KUCHARZ Poznań oferta pracy SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Data publikacji: 2016-05-30
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:61-538 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto/msc.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 30.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: umiejętność pracy w zespole
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
WILCZAK 3, 61-623 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: e-mail, kontakt osobisty, zgłoszenia telefoniczne, Godziny : 7-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: WILCZAK
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.06.2016
Oferta pracy ważna do: 30.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 06.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 30.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w załączniku
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
Przygotowywanie pizzy. Dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Celtronic Tomasz Błachnio - 2015-12-10 - Celestynów (mazowieckie)
gotowanie posiłków, sporządzanie listy zakupów , planownie pracy reszty personelu kuchennego , sprzątanie po posiłkach
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Rzeczna (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
Praca pilarką, układanie wałów za pomoc kleszczy
PIONAR Piotr Narloch - 2018-08-08 - Rataje (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Rościszewo (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-09-14 - Słubice (lubuskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Starachowice (świętokrzyskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Małkinia Górna (mazowieckie)
ścielenie łóżek, sprzątanie pokoi, łazienek, segregacja śmieci podczas wynoszenia, mycie korytarza
Yasmin sp. z o.o - 2017-05-26 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych oraz ich pakowanie i metkowanie
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Gorlice (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością i estetyką serwowanych dań, planowanie i zamawianie produktów, dbanie o porządek i higienę w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-10-14 - Biała Podlaska (lubelskie)
praca w kuchni - stołówka pracownicza
UMC Catering Serwis sp. z o.o. - 2016-06-01 - Ostaszewo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
W. Krahel i K. Krahel Spółka Jawna - 2017-09-06 - Augustów (podlaskie)
prowadzenie warsztatów kulinarnych, uczestnictwo w akcjach społecznościowych
FUNDACJA BANK ŻYWNOŚCI - 2016-11-25 - Lublin (lubelskie)
Przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS Sp. z o.o. - 2017-04-11 - Gdańsk (pomorskie)
Kontrola jakościowa i ilościowa surowca drzewnego.Prowadzenie rejestru dostaw.Wprowadzanie danych do systemu.Pomiary surowca przeznaczonego do sprzedaży.Uzupełnianie bazy danych sprzedaży.Raportowanie niezgodności dostarczanego drewna.Kompleksowa obsługa procesów reklamacji surowca drzewnego.Wprowadzanie danych do systemu
IKEA Industry Poland Sp. z o.o. Oddział w Stalowej Woli - 2016-11-25 - Stalowa Wola (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)
staż - zapoznanie się z programem stażu, przepisami i regulaminem( przeszkolenie z zakresu BHP i p.poż., zapoznanie z programem stażu i omówieniu zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez skierowanego, zapoznanie z regulaminem pracy, przepisami prawa obowiązującymi u pracodawcy), przygotowanie stanowiska pracy ( utrzymanie czystości na stanowisku odbywania stażu), obsługa urządzeń ( zapoznanie się z zasadami obsługi urządzeń: kserokopiarki, drukarki, skanera, fax-u itp.), organizacja planu dnia przełożonego ( sporządzanie układu planu dnia, prowadzenie kalendarza spotkań, obsługa konferencji, służbowych spotkań przełożonych), obługa biura ( przyjmowanie i rozdział korespondencji, rejestrowanie pism przychodzących i wychodzących, otwieranie nadesłanych przesyłek, przepisywanie i wysyłanie korespondencji), obsługa centrali telefonicznej ( odbieranie telefonów i przekazywanie informacji dzwoniącym, kierowanie rozmów do odpowiednich pracowników jednostki i łączenie rozmów wychodzących), obsługa komputera ( sporządzanie pism w programie WORD, sporządzanie zestawień, sprawozdań, tabel w programie EXEL, wyszukiwanie potrzebnych informacji w internecie, obsługa programów komputerowych)Komputer: ilość godzin 3
kontakt przez PUP - 2017-03-30 - Odolanów (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa DAMAR Arleta Adamczyk - 2016-06-29 - Igołomia (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-06-14 - Dobieszków (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-28 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.Miejsce pracy: Wrocław ul. KrakowskaKontakt kandydatów z pracodawca telefoniczny: 693-28-47-30Oferta znajduje się w sali: G
P.H.U."ANI" Gagik Grigoryan - 2016-03-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie gastronomiczne imprez okolicznościowych, przygotowywanie dań do restauracji
Zajazd Korona - 2018-02-01 - Żelków (mazowieckie)