KUCHARZ Sandomierz oferta pracy "Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 4聽000 - 4聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Data publikacji: 2019-09-18
Lokalizacja: Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: "Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 36 E, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie posi艂k贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 4聽000 - 4聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sandomierz
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: sandomierski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Sandomierz
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 4聽000 - 4聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 18.09.2019
Data zako艅czenia pracy: 18.12.2019
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Do艣wiadczenie w zawodzie
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepe艂ne podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza
Nazwa pracodawcy: "Grill Solo"Joanna Ma艅ka-Sieradzka
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Adres pracodawcy:
Krakowska 36 E, 27-600 Sandomierz, powiat: sandomierski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
oferta wa偶na do dnia 18.10.2019r. kontakt z pracodawc膮 telefoniczny 515 167 812 lub CV sk艂ada膰 osobi艣cie w restauracji Grill Solo, ul. Krakowska 36E, Sandomierz
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: sandomierski
Gmina pracodawcy: Sandomierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sandomierz
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 36 E
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: gastronomia
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Sandomierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.09.2019
Oferta pracy wa偶na do: 18.10.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 18.09.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 18.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2ff0f23f9b15033c457254130dd3fec1
Podobne oferty pracy
Praca w godz. 6-14; pon-nd, za prac臋 w soboty i niedziele wolne w innym dniu; pocz膮tkowo umowa zlecenie, potem umowa na zast臋pstwo, praca docelowo sta艂a.
Dom Pomocy Spo艂ecznej - 2017-02-02 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2019-04-12 - Nak艂o nad Noteci膮 (kujawsko-pomorskie)
1. PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI AZJATYCKIEJ, 2. WYDAWANIE POTRAW, 3. PRZYGOTOWANIE MIEJSCA PRACY,
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Gr贸jec (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Przedb贸rz (艂贸dzkie)
produkcja wyrob贸w garma偶ertynych
kontakt przez PUP - 2019-04-24 - Libusza (ma艂opolskie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni arabskiej: hummus, falafel, tasbir,
kontakt przez PUP - 2017-07-06 - Z膮bki (mazowieckie)
Pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przygotowywanie posi艂k贸w, odpowiednia organizacj臋 produkt贸w 偶ywieniowych w celu ich optymalnego wykorzystania, a jednocze艣nie przygotowania potrwa z zachowaniem wszelkich standard贸w.
House of Recruitment Sp. zo.o. - 2017-05-23 - Krynica Morska (pomorskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,ciast,napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem narz臋dzi,maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
Gotowanie da艅, uzupe艂nianie bemar贸w, przestrzeganie zasad BHP i HACCP
SODEXO POLSKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-01-16 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
przygotowanie produkt贸w do wykonania da艅. Gotowanie posi艂k贸w, pieczenie ciast, przygotowanie deser贸w.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, utrzymanie czyso艣ci naczy艅, narz臋dzi i sprz臋tu w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-09-21 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w od podstaw
P.H.U. TIKA Karczma pod Strzechom Iwona Lis - 2016-03-11 - G贸rki Wielkie (艣l膮skie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
Fundusz Wczas贸w Pracowniczych sp. z o.o. Odzia艂-Zesp贸艂 Dom贸w Wczasowych Krynica Zdr贸j - 2017-11-20 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Samodzielnie sporz膮dza nowe potrawy wg receptur i przepis贸w Szefa Kuchni (obr贸bka wst臋pna surowc贸w: r臋czna, mechaniczna, termiczna). Uczestniczy we wprowadzaniu nowych wyrob贸w. Wydaje potrawy z kuchni. Przygotowuje desery i regionalne napoje.Przygotowuje potrawy, napoje i desery na przyj臋cia okoliczno艣ciowe.Praca w godz.: 10:00-23:00. Przewidywany okres zatrudnienia: 4 lata.
kontakt przez PUP - 2019-05-02 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
RESTAURACJA GALERIA EUROPEJSKICH PRZYSMAK脫W MATEUSZ KUBA艢 - 2016-03-25 - Wolsztyn (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy przygotowywaniu i wydawaniu posi艂k贸w; 7 dni w tygodniu.
SPECJALNY O艢RODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY DLA DZIECI I M艁ODZIE呕Y NIES艁YSZ膭CEJ I S艁ABO S艁YSZ膭CEJ IM. JANA PAW艁A II W LUBLINI - 2018-07-12 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga baru, przygotowywanie napoj贸w zimnych
F.H.U. Tomasz Dziubi艅ski - 2016-09-01 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
wsparcie w prowadzeniu presti偶owych szkole艅 dla m艂odzie偶y w szko艂ach 艣rednich i uczelniach wy偶szych na terenie ca艂ego kraju
RENEX ELECTRONICS EDUCATION CENTER - Marzena Szczotkowska-Topi膰 - 2019-09-30 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posilk贸w zgodnie ze standardami \firmy, praca pod kierownictwem szefa Kuchni, utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, serwowanie posi艂k贸w.
ANTRAKT Sp. z o.o. - 2017-05-27 - Sopot (pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe oraz znajomo艣膰 kuchni. Charakterystyka pracy: przygotowywanie potraw kuchni ameryka艅skiej. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach od 11.30 do 23.00. Kontakt z pracodawc膮 osobisty po wcze艣niejszym um贸wieniu telefonicznym.
MA艁GORZATA OSI艃SKA-WRONA - 2018-08-31 - Rybnik (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w, 2. Utrzymywanie czysto艣ci
PHU "Agro - Mon" - 2019-06-27 - Borki (艂贸dzkie)
praca na kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2015-12-29 - Opole (opolskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w w restauracji na terenie klubu golfowego. Restauracja mo偶e obs艂u偶y膰 100 go艣ci (60 miejsc w 艣rodku i 40 na tarasie).
kontakt przez OHP - 2019-02-18 - Szwecja (Szwecja)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw indyjskich i bengalskich
kontakt przez PUP - 2016-11-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni, przyjmowanie towaru, obr贸bka mi臋s, gotowanie, serwowanie posi艂k贸w, praca zmianowa
ZDROWY PROJEKT MACIEJ JERMAK - 2016-03-24 - Modlnica (ma艂opolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸znych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych). Dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesi膮cu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw oraz wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych;
kontakt przez PUP - 2019-10-01 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)