KUCHARZ* Skarżysko-Kamienna oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu
Data publikacji: 2017-03-21
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krasińskiego 20, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: - przygotowanie potraw zgodnie z menu lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 21.03.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Praktyka w zawodzie lub umiejętność gotowania.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "JARO" Jarosław Świercz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Adres pracodawcy:
Krasińskiego 20, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: skarżyski
Gmina pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skarżysko-Kamienna
Ulica pracodawcy: Krasińskiego
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Skarżysku-Kamiennej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.03.2017
Oferta pracy ważna do: 20.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 21.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 21.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-11 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa zlecenie w godz. 7-19.00, również w weekendy. Wymagane doświadczenie. Wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-12-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
-
Firma Usługowa "TIME" Katarzyna Nalewajko - 2016-02-22 - Kościerzyna (pomorskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
doświadczenie w przygotowywaniu potraw tureckich
CENGIZ BABA SCHILLER SAMANTA - 2016-01-29 - Wolsztyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Chorzów (śląskie)
- przygotowanie potraw wysokiej jakości dla naszych bufetów, zgodnie z ustalonym menu i organizację wydarzeń- samodzielna praca na poszczególnych odcinkach lub przed gośćmi- pomoc w przygotowaniu i gotowaniu codziennych posiłków dla pracowników- sprawdzanie zakupionych towarów pod katem jakości i ilości – odpowiedzialność za prawidłowe składowanie produktów
A-ROSA Resort und Hotel GmbH - 2015-12-02 - Niemcy (Niemcy)
- przygotowywanie posiłków od podstaw wraz z obróbką- wydawanie posiłków
ATAMAN JUSTYNA EGO - 2018-01-14 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie dań, organizacja produkcji dań. Przygotowywanie zamówień, zachowywanie czystości w miejscu pracy. Gotowanie dań kuchni polskiej oraz śląskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań obiadowych (z uwzględnieniem kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej) oraz deserów
kontakt przez PUP - 2016-10-24 - Poznań (wielkopolskie)
pomoc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowanie i sprzedaż kebaba, utrzymywanie stanowiska pracy w czystości .
PROTEC PIOTR DĘBSKI - 2017-01-03 - Tychy (śląskie)
branża spożywcza - gastronomia
WĘDLINKA SP. JAWNA TERESA I JAN KORDUS - 2016-10-05 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej, odczytywanie oryginalnych receptur, produktów. Wymagana znajomość kuchni chińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Łódź (łódzkie)
PRACA PRZY PRODUKCJI (KLEJENIE) MAGNESÓW I BUTELEK NA NALEWKI Z BURSZTYNEM
kontakt przez OHP - 2016-07-15 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-03-06 - Chełm (lubelskie)
gotowanie i przyrządzanie dań i potraw w Gościńcu
kontakt przez PUP - 2016-12-15 - Czyże (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Warszawa (mazowieckie)
- doświadczenie na podobnym stanowisku- umiejętność pracy w zespole- dyspozycyjność, kreatywność, komunikatywność- wymagana książeczka sanitarno-epidemiologiczna
kontakt przez PUP - 2018-05-14 - Chałupy (pomorskie)
-
PHU Dawid Rudziński Restauracja Topollino - 2017-06-28 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
Praca w pizzerii. Umiejętność przygotowywania ciasta, sałatek. Prawidłowe krojenie elementów (warzyw, mięsa). Utrzymanie czystości w miejscu pracy.Miejsce pracy: ul. Rogowska, Świeradowska.Kontakt z pracodawcą telefoniczny 570-579-779Oferta w sali: G
Work-UkrPol Sp. z o.o. - 2017-01-25 - Wrocław (dolnośląskie)
1. przygotowywanie potraw,2. utrzymanie porządku na stanowisku pracy, 3. czystość w kuchni i pomieszczeniachprzyległych,4. organizacja pracy na kuchni5. bałość o wysoką jakość i smakserwowanych posiłkówProponowany okres zatrudnienia 36 miesięcy
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur, ustalanie menu, dekorowanie dań, dobór odpowiednich surowców i produktów do gotowania, porcjowanie, przygotowywanie sali, obsluga maszyn zmywających i wyparzaczek, krajalnicy, miksera, ekspresu do kawy..,utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Babimost (lubuskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Puck (pomorskie)
zbiór informacji handlowej, analiza rynku, kontakty z kontrahentami chińskimi, sprzedaż, zaopatrzenie, doradztwo
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z recepturami, koordynowanie pracy zespołu pracowników kuchni, kontrolę zużycia produktu, przestrzeganie procedur, dbanie o wysoką jakość świadczonych usług. - Wynagrodzenie: 2120 zł brutto + wysługa lat. Praca na umowę o pracę na czas określony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. - Praca w godzinach: 7:30-15:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku (najlepiej w placówce oświatowej). Znajomość zasad systemu HACCP. Bardzo dobra organizacja pracy. Odporność na pracę w stresie. Wysoka kultury osobistej, umiejętność przekazywania wiedzy. Wysokie zdolności interpersonalne oraz umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, dyskrecja, sumienność, dokładność, wysoko rozwinięte zdolności organizacyjne, umiejętności organizacji pracy własnej i zespołu, sumienność, odpowiedzialność, obowiązkowość i zaangażowanie w powierzone zadania, dyspozycyjność.
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZTAŁCĄCYCH NR 7 - 2018-06-29 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie i przyżądzanie potraw, pomoc w kuchni
Gastronomia - Marketing Hotelarstwo i Usługi Transportowe Matyschok Urszula "Restauracja Złoty Kłos" - 2017-12-01 - Rzędów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków ( kuchnia włoska )
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Kraków (małopolskie)