KUCHARZ Ostrów Wielkopolski oferta pracy kontakt przez OHP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 8 - 12 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-11-03
Lokalizacja: Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez OHP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 8 - 12 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: System wynagradzania godzinowy
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrów Wielkopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: ostrowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 8 - 12 PLN
warunkiPracyIPlacy_powodOddelegowania:
Praca w restauracji KOKU SUSHI ul. Rynek 35 Ostrów Wielkopolski
Data rozpoczęcia pracy: 03.11.2016
wymagania_wymaganiaDodatkowe_jezyki_0: angielski, w mowie - dobry, w piśmie - dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Zaangażowanie, dyspozycyjność, chęć do pracy
Nazwa pracodawcy: kontakt przez OHP
Sposób aplikowania: kontakt przez OHP
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Młodzieżowe Centrum Kariery Ostrów Wielkopolski
Adres pracodawcy:
Wrocławska 18, 63-400 Ostrów Wielkopolski, powiat: ostrowski, woj: wielkopolskie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: OHP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: ostrowski
Gmina pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrów Wielkopolski
Ulica pracodawcy: Wrocławska
Numer budynku pracodawcy: 18
Oferta zgłoszona przez:
Młodzieżowe Centrum Kariery Ostrów Wielkopolski
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.11.2016
Oferta pracy ważna do: 02.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, podawanie posiłków i napojów dla klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Podedwórze (lubelskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Znajomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły i higienę pracy. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin, umiejętność czytania chińskich przypraw. Praca na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Kozery (mazowieckie)
drobne prace pomocnicze
PPHU Beberok Krystyna - 2018-01-19 - Miedźna (śląskie)
- kompletne przygotowywanie produktów dla gości- obsługa klientów
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Żywiec (śląskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00.
S.W.M. PUSTKOWSCY "ARNI" SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-05 - Tczew (pomorskie)
do uzgodnieniapraca okolice Głogowa Młp.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "DREMEX" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-05 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków, obróbka wstępna surowców, posługiwanie się narzędziami kuchennymi. Praca w godz: 6:00-14:00, jedna zmiana.
Firma Handlowa ANETA Aneta Kwiecień - 2018-07-17 - Ogrodzieniec (śląskie)
Sprzątanie pokoi, łazienek, kuchni oraz powierzchni ogólnodostepnych, praca w godz. 7-15
ARENDA Hotel - 2016-05-11 - Czarnowąsy (opolskie)
przygotowywanie potraw ukraińskich
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Zakopane (małopolskie)
utrzymywanie czystości w pokojach, pomieszczeniach ogólno dostępnych, zapleczach, ciągach komunikacyjnych, informowanie o brakach i usterkach w pokojach
kontakt przez PUP - 2018-04-12 - Zakopane (małopolskie)
uczestniczenie w planowaniu jadłospisu i przygotowywanie wg. niego posiłków, przestrzeganie zasad technologii, min. rok w zawodzie kucharz
PRZEDSZKOLE BAJKA W MIĘDZYBORZU - 2017-10-16 - Międzybórz (dolnośląskie)
Przewóz sprzętów budowlanych, dostawa materiałów budowlanych: kruszywo, piasek.
F.H.P.U. "ROTOS" - 2017-07-10 - Kobyle (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją i według oryginalnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni hinduskiej zgodnie z tradycją z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mięs na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Poznań (wielkopolskie)
-przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej- marokańskiej
HABIBY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-15 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Rybitwy (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
PHU "Stelma" Maciej Staniszewski - 2016-06-07 - Pleszew (wielkopolskie)
Do głównych zadań będzie należało:• obsługa Klienta zgodna ze standardami firmy, • dbanie o ład oraz porządek w miejscu pracy, • dbanie o odpowiednią ekspozycję w sklepie, • udzielanie informacji o towarach, • obsługa kasy fiskalnej (po przeszkoleniu).NA SPOTKANIE UMAWIAĆ SIĘ TELEFONICZNIE LUB PRZESŁAC CV NA E-MAIL: agnieszka.thiel (at) grupaprogres.pl
Progres Spółka Z Ograniczoną Odpowiedzialnością SP.K. - 2018-01-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Zamawianie towarów, materiałów i usług niezbędnych, analiza rynku i śledzenie nowych trendów towarowych, analiza i selekcja, ofert od dostawców, negocjowanie cen oraz warunków współpracy z kontrahentami.- Znajomość języka chińskiego jest wymagana do kontaktowania się z kontrahentami z Chin.- Wynagrodzenie: 1200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca: 12:00-16:00. Wymagane wykształceni średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata jako zaopatrzeniowiec.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Katowice (śląskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 2 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Katowice (śląskie)
wg stanowiska
FOOD HUB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-09 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Ozorków (łódzkie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Gościniec "Nad Wartą" - 2018-06-22 - Uniejów (łódzkie)
pomoc w przygotowaniu potraw
Firma "ARTPOL" Wacław Zoń - 2018-06-26 - Chrzanów (małopolskie)
do uzgodnienia
SALON FRYZJERSKI LORETTE SELWA KRZYSZTOF - 2017-05-22 - Rzeszów (podkarpackie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie potrwa, gotowanie, sprzatanie, mycie urzadzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Kąkolewo (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
BALTICA KATARZYNA WÓJCIK - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie: brak wymagań; możliwość zdobywania cennego doświadczenia przy tworzeniu dań z jednej z najciekawszych kuchni świata, szkolenie stanowiskowe rozwijające umiejętności, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Gliwice (śląskie)