie)