KUCHARZ Strzelce Opolskie oferta pracy STRZELECKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA STRZELCE OPOLSKIE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie, wydawanie posiłków
Data publikacji: 2018-04-05
Lokalizacja: Strzelce Opolskie (opolskie)
Pracodawca: STRZELECKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA STRZELCE OPOLSKIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO 10, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowanie, wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Strzelce Opolskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: strzelecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Strzelce Opolskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
STRZELECKA SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA STRZELCE OPOLSKIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO 10, 47-100 Strzelce Opolskie, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Strzelce Opolskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Strzelce Opolskie
Ulica pracodawcy: KARDYNAŁA STEFANA WYSZYŃSKIEGO
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.04.2018
Oferta pracy ważna do: 30.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 05.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 05.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków i obsługa pieca tandoori
GURU NANAK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodny z wykonywanym zawodem
RESTAURACJA MAXI PIZZA - 2016-01-13 - Będzin (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Emerytów Placówka Pielęgnacyjno-Opiekuńcza Caritas Diecezji Tarnowskiej - 2017-06-22 - Tarnów (małopolskie)
Pizza, Makarony, Naleśniki, Pierogi, Sałatki, Zupy, przygotowanie posiłków kuchni polskiej i europejskiej
K&G GASTRONOMY KAZIMIERZ MADEJA - 2018-03-07 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie dań kuchni rosyjskiej i ukraińskiej.
PIEROGARNIA KARTUSKA - Anna Grejman - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku; jedna zmiana od 13:00; miejsce pracy: Sławięcice
SŁAWIĘCICE INVEST SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-27 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni włoskiej, uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 m-cy. , znajomość j. angielskiego w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy( mycie, wyparzanie suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie potraw, pilnowanie asortymentu, dbałość o czystość na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Ozorków (łódzkie)
Kucharz
"Telewizja Polska" S.A. Ośrodek Wczasowy - 2016-05-06 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, przestrzeganie zasad BHP i higieny pracy
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "ARTPOL" ARTUR POLAK - 2018-07-12 - Gozdawa (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-09 - Sierpc (mazowieckie)
pomocnika palacza w ciepłowni- praca zmianowa
TEMPEKS Przedsiębiorstwo Usługowo-Wdrożeniowe Bogusław Żurawski - 2017-07-27 - Luboń (wielkopolskie)
transport
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Janów Lubelski (lubelskie)
Wykonywanie zamówień
MEGA PIZZA Marcin Sobiech - 2016-06-28 - Jaworzno (śląskie)
Praca w sklepie ogólnospożywczym- obsługa klienta i kasy fiskalnej
ANMAR ELŻBIETA WASIAK - 2016-05-05 - Łódź (wielkopolskie)
Obsługa podróżnych w pociągu Intercity, dbałość o gości, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA DELFIN MAGDALENA MORYSON - 2018-09-03 - Leszno (wielkopolskie)
Obróbka wstępna surowców, rozbiór mięsa, warzyw, owoców, przygotowywanie potraw, sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Nowy Sącz (małopolskie)
według stanowiska
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwałki (podlaskie)
Wprowadzanie potraw kuchni ukraińskiej w menu hotelowe, wydawanie potraw według zamówień klienta.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-02-21 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Wykształcenie: brak wymagań; mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanepidu; istnieje możliwość przyuczenia do zawodu; umowa zlecenie; jedna zmiana; miejsce pracy: Świbie
Hubert Kremzer - 2016-04-27 - Świbie (śląskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków w/g ustalonej receptury, estetyka dań, przestrzeganie zasad higieny i porzadku na kuchni.Wymagane wykształcenie kierunkowe zawodowe, min. 1 rok doswiadczenia zawodowego. Wynagrodzenie miesieczne 3205zł.
Sady Operator Sp. z o.o. - 2018-02-13 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
• współpraca z Szefem Kuchni i innymi pracownikami kuchni, • przygotowywanie potraw zgodnie ze standardem Hotelu, • dbanie o estetykę potraw, • dbanie o porządek w miejscu pracy, • zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług,
Collis spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-01-11 - Olchowiec (podkarpackie)
montaz instalacji elektrycznych oraz niskoprądowych na inwestycjach handlowo-usługowych oraz mieszkaniowychpraca na umowę na czas określony, przewidywany okres zatrudnienia - 12 miesięcy, praca jednozmianowa w godzinach 7:00-15:00oferta dostępna w sali B
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - Wrocław (dolnośląskie)
POSZUKIWANIE NOWYCH KLIENTÓW. ORGANIZACJA SPRZEDAŻY I WYSYŁEK. ORGANIZACJA ODPRAWY CELNEJ. PRZYGOTOWANIE EKSPORTOWEJ DOKUMENTACJI I KONTRAKTÓW. KONTROLA PŁATNOŚCI.
kontakt przez PUP - 2017-12-12 - Jawczyce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie półproduktów do pizzy, wyrób pizzy do wypieku, wypiek pizzy, prace porządkowe na zapleczu i w kuchni. Praca na 1/2 etatu od wtorku do piatku w godz 12-16 oraz sobota 12-14
PIZZERIA BASILIANO BARTŁOMIEJ CZAJKOWSKI - 2017-09-22 - Zelów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i grup zorganizowanych.
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2016-03-07 - Dobieszków (łódzkie)