KUCHARZ Szczecinek oferta pracy A.D. S.C. Jaros艂aw Kozaczy艅ski Daria Kozaczynska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 975 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w dla podopiecznych "Domu na 艢wiatkach"
Data publikacji: 2016-02-11
Lokalizacja: Szczecinek (zachodniopomorskie)
Pracodawca: A.D. S.C. Jaros艂aw Kozaczy艅ski Daria Kozaczynska
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Staszica 4, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w dla podopiecznych "Domu na 艢wiatkach"
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 975 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecinek
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szczecinecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecinek
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 975 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
A.D. S.C. Jaros艂aw Kozaczy艅ski Daria Kozaczynska
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Adres pracodawcy:
Staszica 4, 78-400 Szczecinek, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: szczecinecki
Gmina pracodawcy: Szczecinek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecinek
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 10.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 11.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 11.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny z programem stazu
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Mo艅ki (podlaskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni Polskiej. Obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych. System pracy jednozmianowy. Godziny pracy do ustalenia (10:00 - 18:00)
Restauracja Adria A. Wojnar, R. Zar臋ba s.c. - 2017-03-13 - Andrych贸w (ma艂opolskie)
Przygotowanie da艅 kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. R贸wnowa偶ny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale nale偶膮ce do firmy Amalfi s.c. (Wroc艂aw). sala G
AMALFI s.c. - 2017-03-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy, robienie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-10-12 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczestnik贸w O艣rodka
Zachodniopomorska Wojew贸dzka Komenda Ochotniczych Hufc贸w Pracy w Szczecinie O艣rodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-07 - R贸w (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w (艣niadania, obiady, kolacje)
U艁A艃SKA ZAGRODA Jacek Br贸dka - 2018-02-27 - Za艂om (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Kucharz
FIRMA PRODUKCYJNO-US艁UGOWO-HANDLOWA FILIPOWICZ PIOTR - 2018-06-20 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury;Dba艂o艣膰 o o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw-porcjowanie, dekorowanie, estetyczny spos贸b serwowania;Terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w;Utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy wraz z w艂a艣ciwym eksploatowaniem urzadze艅 tecvhnicznych;Gospodarowanie surowcami;Przestrzeganie w艂a艣ciwej technologii proces贸w kulinarnych;Przydzielanie i nadzorowanie zada艅 wykonywanych przez personel pomocniczy.Miejsce pracy: Wroc艂awKontakt kandydat贸w z pracodawca wy艂acznie e-mail z obowi膮zkowym dopiskiem: K艢/PUP/12/2015Oferta pracy znajduje si臋 w sali:
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
ustalanie menu dla dzieci,przyrz膮dzanie posi艂k贸w
Przedszkole MINI Dorota Wawrocka - 2016-02-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
sprzeda偶, wydawanie , przyjmowanie towaru
JASAM Sp. z o.o. Olsztyn - 2016-05-09 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie posi艂k贸w.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
Wypiekanie, panierowanie poszczeg贸lnych element贸w kurczaka, sprzeda偶 dla klienta, sprz膮tanie pomieszcze艅. Praca w godz. 11-19 pon-ptek
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Radom (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie da艅(g艂ownie kuchni polskiej,ale te偶 z innych zak膮tk贸w Europy),wsp贸艂prac臋 przy opracowywaniuy nowych receptur,koordynowanie pracy wsp贸艂pracownik贸w,kontrol臋 stanu zapas贸w i sporzadzanie listy zakup贸w,prowadzenie dokumentacji kuchennej
ManpowerGroup - 2018-02-23 - Brzezina (dolno艣l膮skie)
