KUCHARZ Suwałki oferta pracy Niezłe Ziółko Olga Terebun

Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowiązków: według stanowiska
Data publikacji: 2016-08-23
Lokalizacja: Suwałki (podlaskie)
Pracodawca: Niezłe Ziółko Olga Terebun
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Tadeusza Kościuszki 94, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: według stanowiska
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Suwałki
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Suwałki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Suwałki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 22.08.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: Niezłe Ziółko Olga Terebun
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Adres pracodawcy:
Tadeusza Kościuszki 94, 16-400 Suwałki, powiat: m. Suwałki, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Suwałki
Gmina pracodawcy: Suwałki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Suwałki
Ulica pracodawcy: Tadeusza Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Suwałkach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.08.2016
Data dodania oferty pracy: 22.08.2016
Oferta pracy ważna do: 28.08.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Witnica (lubuskie)
Kucharz
Tomasz Dudaronek - 2017-10-03 - Białystok (podlaskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Udorpie (pomorskie)
przygotowanie posiłków dla gości hotelowych
PHU "ALGA" GRAŻYNA PRUSZKOWSKA - 2015-12-28 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków ( zapiekanki, zupy) oraz sprzedaż
Sarnecki Wojciech Firma Handlowo Usługowa - 2017-04-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Kucharz
MICHAŁ BŁASZKIEWICZ LABORATORIUM KALORII - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla osób do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykształcenie zawodowe; zakres obowiązków: przygotowywanie sałatek, surówek, gotowanie dań obiadowych, desery; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2016-12-23 - Gliwice (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Warszawa (mazowieckie)
-naprawa podzespoóów samochodowych osobowych; -diagnoza awarii-wulkanizacja
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Chorzów (śląskie)
przygotowywanie posiłków
POLCAMP Arkadiusz Polak - 2016-06-07 - Nadwiślanka (lubelskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczyński - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie deserów, ciast, lodów, kawy i drobnych przekąsek
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Malbork (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymywanie czystości na stanowisku pracypraca w godz. 6-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2016-05-05 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
pozyskiwanie nowych klientów, negocjowanie umów handlowych, budowanie i utrzymanie pozytywnych relacji z klientami
DRUKARNIA COLOR-PRINT SPÓŁKA JAWNA MARIA CICHERSKA, PATRYCJA ŚLIWIŃSKA - 2017-01-30 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obróbka okien drewnianych, składanie, frezowanie
Przedsiębiorstwo BRAMTECH Mariusz Wolański - 2015-11-30 - Kępice (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków, potraw, obsługa maszyn i sprzętu
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Drogomyśl (śląskie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa obrabiarek sterowanych komputerowo, inne prace przygotowawcze.
Przedsębiorstwo Handlowo-Usługowe PIotr Sopoliński - 2017-07-19 - Prusice (dolnośląskie)
obsługa baru, obsługa klientów
Firma Handlowo-Gastronomiczna "IBIS" Władysława Bucław - 2018-02-01 - Miastko (pomorskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2017-04-07 - Tarnów (małopolskie)
Wykształcenie min. zawodowe; doświadczenie: mile widziane; książeczka sanepidowska; znajomość jęz. angielskiego; zakres obowiązków: przygotowanie warzyw i owoców do dalszego procesu technologicznego, samodzielne przygotowanie surówek, sałatek itp., utrzymanie czystości miejsca pracy; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Gliwice (śląskie)
zgodny, praca w Rogóźnie
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2018-02-26 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW POCHODZĄCYCH Z RÓŻNYCH STRON ŚWIATA JAK RÓWNIEŻ DAŃ DOSTOSOWANYCH DO INDYWIDUALNYCH OKOLICZNOŚCI I WYMAGAŃ KLIENTÓW, POSIADANIE WIEDZY ODNOSNIE RÓŻNYCH KULTUR KULINARNYCH, WŁAŚCIWEGO STOSOWANIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH, ODPOWIEDNIEGO ŁĄCZENIA SKŁADNIKÓW JAK RÓWNIEŻ STOSOWNEGO SERWOWANIA POTRAW, DESERÓW, NAPOJÓW I DODATKÓW;WYMAGANIA:ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, DOKŁADNOŚĆ, ZDOLONOŚCI MANUALNE, KREATYWNOŚĆ, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY KAT.B, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, DOBRA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA UKRAIŃSKIEGO I ROSYJSKIEGO,MIEJSCE PRACY: UL. KRZYWOUSTEGO 69U1
FUNDACJA "SŁOWIANIE POMERANII" - 2016-11-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Prace administracyjno-biurowe, obsługa urzadzeń biurowych, obsługa komputera, sporządzanie projektów pism urzędowych, obsługa interesantów, prowadzenie korespondencji, archiwizacja dokumentów
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Będzin (śląskie)
Sporządzanie posiłków : śniadania, obiady, kolacje dla wychowanków
Placówka Opiekuńczo - Wychowawcza "Jaworowy Start" - 2016-11-14 - Jawor (dolnośląskie)
Przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, uczestniczenie w planowaniu menu oraz jadłospisów i przygotowywanie według niego posiłków, sporządzanie posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia: porcjowanie, dbanie o najwyższą jakość, smak, estetykę wydawania posiłków, dbanie o zgodność kaloryczną przygotowywanych posiłków z ich zaplanowaną wartością, dbanie o utrzymywanie porządku i przestrzeganie higieny osobistej, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymywanie w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny, znajomość i stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP, wykonywanie innych prac zleconych przez właściciela restauracji wpływających na podniesienie jakości jego pracy
Wioska Indiańska - 2017-01-13 - Grala-Dąbrowizna (mazowieckie)
zgodnie z zawodem i specjalnością
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-09-14 - Białe Błota (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków i dań, organizacja pracy personelu kuchennego, dba o przestrzeganie zasad BHP oraz właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę wydawanych posiłków
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wczasowy BURSZTYN Wiesław Brzeski - 2017-06-14 - Jantar (pomorskie)
Praca na stanowisku kucharza w kuchni i stołówce KPWPrzygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Świnoujście (zachodniopomorskie)