KUCHARZ Szepietowo oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Data publikacji: 2017-01-17
Lokalizacja: Szepietowo (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Główna 26, 18-210 Szepietowo, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni polskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szepietowo
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wysokomazowiecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szepietowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 17.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: wymagane doświadczenie w zawodzie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe " BORECKI" Bogumił Borecki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
Główna 26, 18-210 Szepietowo, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: kontakt osobisty lub telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Szepietowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szepietowo
Ulica pracodawcy: Główna
Numer budynku pracodawcy: 26
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Restauracja TAWERNA- Stegna
Firma NOWA Genowefa Szymańska HOTEL-RESTAURACJA - 2016-09-06 - Stegna (pomorskie)
Stanowisko samodzielne kucharza zmianowego z możliwością awansu na szefa kuchni. Wykształcenie zawodowe lub średnie gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia w pracy na stanowisku, komunikatywna znajomość języka angielskiego.
MP. CATERING Maria Pietrowska - 2016-03-29 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw kuchni typowej dla regionu- dbałość o narzędzia i miejsce pracy
Zur Alten Aalreuse - 2017-03-09 - Niemcy (Niemcy)
gotowanie potraw kuchni ukraińskiej, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie wewnętrznych procedur restauracji
DADWORKINFO Sp. z o.o. - 2016-05-23 - Poznań (wielkopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, kebab, sosy, suróki itp.Kontakt telefon. 58 532-44-11 Kontakt e-mail: asifsymon09 (at) gmail.com
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - Tczew (pomorskie)
przygotowanie potraw
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-01-04 - Krzyszkowice (małopolskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej. Wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Doświadcznie zawodowe 1 rok w/w zawodzie. Dobra znajomość języka wietnamskiego. Znajomość kuchni wietnamskiej.
"MULTI-VET" Przemysław Kępa - 2016-03-16 - Ząbki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw,utrzymywanie czystości,
kontakt przez PUP - 2017-06-23 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie potraw,nadzór nad świeżością produktów,dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Głogów (dolnośląskie)
praca w restauracji Estakada, praca w godz. 12.00-23.00
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE PRZYDRÓŻNY PIOTR - 2015-12-15 - Wolsztyn (wielkopolskie)
.
Firma Handlowo-Usługowa "TWIST" Maria Seiffert - 2017-09-05 - Gostyń (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków dla klientów indywidualnych, grup zorganizowanych oraz posiłki dla przedszkoli.
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Paczków (opolskie)
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ - 2017-06-07 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-11-03 - Rzeszów (podkarpackie)
Kontakt z klientem, obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Kraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
znajomośc kuchnii polskiej, ukraińskiej i wloskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Żywiec (śląskie)
Wymagana aktualna książeczka zdrowia oraz umiejętności zawodowe i chęci do pracy. Praca w barze całodobowym na stacji paliw w Strzebielinie. Po okresie próbnym pracodawca oferuje podpisanie umowy o pracę. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów.
"GRONO" s.c. "Oberża Cztery Pory Roku" - 2016-02-26 - Strzebielino (pomorskie)
Przygotowywanie deserów, ciast, lodów, kawy i drobnych przekąsek
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Malbork (pomorskie)
do uzgodnienia z pracodawcą
GRAMAR Sp z o.o - 2017-02-06 - Lubenia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
EURO KONSORCJUM - 2017-05-04 - Pokrzywna (opolskie)
dania z kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.Praca na umowę zlecenie, z możliwością stałego zatrudnienia w dalszym okresie.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Piotr Rębisz - 2016-06-16 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej, zamawianie produktów,
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie menu na rózne imprezy okoliczniościowe, dekorowanie potraw i ich wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-09-01 - Łącko (małopolskie)
Przyrządzanie posiłków zgodnie z opracowanymi recepturami, normami i wymogami oraz zatwierdzonym jadłospisem dekadowym; wydawanie podstawowych posiłków w następujących godzinach: śniadanie: 8.00-10.00, obiad: 13.00-15.00, kolacja 18.00-20.00; przestrzeganie zasad higieny, zasad i procedur zapewniających właściwą jakość żywności; przestrzeganie zasad określonych w funkcjonującym systemie HACCP, przepisów dotyczących zbiorowego żywienia oraz zaleceń sanepidu; dbanie o należyte przechowywanie żywności; utrzymanie porządku na stanowiskach pracy, w pomieszczeniach kuchni, w jadalni, w przyległych do kuchni korytarzach i toaletach, w szatni oraz utrzymanie w czystości sprzętów, urządzeń będących na wyposażeniu kuchni; dbanie o estetyczny wygląd jadalni, nakrycie stołów do posiłków dla Mieszkańców; stosowanie czystej odzieży ochronnej, dbanie o schludny wygląd; sprawdzanie stanu technicznego sprzętu i urządzeń przed i po zakończeniu pracy; zgłaszanie bezpośrednim przełożonym lub konserwatorowi faktu uszkodzenia lub zniszczenia używanego sprzętu kuchennego i urządzeń; prawidłowe i ekonomiczne używanie sprzętu i urządzeń, dbanie o oszczędne wykorzystywanie gazu, energii elektrycznej wody; ekonomiczne wykorzystywanie produktów spożywczych oraz środków czystości.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
toczenie elementów stalowych i obróbka stali
Machines-Pióro Artur Pióro - 2018-03-14 - Żębocin (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
"EUROPA" s.c. Jarońska Patrycja, Teresa Dominiak - 2016-03-22 - Dąbrowice Stare (wielkopolskie)