KUCHARZ Opole oferta pracy PUB MASKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
Data publikacji: 2017-05-19
Lokalizacja: Opole (opolskie)
Pracodawca: PUB MASKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:RYNEK 4, 45-434 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Opole
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Opole
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 19.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
Ksi膮偶eczka zdrowia dla cel贸w sanitarno-epidemiologicznych (ksi膮偶eczka sanepidowska)
Nazwa pracodawcy: PUB MASKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Adres pracodawcy:
RYNEK 4, 45-434 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail, Termin: kontakt osobisty, Godziny : 11-14
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: m. Opole
Gmina pracodawcy: Opole
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opole
Ulica pracodawcy: RYNEK
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opolu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 19.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 19.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kierowanie pracami budowlanymi
Pomorska Instytucja Gospodarki Bud偶etowej POMERANIA - 2018-02-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
szycie odzie偶y: mundury - marynarki, kurtki
PRZEDSI臉BIORSTWO ANSER JERZY PIETRZNIAK - 2016-10-27 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Moszczenica (ma艂opolskie)
Przygotowanie potraw wed艂ug przepis贸w w j臋zyku wietnamskim.
PHAM HUU THANH - 2017-05-23 - Otwock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca sezonowa; pracodawca zach臋ca do aplikowania na w/w stanowisko osoby ucz膮ce si臋; mo偶liwo艣膰 noclegu; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w godz. 8-16 w celu ustalenia terminu spotkania
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "BA艁TYK" Miros艂aw Bujakowski - 2016-06-27 - Ustka (pomorskie)
Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi:obr贸bka wstepna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych, zam贸wienia, wycena posi艂k贸w itp.
MARCIN SALAMON RESTAURACJA S膭DECKA - 2017-09-20 - 艁ososina Dolna (ma艂opolskie)
wg programu stazu FP (6/1)
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dar艂owo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie produkt贸w i da艅 oraz ich wydawanie, utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci na stanowisku pracy. Istnieje mo偶liwo艣膰 przeszkolenia. Praca w Nisku.
PIZZERIA "ZIELONY M艁YN" Sylwester Szabat - 2018-03-22 - Nisko (podkarpackie)
dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek pomieszcze艅, przygotowywanie i przechowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w, sprzeda偶 posi艂k贸w, bezpo艣rednia obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Tur贸w (lubelskie)
obs艂uga kuchni, przygotowywanie potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Firma Handlowo Us艂ugowa Aneta Trusi艅ska - 2017-06-22 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, deser贸w, wypiek pizzy, przygotowywanie napoj贸w
EM FACTORY Mateusz Andrzejak - 2016-12-07 - Zielona G贸ra (lubuskie)
Gotowanie posi艂k贸w w szkole.Uk艂adanie jad艂ospis贸w. Sporz膮dzanie list zaopatrzenia.Prowadzenie dokumentacji sanitarnej.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Lip贸wki (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Warszawa (mazowieckie)
pieczenie pizzy, przyrz膮dzanie innych potraw, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy
Pizzeria Wiktoria - 2016-06-16 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
"ALDI" IZABELA NOWAK - 2016-07-22 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
Kucharz
VILLA AROMAT Sp. z o.o. - 2017-12-01 - W艂oszczowa (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagania: do艣wiadczenie zawodowe oraz dyspozycyjno艣膰 w tygodniu i oraz w weekendy.
Adam Samorajczyk "Restauracja nad Odr膮" - 2017-03-15 - Racib贸rz (艣l膮skie)
wg stanowiska
STYRO-PAPEX Robert Ptasi艅ski, Wies艂awa Ptasi艅ska - 2016-04-12 - Wielka Wie艣 (ma艂opolskie)
Planowanie posi艂k贸w oraz przygotowywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi. Planowanie i koordynowanie pracy w kuchni. Samodzielne sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw, napoj贸w i wyrob贸w garma偶eryjnych.
Handel detaliczny artyku艂ami spo偶ywczymi i gastronomicznymi Henryka Tyszkowska - 2016-01-12 - Nysa (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Kamila Jankowska MAGIA - 2017-05-22 - Ryn (warmi艅sko-mazurskie)
gotowanie ( 艣niadanie, obiad, podwieczorek), tworzenie jad艂ospis贸w co kwarta艂, robienie i wysy艂anie zam贸wie艅 z zaopatrzeniem spo偶ywczym
Przedszkole Montessori Julia Janowska - 2016-03-30 - Stare Faszczyce (mazowieckie)
dostawa paliw p艂ynnych do odbiorc贸w, dba艂o艣膰 o dok艂adne przewozy, realizowanie planu, dba艂o艣膰 o powierzony transport logistyczny
P.U.P.H. LENKIEWICZ S艁AWOMIR - 2018-06-20 - Kwidzyn (pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie zespo艂em pracownik贸w,czuwanie nad w艂a艣ciwym i terminowym zaopatrzeniem kuchni
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Stary S膮cz (ma艂opolskie)
przyjmowanie towaru, sprawdzanie zgodno艣ci rodzaju, ilo艣ci i jako艣ci towar贸w z dowodem nadania otrzymanym od dostawc贸w, przechowywanie towar贸w, utrzymanie porz膮dku w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, da艅, napoj贸w. Ekspedycja potraw, da艅 i napoj贸w.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2018-01-12 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem, godz. pracy 12.00-20.00
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Nauka przygotowywania posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w.
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - J臋drzej贸w (艣wi臋tokrzyskie)