Podstawowy zakres zada艅 realizowanych na stanowiskuZna, stosuje i przestrzega:a) Przepis贸w pragmatyki s艂u偶bowej pracownik贸w o艣wiaty jednostek bud偶etowych oraz wydanych na jej podstawie przepis贸w szczeg贸艂owych.b) Innych przepis贸w i norm, instrukcji i zasad zwi膮zanych z zajmowanym stanowiskiem.Szczeg贸艂owy zakres obowi膮zk贸w:1. Prowadzi rachunkowo艣膰 jednostki zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami i zasadami, polegaj膮cymi zw艂aszcza na:a) sporz膮dzaniu, przyjmowaniu, obiegu, archiwizowaniu i kontroli dokument贸w w spos贸b zapewniaj膮cy: - w艂a艣ciwy przebieg operacji gospodarczych,- ochron臋 mienia b臋d膮cego w posiadaniu jednostki,b) bie偶膮cym i prawid艂owym prowadzeniu ksi臋gowo艣ci analitycznej i syntetycznej wg obowi膮zuj膮cej klasyfikacji bud偶etowej i planu kont oraz sprawozdawczo艣ci finansowej, w spos贸b umo偶liwiaj膮cy:- terminowe przekazywanie rzetelnych informacji ekonomicznych,- sporz膮dzanie sprawozda艅 finansowych wedle okre艣lonych standard贸w,- przygotowanie niestandardowych raport贸w na potrzeby Starostwa,- nadz贸r nad prawid艂owym obiegiem dokument贸w ksi臋gowych,- kontakty i wsp贸艂praca z instytucjami zewn臋trznymi (US, ZUS, GUS, BANK),- nadz贸r na prawid艂owo艣ci膮 rozlicze艅 podatkowych.2. Prowadzi gospodark臋 finansow膮 jednostki zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami, a zw艂aszcza:a) wykonuje dyspozycje 艣rodkami pieni臋偶nymi, zgodnie z przepisami dotycz膮cymi zasad wykonywaniu bud偶etu gospodarki 艣rodkami pozabud偶etowymi i innymi, b臋d膮cymi w dyspozycji jednostki,b) przestrzega zasad rozlicze艅 pieni臋偶nych i ochrony warto艣ci pieni臋偶nych,c) rozlicza zaliczki udzielane pracownikom,d) sporz膮dza i rozlicza spisy z natury (inwentaryzacje) ksi臋gozbior贸w, przedmiot贸w nietrwa艂ych i 艣rodk贸w trwa艂ych,e) sporz膮dza roczny wykaz pracownik贸w uprawnionych do ZFN i nalicza nagrody,f) dokonuje rocznych rozlicze艅 podatku dochodowego pracownik贸w,g) prowadzi ksi臋gowo艣膰 analityczn膮 i syntetyczn膮 funduszy socjalnego.3.Analizuje wykorzystanie 艣rodk贸w przydzielonych z bud偶etu lub 艣rodk贸w pozabud偶etowych i innych, b臋d膮cych w dyspozycji jednostki4. Dokonuje w ramach kontroli wewn臋trznycha) wst臋pnej, bie偶膮cej i nast臋pnej kontroli (wewn臋trznej) w zakresie powierzonych obowi膮zk贸w.5. Opracowuje projekty przepis贸w wewn臋trznych, wydanych przez Dyrektora jednostki, dotycz膮cych prowadzenia rachunkowo艣ci, a w szczeg贸lno艣ci zak艂adowego planu kont, obiegu dokument贸w, zasad przeprowadzania i rozliczania inwentaryzacji.6. Opracowuje zbiorcze sprawozdania z wykonania bud偶etu.7. Prowadzi ubezpieczenia grupowe.8. Sporz膮dza deklaracje podatku dochodowego, VAT, sk艂adek ZUS i FP.9. Wykonuje okre艣lenia trybu, wg kt贸rego maj膮 by膰 wykonane przez inne s艂u偶by prace niezb臋dne do zapewnienia prawid艂owo艣ci gospodarki finansowej.
LICEUM OG脫LNOKSZTA艁C膭CE IM KR脫LOWEJ JADWIGI - 2017-01-10 - Kowal (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie kuchni w restauracji
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BISKAR" Sp. z o.o. Brzoz贸w - 2016-02-15 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Kuchnia ukrai艅ska, rosyjska, polska - g艂贸wnie w zakresie da艅 rybnych
ANNA I PIOTR LISAKOWSCY Sp. j - 2016-04-01 - Jastarnia (pomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu kebab i fast food dla go艣ci. Obs艂uga kasy fiskalnej. Utrzymywanie miejsca pracy w czysto艣ci.
Doner King Andrzej Burczyk - 2018-08-29 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
wykszta艂cenie zawodowe - kucharzprzygotowywanie posi艂k贸w2 zmiany: 6-14, 10-18
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Psarach - 2018-07-23 - Psary (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Laszki (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. zam贸wie艅 klient贸w
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chabsko (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie prac piel臋gnacyjnych gleby i ro艣lin
kontakt przez PUP - 2017-11-30 - D臋b贸wka (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug ustalonych receptur, organizacja pracy kuchni, dbanie o czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Tychy (艣l膮skie)
Kucharz 艣niadaniowy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
murowanie, tynkowanie, uk艂adanie p艂ytek, glazury 艣ciennej i pod艂ogowej, prace og贸lnobudowlane, praca na terenie woj. 艣laskiego-pracodawca zapewnia dow贸z pracownik贸w z Zawiercia i gm. Ogrodzieniec
PPU PROBUDREM Kazimierz Lipi艅ski Sp贸艂ka Jawna - 2016-05-23 - Ogrodzieniec (艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiejokres zatrudnienia 3 lata (od 02.05.2019-01.05.2021 r.)czas pracy - 40 godzin tygodniowogodz. pracy od 10.00-18.00; 15.00-23.00miejsce pracy Elbl膮g, ul. Wyspia艅skiego 17c, Al.Odrodzenia 25
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Praca polega na nawi膮zywaniu kontaktu z osobami poszkodowanymi w wypadkach w celu zaoferowania im pomocy w uzyskaniu nale偶nego odszkodowania
Polskie Biuro Odszkodowa艅 - 2017-04-12 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni regionalnej zgodnie z okre艣lonymi recepturami. Umiej臋tno艣膰 organizacji pracy w ka偶dym sektorze kuchni z zapewnieniem norm bezpiecze艅stwa i higieny pracy. Innowacyjne podej艣cie do realizacji powierzonych obowi膮zk贸w; wprowadzanie usprawnie艅 i nowych koncepcji przyczyniaj膮cych si臋 do poprawy standard贸w pracy kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-09-25 - Niemcy (Niemcy)