KUCHARZ Olsztyn oferta pracy "PRYZMAT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 300 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: produkcja dań kuchni chińskiej, produkcja sajgonek, sera, tofu, obróbka termiczna mięsa
Data publikacji: 2019-02-26
Lokalizacja: Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: "PRYZMAT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Erwina Kruka 17, 10-543 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
produkcja dań kuchni chińskiej, produkcja sajgonek, sera, tofu, obróbka termiczna mięsa
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 300 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Olsztyn
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Olsztyn
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Olsztyn
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 300 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2021
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe przy przygotowywaniu potraw kuchni chińskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy:
"PRYZMAT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Adres pracodawcy:
Erwina Kruka 17, 10-543 Olsztyn, powiat: m. Olsztyn, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Olsztyn
Gmina pracodawcy: Olsztyn
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Olsztyn
Ulica pracodawcy: Erwina Kruka
Numer budynku pracodawcy: 17
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Olsztynie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.02.2019
Oferta pracy ważna do: 12.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 26.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 26.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 Przygotowywanie posiłków
 kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
 
 sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
 kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Zielona Góra (lubuskie)
 
 przyrządzanie potraw w restauracji
 PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE MAZUR MAŁGORZATA MAZURKIEWICZ - 2018-07-25 - Wieniec (kujawsko-pomorskie)
 
 przygotowywanie posiłków dla mieszkańców DPS
 Dom Pomocy Społecznej - 2018-04-27 - Radzymin (mazowieckie)
 
 przygotowywania i wydawanie posiłków ,utrzymywanie czystości i porzadki w jadalni i kuchni,
 kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Skrobów-Kolonia (lubelskie)
 
 Rozwożenie towaru - art spożywcze- napoje.
 Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ENIGMA S.C. J.M.S. Biernaccy - 2016-05-16 - Gręzów (mazowieckie)
 
 obsługa klienta, przyjmowanie i wycenianie towaru, dbanie o czystość i wizerunek sklepu
 kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Zakliczyn (małopolskie)
 
 gotowanie posiłków, wydawanie dań.
 Restauracja "MIMOZA"s.c. Anna Wróbel, Jan Wróbel - 2019-02-26 - Tarnów (małopolskie)
 
 Przygotowywanie i podawanie potraw kuchni tureckiej z mięsa, drobiu, warzyw. Miejsce pracy: WrocławKontakt telefonicznyOferta w sali: G
 kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Wrocław (dolnośląskie)
 
 Prowadzenie księgowości, analiza wyników firmy, kontrola i wydawanie druków ścisłego zarachowania/polis, sprawy kadrowe, VAT w minimalnym zakresie.
 EMERITUS Kompleksowe Ubezpieczenia - 2016-12-22 - Zamość (lubelskie)
 
 jw.
 kontakt przez PUP - 2016-10-06 - Warszawa (mazowieckie)
 
 przygotowywanie posiłków dzieci przedszkolnych zamieszkałych w domach pomocy społecznej i przygotowanie ich, spakowanie w termopaki, termosy
 GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-20 - Poznań (wielkopolskie)
 
 Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
 kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Zakopane (małopolskie)
 
 przygotowywanie posiłków wg karty menu; praca w godz.: 10.00-21.00 w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego,
 KONCEPT Elżbieta Lisowska - 2017-01-26 - Zawada (opolskie)
 
 Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej oraz orientalnej. Praca w godzinach 09.00-21.00.
 kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Siedlce (mazowieckie)
 
 obsługa maszyn, narzędzi i urządzeń, obróbka wstępna i termiczna surowców, sporządzanie potraw
 kontakt przez PUP - 2017-03-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
 
 Sprzątanie powierzchni produkcyjnych ( pomieszczenia socjalne, toalety), sprzątanie terenów zewnętrznych
 ISS Facility Services - 2018-12-18 - Czyżew (podlaskie)
 
 Zgodny ze stanowiskiem; dwie zmiany; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny
 MAGBUT Grażyna Milewicz - 2016-04-04 - Słupsk (pomorskie)
 
 obsługa klienta
 TYCHYDIS Sp z o.o. - 2016-12-19 - Tychy (śląskie)
 
 Nauczyciel edukacji wczesnoszkolnej. Wykształcenie wyższe z przygotowaniem pedagogicznym - edukacja wczesnoszkolna.
 Samorządowy Zespół Szkół w Kostkowie - 2016-03-23 - Kostkowo (pomorskie)
 
 Wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe; ks. sanepidowska; predyspozycje do kierowania młodym zespołem; zakres obowiązków: kuchnia domowa oraz dania fast food, wydawanie potraw; praca sezonowa od czerwca; zmianowość do uzgodnienia; miejsce pracy: Niewiesze;
 OŚRODEK WYPOCZYNKOWY ŚWIERK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-01-29 - Niewiesze (śląskie)
 
 przygotowanie dań dla grupy zorganizowanych i gości indywidualnych w restauracji hotelu ***
 kontakt przez OHP - 2016-07-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
 
 Przygotowywanie posiłków.
 Farma Smaków - 2017-10-04 - Straszyn (pomorskie)
 
 Przygotowywanie posiłków
 MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)
 
 przyrządzanie zdrowych posiłków wg ustalonego jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla mieszkańców Domu Seniora "Przystań" w tym pieczenie ciast, przygotowywanie deserów, przestrzeganie zasad bhp oraz HACCP
 kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Ścinawa (dolnośląskie)
 
 Praca na stanowisku samodzielnym. Kuchnia polska. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe - kucharz. Koniecznie min. 7 lat doświadczenia zawodowego na w/w stanowisku. Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od umiejętności i kwalifikacji kandydatów. Pracodawca nie wyklucza zatrudnienia również osób z orzeczeniem o niepełnosprawności.
 EKSPRESSO RESTAURACYJKA S.C. - 2017-09-19 - Gdynia (pomorskie)
 
 .
 kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
 
 Przygotowywanie dań głównych,przygotowywanie karty oraz nowych potraw,przygotowywanie posiłków na zamówienie
 kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Włoszakowice (wielkopolskie)
 
 Odtwarzanie potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów pochodzących z Indii.
 kontakt przez PUP - 2018-03-23 - Szczerców (łódzkie)
 
 przeprowadzanie obróbki surowców (mięs, warzyw, ryb itp), sporządzanie posiłków dań, deserów, sporządzanie menu (w zależności od rodzaju uroczystości)
 kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Warta (łódzkie)