KUCHARZ/ KA - 849 Świdnica oferta pracy ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ

Stanowisko: KUCHARZ/ KA - 849
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Świdnica (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Częstochowska 1, 58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zakres obowiązków związany z wykonywaniem pracy kucharza,
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie do uzgodnieniapraca w godz. 12:00 - 23:00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KA - 849
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: szef kuchni (kuchmistrz)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 08.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziane doświadczenie, komunikatywność, samodzielność, dyspozycyjność,
Nazwa pracodawcy: ZAJAZD "POD WIERZBĄ" BOGUSŁAW MAKAREWICZ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-100 Świdnica, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świdnica
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: szef kuchni (kuchmistrz)
Data dodania oferty pracy: 07.06.2017
Oferta pracy ważna do: 05.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 07.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-02-03 - Tczew (pomorskie)
x
"HORT - CAFE" S.J. Teresa i Stanisław Komar - 2016-12-21 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie nieskomplikowanych dań w małej restauracji przy centrum kulturalno-rozrywkowym.
Fabrik e.V. - 2016-07-01 - Niemcy (Niemcy)
kontrola nad jakością procesu produkcyjnego, prowadzenie dokumentacji, planów kontroli
NatWork Natalia Wierzbicka - 2017-10-26 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni,- porcjowanie i wydawanie posiłków
We Can Do HR Sp.zo.o. (KRAZ 11686) - 2017-06-29 - Chłapowo (pomorskie)
sporządzanie i gotowanie posiłkow dwudaniowych - kuchnia polska (praca w godz. 8.00-16.00 lub 9.00-17.00, praca tylko w dni robocze)
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "CENT" JAKIEL JAN - 2015-12-30 - Zgorzelec (dolnośląskie)
przyrzadzanie śniadań i obiadów - kuchnia polska
SŁOŃCE Marek Wardęcki ; Łódź - OW "Słońce" w Dąbkach - 2016-05-25 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Transport krajowy oraz międzynarodowy.
Przedsiębiorstwo Transportowo-Handlowo-Usługowe "Janpol " Agnieszka Janelt - 2018-02-19 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Nadzór i pomoc uczniom szkoły w przechodzeniu przez przejście dla pieszych
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Zamość (lubelskie)
Montaż, konserwacja, przestawiane rusztowań.
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Kraków (małopolskie)
znajomość specyfiki kuchni ukraińskiej i greckiej, znajomość różnego rodzaju potraw, deserów
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Białystok (podlaskie)
Układanie jadłospisów, przygotowywanie posiłków, obsługa pensjonariuszy, wydawanie posiłków.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na zastępstwo minim. 2 m-ceMiejsce wykonywania pracy: MikołówPraca w godzinach: 7-15 pn-pt
Dzienny Dom Pomocy - 2016-09-30 - Mikołów (śląskie)
Przygotowywanie potraw
RESTAURACJA "CHATA MYŚLIWSKA" S.C. MICHAŁ MIGAŁA KAMIL MIGAŁA - 2016-08-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Stobno (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Słupsk (pomorskie)
pieczenie ciast, robienie pierogów, gotowanie zup, sosów, przygotowanie sałatek i surówek
AKADEMIA CIEKAWSKIEJ PROF. SÓWKI Punkt Przedszkolny - 2016-06-22 - Poznań (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 w Kołobrzegu.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowo-Produkcyjne PILAWA Eugeniusz Pilawa - 2017-02-20 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
nowoczes;na stylizacja paznokci, przedłużanie paznokci, wykonywanie paznokci żelowych
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie dań obiadowych, przygotowywanie mięs, zup, dodatków
"COMPASS GROUP POLAND" Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni wietnamskiej.
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-04-21 - Gdynia (pomorskie)
Obowiązki: Wykonywanie dań według poleceń szefa kuchni Praca wcharakterze Entremetier (osoba odpowiadająca za procesprzygotowania dodatków do dań, zup, a także makaronów, przystawek)Oferujemy: Darmowe zakwaterowanie + wyżywienie (oszczędzasz350 euro miesięcznie) Pracę w 4**** hotelu (zdobycie cennegodoświadczenia) Atrakcyjne wynagrodzenie uzależnione odkompetencji językowych oraz doświadczenia Pracę sezonową dokońca 2017 roku Zatrudnienie w oparciu o niemiecką umowę o pracę
"DERKSEN POLSKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-07-06 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw i organizacja żywności, zapewnieni i kontrola jakości potraw, wprowadzanie nowych dań do karty.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Jarosław (podkarpackie)
w/g stanowiska
GASTRO SERVICE sp zo.o. - 2016-01-04 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie dań, menu, współpraca z wietnamskim pracodawcą, kontakt z klientami pochodzenia wietnamskiego, negocjowanie z kontrahentami wietnamskimi
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-06-24 - Kliczków (dolnośląskie)
dobieranie kawałków forniru i łuszczarki z uwzględnieniem układu słojów, grubości oraz barwy z zachowaniem dokładności linii styku
MONRAF MONIKA CIOK - 2017-11-06 - Wołomin (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Warszawa (mazowieckie)