KUCHARZ Strzy偶ewice oferta pracy kontakt przez PUP

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w w restauracjach hotelowych
Data publikacji: 2016-06-02
Lokalizacja: Strzy偶ewice (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Strzy偶ewice, powiat: leszczy艅ski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracjach hotelowych
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: po okresie pr贸bnym wynagrodzenie do uzgodnienia
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Strzy偶ewice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: leszczy艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.07.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 2)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
do艣wiadczenie wymagane 5 lat, zaanga偶owanie, kreatywno艣膰
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
艢niadeckich 5, 64-100 Leszno, powiat: m. Leszno, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Leszno
Gmina pracodawcy: Leszno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Leszno
Ulica pracodawcy: 艢niadeckich
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 02.06.2016
Data dodania oferty pracy: 02.06.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.06.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 02.06.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wed艂ug stanowiska
PYPLOK KRYSTYNA Us艂ugi Hotelarsko-Turystyczne - 2016-08-11 - Zakopane (ma艂opolskie)
CZYNNO艢CI ZWI膭ZANE Z PROCESAMI TECHNOLOGICZNYMI 呕YWNO艢CI
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO - US艁UGOWE 'LUBINPEX' SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-12-11 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
Tworzenie menu, gotowanie, nadz贸r nad prac膮 kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Krzyszkowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w
O艣rodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-05-16 - Dobieszk贸w (艂贸dzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
KARCZMA POLSKA - 2017-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
-
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
-
Tomasz Dudaronek - 2017-08-23 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
ci臋cie drewna
kontakt przez PUP - 2018-03-13 - Makoszyn (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z zawodem
Zesp贸艂 Szkolno-Przedszkolny w Publicznej Szkole Podstawowej w LUBSZY - 2017-11-10 - Lubsza (opolskie)
umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2016-11-28 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ( rosyjskiej, ukrai艅skiej, bia艂oruskiej i uzbeckiej), ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarzadzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprz臋tem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku - nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w,zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem.- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣ciwie, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obr贸bka wst臋pn膮 surowc贸w:sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie , duszenie itp.,- sporz膮dzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawieraj膮cych:ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstaj膮ce w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desery, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋 , porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw.- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w,podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i gor膮cych
kontakt przez PUP - 2016-06-10 - Miszewko (pomorskie)
zabiegi kosmetyczne
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - 艁eba (pomorskie)
Obowi膮zki:- profesjonalna obs艂uga klient贸w zgodnie ze standardami sklepu - obs艂uga dzia艂u Tradycja (krojenie w臋dlin, pakowanie itp.)- dbanie o porz膮dek i ekspozycj臋 towaruWymagania:- ksi膮偶eczka/badania Sanepidu - komunikatywno艣膰, zaanga偶owanie, kultura osobista, sprawno艣膰 fizyczna- dyspozycyjno艣膰 od zaraz w godzinach otwarcia sklepu - mile widziane do艣wiadczenieMiejsce pracy: ul. Grabiszy艅ska 238-240, 53-235 Wroc艂awKontakt z pracodawc膮: email: warszawa (at) jobhouse.pl, tel. 221010923Sala G
Jobhouse Sp. z o.o. - 2017-11-24 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, rozwo偶enie, catering
kontakt przez PUP - 2017-04-26 - Ko艣cian (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw z zakresu kuchni wietnamskiej, orientalnej, robienie zakup贸w w hurtowniach
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - 艁uk贸w (lubelskie)
- praca w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Zapoznanie si臋 z przepisami i regulaminami, przechowywanie 偶ywno艣ci, utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy, obr贸bka artyku艂贸w spo偶ywczych, przygotowywanie potraw i deser贸w, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
Wykonywanie us艂ug z zakresu fryzjerstwa
MANHATTAN Salon Fryzjerski - 2016-06-28 - D膮browa G贸rnicza (艣l膮skie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: przygotowanie posi艂k贸w; WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, minimalne do艣wiadczenie
DEDAL SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-28 - Lubliniec (艣l膮skie)
Praca na budowach niejednokrotnie poza miejscem zamieszkania, w zmiennych warunkach atmosferycznych wymagaj膮ca dobrego zdrowia i kondycji fizycznej, polegaj膮ca na uk艂adaniu tynk贸w suchych i na siatce drucianej, odtwarzanie drobnych element贸w sztukaterii.
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Radzymin (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w r贸wnowa偶nym systemie pracy.
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2015-12-11 - Siedlce (mazowieckie)
1) Sporz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z wymogami racjonalnego 偶ywienia w tym: a) porcjowanie posi艂k贸w, b) dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰, smak i estetyk臋 wydawanych posi艂k贸w, c) dbanie o zgodno艣膰 kaloryczn膮 przygotowywanych posi艂k贸w z ich zaplanowan膮 warto艣ci膮,wydawanie posi艂k贸w w ustalonym czasie zgodnie z przyj臋t膮 w tym zakresie procedur膮, d) pobieranie produkt贸w spo偶ywczych z magazynu 偶ywno艣ciowegow ilo艣ciach przewidzianych receptur膮, zabezpieczanie ich przed przerobieniem oraz kwitowanie ich odbioru w dokumencie rozchodu. 2) 艢cis艂e przestrzeganiereceptury przygotowywanych posi艂k贸w. 3) Racjonalne wykorzystywanie i gospodarowanie produktami spo偶ywczymi pobranymi z magazynu do sporz膮dzaniaposi艂k贸w dla mieszka艅c贸w i personelu Domu. 4) W艂a艣ciwe porcjowanie posi艂k贸w zgodnie z normami 偶ywienia
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W MIELNIE - 2016-07-05 - Mielno (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni polskiej dla go艣ci restauracji.
Pracownia Cukiernicza "Pychotka" Piotr Przybysz - 2017-02-27 - Serock (mazowieckie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Siemkowice (艂贸dzkie)
przyjmowanie i ewidencjonowanie zg艂aszanych przez mieszka艅c贸w usterek, wprowadzenie danych do komputera,redagowanie pism do mieszka艅c贸w,sprawdzanie realizacji zg艂aszanych usterek,porz膮dkowanie dokumentacji,ewidencjonowanie korespondencji przychodz膮cej i wychodz膮cej, przygotowanie korespondencji wych膮dz膮cej
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)