KUCHARZ Węgrzce oferta pracy MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: według stanowiska
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Węgrzce (małopolskie)
Pracodawca: MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 212, 32-086 Węgrzce, powiat: krakowski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Pozostałe dane dotyczące oferty pracy: praca w systemie 2/2 , lokal otwarty w godz.: 10:00-20:00 (czasem praca do 22); po okresie próbnym, możliwość zatrudnienia na stałe; wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą; miejsce pracy: Węgrzce
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Węgrzce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krakowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielonki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: sumienność
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy na kuchni a'la carte
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: MAGDALENA OPOREK GOSPODA "U PRZYJACIÓŁ"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Bogusławskiego 5/18, 31-048 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt telefoniczny z pracodawcą
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Bogusławskiego
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.12.2015
Data dodania oferty pracy: 11.12.2015
Oferta pracy ważna do: 09.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
pracownik biurowy
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 6-12, 12-20
Uzdrowisko Kołobrzeg S.A. - 2017-04-27 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
prace porządkowe, utrzymywanie czystości w obiektach biurowych i magazynowych
UZ INVEST SP. Z O.O - 2018-11-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującym jadłospisem, wydawanie posiłków, termiczna obróbka warzyw i mięs, przestrzeganie higieny pracy
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-07-04 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybor sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw.
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań, posiłków, sałatek, deserów
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Sieradz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji (gotowanie, smażenie, pieczenie), dbanie o estetyczną prezentację wydawanych posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o terminową realizację zamówień.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)
obróbka wstępna produktów, przygotowanie posilków, wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ GOŁUSZYCE - 2018-10-12 - Gołuszyce (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków w punkcie gastronomicznym
"GTL-SERVICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-28 - Pyrzowice (śląskie)
nauczanie chemii w klasach 7 i 8 szkoły podstawowej
SZKOŁA PODSTAWOWA W WIERZONCE - 2018-08-22 - Kobylnica (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków tureckich typu kebeb, ryż turecki, mięso, zupy tureckie
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chojna (zachodniopomorskie)
Prace monterskie przy produkcji gniazd i łączników (składanie elementów, skręcanie, nitowanie), Prace produkcyjne związane z obsługą wtryskarek (układanie detali, obróbka wykańczająca), Pakowanie wyrobów gotowych.
KARLIK ELEKTROTECHNIK Sp z o. o. - 2018-03-24 - Nekla (wielkopolskie)
Wykonywanie zamówień
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-06-28 - Jaworzno (śląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA"WIKI"S.C.BOŻENA WILCZYŃSKA WITOLD WILCZYŃSKI - 2018-04-10 - Sieradz (łódzkie)
Jak w zawodzie. Wykształcenie zawodowe mechaniczne. Wymagane doświadczenie zawodowe.
P.U.H. EURORIKO RYSZARD GRODZICKI - 2016-08-04 - Ząbki (mazowieckie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza kuchni wietnamskiej, umiejętność przyrządzania kuchni wietnamskiej orientalnej, biegła znajomość języka wietnamskiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-07-06 - Chorzów (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Szyce (małopolskie)
Nauka: dekorowania talerzy, przygotowywania potraw, sałatek, deserów.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Ślesin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, dbałość o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-09-20 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Doświadczenie w pracy w gastronomii,umiejętność wyrobu kebaba.Przygotowanie pizzy, kebaba, zapiekanek, hamburgerów,Indian curry i ryż.
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Kutno (łódzkie)
Wykształcenie: zawodowe; prawo jazdy kat. B; mogą być osoby chętne do przyuczenia; jedna zmiana; miejsce pracy: Chorynkowice
ERFURT ARMIN FIRMA "AUTO SZYBY CHORYNKOWICE " ARMIN ERFURT - 2018-02-14 - Sośnicowice (śląskie)
Prowadzenie zabaw, sprawowanie opieki nad dziećmi w wieku przedszkolnym, pomoc worganizowaniu przedstawień przedszkolnych, przygotowywanie dekoracji, pomoc dzieciom przy czynnościachhigienicznych, pomoc dzieciom w spożywaniu posiłków, wydawanie i podawanie dzieciomposiłków, sprzątanie po posiłkach, czynności porządkowe.OKRES ZATRUDNIENIA W PRZYPADKU PRACY NA PODSTAWIE UMOWY:Umowa zlecenie 6 m-cyMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY:Wyry-GostyńPRACA W DNIACH I GODZINACH:Pn-pt 6-18.30 (praca po 8 godzin)
MARTA RYBCZYŃSKA PROFESSIONAL - 2018-09-21 - Gostyń (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Grand Kapitan Medi-Spa Michał Żytki - 2016-08-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Sławno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków z menu
Bar Szybkiej Obsługi Agnieszka Sówka w Kolnie - 2016-08-30 - Kolno (podlaskie)
Osoby zarejestrowane w PUP Zabrze z II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Zabrze (śląskie)
Wykonywanie sałatek, gyrosów, spagetti, itp. Praca w godz. 11.00-23.00.
PIZZERIA ITALIANA s.c. Tomasz Pawelec, Sławomir Jeżowski - 2015-12-01 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jabłonowo (mazowieckie)