KUCHARZ Międzylesie oferta pracy ZAMEK MIĘDZYLESIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych i podczas imprez
Data publikacji: 2017-05-09
Lokalizacja: Międzylesie (dolnośląskie)
Pracodawca: ZAMEK MIĘDZYLESIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Plac Wolności 42, 57-530 Międzylesie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków dla gości restauracyjnych i podczas imprez
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Międzylesie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Międzylesie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 09.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
ZAMEK MIĘDZYLESIE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
Plac Wolności 42, 57-530 Międzylesie, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Godziny : 08:00-14:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Międzylesie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Międzylesie
Ulica pracodawcy: Plac Wolności
Numer budynku pracodawcy: 42
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2017
Oferta pracy ważna do: 08.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez OHP - 2016-03-11 - Radlin (śląskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z menu restauracyjnym
Halina Lewandowska Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa - 2017-06-19 - Modliszewo (wielkopolskie)
ubijanie kotletów, obieranie ziemniaków, robienie farszu na pierogi, klejenie pierogów, obróbka mięsa, doprawianie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków - kuchnia zamknięta.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
pizzerman
UNITED CHICKEN Sp. z o. o. - 2016-04-13 - Września (wielkopolskie)
segregacja artykułów spożywczych, mięsa w chłodni, przygotowywanie półproduktów i gotowych dań
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie, produkcja posiłków
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA EMILIA SZERWIŃSKA - 2018-03-14 - Suwałki (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 11.00-23.00WYMAGANIA: wykształcenie średnie zawodowe, 1 rok doświadczenia zawodowegoCV+zdjęcie składać osobiście przy ul. Reymonta 3 w Jarosławiu od poniedziałku do piątku w godz. 9.00-14.00
DĄBROWSKI ZBIGNIEW - PHU BLACK COFFEE - 2016-12-22 - Jarosław (podkarpackie)
kreowanie potraw, kontrola personelu kuchennego
Burak Robert Restauracja Toscana - 2017-02-23 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Mieszków (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i ukraińskiej;
SZPAKOWSKA ANNA "ZIELONA PIETRUSZKA" - 2017-03-01 - Zgorzelec (dolnośląskie)
wg zakresu obowiązków
Studio55 M.Szczerba i Wspólnicy Sp. jawna - 2017-08-04 - Ględowo (pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
-Kontakt telefoniczny 728-375-423
AMADEUSZ FREITAG - 2017-09-04 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POMIESZCZEŃ PRACY ORAZ URZĄDZEŃ NIEZBĘDNYCH W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Borowo (pomorskie)
Praca w kuchni hotelowej przy przygotowywaniu potraw. Praca w godz. 8:00-16:00.
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Targanice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji w Iwkowej.
ZYGMUNT GRYZ F.P.H. "CZARDASZ" - 2015-11-30 - Iwkowa (małopolskie)
praca na maszynach produkcyjnych przy produkcji drutu, siatek budowlanych
MATSERWiS SP. Z O. O. - 2017-06-30 - Sławków (śląskie)
Sporządzanie posiłków, porcjowanie, dekorowanie, wydawanie. Przestrzeganie ustalonych norm i receptur gastronomicznych.
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy - 2017-10-31 - Dębe (mazowieckie)
Przygotowanie dań obiadowych, pizzy, dbanie o prządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Jawor (dolnośląskie)
- Sprzedaż artykułów spożywczych. Obsługa klienta. Praca w sieci sklepów na terenie Katowic.- Wynagrodzenie: od 1850 zł/brutto (w tym prowizja lub premia). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (87,50%). Docelowo praca na stałe.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 6:30-19:30 + soboty: 7:00-17:30. Wymagane wykształcenie min. zawodowe, mile wdziane handlowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku, ale niekoniecznie -> istnieje możliwość przyuczenia. Wymagana chęć przyuczenia się do zawodu. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę. Koszt wyrobienia Książeczki Sanepidu jest zwracany przez pracodawcę po podpisaniu umowy).
POWSZECHNA SPÓŁDZIELNIA SPOŻYWCÓW "SPOŁEM" W KATOWICACH - 2017-01-20 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o porządek w kuchni;
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Przygotowanie dań (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2015-09-28 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków, menu, list produktów do zaopatrzenia kuchni.
VITALIO s.c. Jolanta Muc, Arkadiusz Muc - 2018-06-18 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Dania restauracyjne
OLMAR&COMPANY - 2016-09-26 - Puck (pomorskie)
przyrządzanie różnego rodzaju potraw, dań, przekąsek, ciast i deserów, dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard przyrządzanych potraw
BIAVITA POLSKA S. A. Sanatorium Uzdrowiskowe Augustów - 2017-04-03 - Augustów (podlaskie)
Gotowanie i wydawanie posiłków kuchni gorącej.
CEPRY KUCZYŃSCY SPÓŁKA JAWNA - 2016-01-12 - Nieporęt (mazowieckie)
szycie osłonek tekstylnych na maszynie typu Overlock
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Piekary Śląskie (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ;WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI POLSKIEJ I EUROPEJSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU;KONTAKT Z PRACODAWCĄ: TEL 509361001 LUB C.V NA MAIL info (at) pracowniasmaku.pl
PRACOWNIA SMAKU, SANTORINI PAULINA KOSIOR - 2016-05-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)