KUCHARZ Poznań oferta pracy 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Data publikacji: 2017-01-27
Lokalizacja: Poznań (wielkopolskie)
Pracodawca: 14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca w kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowywanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Poznań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Poznań
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Poznań
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: KSIĄŻECZKA SANEPID
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: doświadczenie - 2 lata
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub podstawowe z przyuczeniem do zawodu, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, samodzielność, zaangażowanie, dodatkowe oczekiwania- odpowiedzialność, odporność na stres, dyspozycyjność, samodyscyplina
Nazwa pracodawcy:
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Adres pracodawcy:
BUKOWSKA 34, 60-811 Poznań, powiat: m. Poznań, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, świadectwo pracy, list motywacyjny,
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: m. Poznań
Gmina pracodawcy: Poznań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Poznań
Ulica pracodawcy: BUKOWSKA
Numer budynku pracodawcy: 34
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Poznaniu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.01.2017
Data dodania oferty pracy: 24.01.2017
Oferta pracy ważna do: 28.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 26.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sporządzanie menu, prowadzenie ewidencji asortymentu kuchni, przyrządzanie posiłków zgodnie z recepturami i księgą przepisów, realizacja zamówień, sporządzanie raportów food cost
Hotel Herman Sp. z o.o. - 2016-12-22 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7.00-19.00 i 19.00-7.00 od poniedziałku do niedzieli w Szczyrku (grafik do ustalenia, istnieje możliwość zakwaterowania pracownika).
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-02-09 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie posiłków, sprzatanie stanowiska pracy, rozliczanie magazynów, zamówienia, układanie menu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
praca w restauracji, pracodawca dowozi do miejsca pracy
OŚRODEK REKREACYJNO SZKOLENIOWY SOKOŁDA WITOLD DAWIDZIUK - 2016-07-29 - Sokołda (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, przekąsek, deserów.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Paczków (opolskie)
praca na stanowisku kucharza
STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2017-01-03 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie dań,półproduktów i menu z przepisów kuchni wietnamskiej,zamawianie produktów od dostawców i kontrahentów z wietnamu
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-09-01 - Rybnik (śląskie)
praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Kraków (małopolskie)
utrzymywanie maszyn i urządzeń w pełnej sprawności, przeprowadzanie remontów i konserwacji maszyn oraz nadzór nad ich stanem technicznym, usuwanie usterek elektrycznych przy maszynach, dokonywanie przeglądów okresowych i konserwacji. Możliwość pracy zmianowej.
SAB Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Bogdan Sawicki - 2018-09-11 - Zabrze (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Kruszewnia (warmińsko-mazurskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw do restauracji
KRZYSZTOF KASPRZYK 1)KRZYSZTOF KASPRZYK 2)LOFTHOUSE S.C. - 2018-07-24 - Karpacz (dolnośląskie)
Kucharka
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Justynów (łódzkie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-07-18 - Jarosław (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-10-19 - Dychów (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, tworzenie menu, odpowiedzialność za czystość na stanowisku pracy i w magazynie, zamawianie towaru i uzupełnianie braków magazynowych, praca w godzinach 10-14 i 17.30-21.30
kontakt przez OHP - 2018-02-26 - Niemcy (Niemcy)
Prace w kuchni
Centrum Animacji Misyjnej Księży Werbistów - 2016-03-10 - Ocypel (pomorskie)
przygotowywanie potraw i dań dostosowanych do indywidualnych potrzeb klienta.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe "LUBINPEX" Sp. z o.o. - 2016-03-17 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej
Beata Michulec BAR JAGODA - 2015-12-29 - Skoczów (śląskie)
według stanowiska
Niezłe Ziółko Olga Terebun - 2016-08-23 - Suwałki (podlaskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
Szwaczka-krawcowaumowa-zlecenie okres próbny na 3 mc + dalsze zatrudnienie na umowę pracę
CMT Polska Sp. z o.o. - 2016-08-03 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
obsługa urządzeń do produkcji parafiny
TERRA TRADE Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Trzebinia (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań małej gastronomii w tym pizzy.Prace pomocnicze w kuchni. Obsługa kasy fiskalnej. Kontakt tel. 697 754 655
Pizzeria"Smakosz" Tadeusz Świerzewski - 2016-04-20 - Chmielnik (świętokrzyskie)
Gotowanie w pensjonacie, na bankiety, gotowanie z karty (a-la-carte), kuchnia tradycyjna i nowoczesna
kontakt przez WUP - 2018-04-06 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, gotowanie, pieczenie, rozdzielanie obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Oświęcim (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie sali konsumpcyjnej, dekorowanie dań
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Warta (łódzkie)