KUCHARZ Piła oferta pracy STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw. Zatrudnienie od zaraz, praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-22.00, praca również w dni wolne
Data publikacji: 2018-08-20
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw. Zatrudnienie od zaraz, praca na dwie zmiany w zakresie godzin 12.00-22.00, praca również w dni wolne
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie ogólnokształcące
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Liczy się przede wszystkim pasja. Wskazane doświadczenie zawodowe.
Nazwa pracodawcy:
STAJNIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Gliniana 1, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kwestionariusz osobowy/CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt telefoniczny celem umówienia spotkania.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.08.2018
Oferta pracy ważna do: 19.09.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 20.08.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 20.08.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2016-09-12 - Zawoja (małopolskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Kliczków (dolnośląskie)
wyksztalcenie zawodowe-kucharz, doświadczenie mile widziane, umiejetność gotowania, chęć do pracy.Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, obsługa gastronomiczna, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Wawrzyniak Sp. z o.o. - 2017-09-14 - Perzyce (wielkopolskie)
przygotowywanie posilków typu fastfood
AmRest Sp. z o.o. - 2017-04-25 - Opole (opolskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Łódź (łódzkie)
WG ZAL
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Wrocław (dolnośląskie)
OBSŁUGA PIECA KONWEKCYJNEGO PAROWEGO
Hotel "MERIDIAN" Olga Witczuk - 2016-01-22 - Chałupy (pomorskie)
-przygotowywanie dań w restauracji
Restauracja Zaścianek Usługi gastronomiczne Grzegorz Ciura - 2016-02-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Ozorków (łódzkie)
montaz i demontaż rusztowań na obiektach przemysłowych
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWO-PRODUKCYJNE "TOP SERWIS" SP. Z O.O. - 2016-04-12 - Bogatynia (dolnośląskie)
- kontakt (obsługa klienta)- przygotowywanie posiłków (potraw) z menu lokalu- dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków: śniadania, kolacje, obiady, kuchnia ciepła, kuchnia zimna, porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Kościerzyna (pomorskie)
PRODUKCJA DAŃ, WYDAWANIE POSIŁKÓW-KUCHNIA POLSKA;WYMAGANIA: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DOŚWIADCZENIA;NA SPOTKANIA Z PRACODAWCĄ UMAWIAĆ SIĘ TEL 572663196
KOSMOS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-06-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Malbork (pomorskie)
praca związana z w/w stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-11-16 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie receptur i sporządzanie dań kuchni tureckiej.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
Przyrządzanie posiłków, wydawanie zgodnie z zamówieniem, wdrażanie nowych pomysłów związanych z potrawami
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Zgierz (łódzkie)
Praca podczas załadunku oraz prace porządkowe
TG NOVA Sp. z o.o. - 2016-09-29 - Sława (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
Sodexo Polska - 2017-09-20 - Skawina (małopolskie)
Wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie potraw, deserów i ciast, opracowywanie receptur, planowanie menu
Adam Marcówka Zajazd "Marcówka" - 2017-03-31 - Bakałarzewo (podlaskie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spozywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywania wystepujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymiane przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, zanjomość zasad dotyczących żywienia i wcielania ich w przygotowywane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-02-06 - Ruda Śląska (śląskie)
według stanowiska
Usługowa Spółdzielnia Pracy Uniwersum - 2016-02-25 - Zielona Góra (lubuskie)
praca w Kórnicy
STADNINA KONI MOSZNA Sp. z o.o - 2016-10-25 - Kórnica (opolskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Kuczów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta
Przedsiębiorstwo Uzdrowisko Ciechocinek SA - 2016-06-17 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw wg podanych recepturNauka robienia pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Sosnowiec (śląskie)