KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Wola Zarczycka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz ma艂ej gastronomii
Data publikacji: 2019-10-21
Lokalizacja: Wola Zarczycka (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wola Zarczycka, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: Kucharz ma艂ej gastronomii
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wola Zarczycka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: le偶ajski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 18.11.2019
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 56, 37-300 Le偶ajsk, powiat: le偶ajski, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: le偶ajski
Gmina pracodawcy: Le偶ajsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Le偶ajsk
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 56
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Le偶ajsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 06.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 30.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.10.2019
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?c735f2a34a1f360925e6e4cabc21083a
Podobne oferty pracy
Obs艂uga urz膮dze艅 do produkcji element贸w betonowych.
"JANAR BIS" Sp. z o.o. - 2019-10-09 - Ko艣cielniki Dolne (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla pensjonariuszy DPS
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Starachowicach - 2019-01-11 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci hotelu
HYDROMONT OPOLE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2016-06-23 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
- obs艂uga szatni,- utrzymanie czysto艣ci miejsca pracy, wej艣cia i otoczenia biblioteki,- dba艂o艣膰 o estetyk臋,- odpowiedzialno艣膰 za powierzone mienie,- inne prace zlecone przez dyrektora.
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
przyrz膮dzanie potraw dla go艣ci hotelu
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE DARIUSZ WESO艁OWSKI - 2017-12-28 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych (obiad贸w) w ramach cateringu.
FT Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Celestyn贸w (mazowieckie)
1) Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2) Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, r贸wnowa偶ny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
zawieranie um贸w ubezpieczeniowych, pozyskiwanie klient贸w,informowanie klient贸w o warunkach ubezpiecze艅,wystawianie dokument贸w,inkasowanie sk艂adek,udzielanie pomocy przy likwidacji szkody
kontakt przez OHP - 2016-09-01 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
do uzgodnienia
ANDRZEJ LITWA - 2019-04-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Odpowiedzialno艣膰 za ca艂okszta艂t pracy kuchni oraz nadz贸r nad podleg艂ymi pracownikami, dba艂o艣膰 o dob贸r jako艣ciowy i ilo艣ciowy produkt贸w do przygotowywania posi艂k贸w dla m艂odzie偶y szkolnej i turyst贸w, odpowiedzialno艣膰 za jako艣膰 sporz膮dzonych posi艂k贸w i punktualno艣膰 ich wydawania, odpowiedzialno艣膰 za stan sanitarno-higieniczny pomieszcze艅 kuchni, zaplecza, naczy艅 i wydawanych posi艂k贸w, nadz贸r nad uk艂adaniem jad艂ospis贸w i przestrzeganie ich, rozliczanie ilo艣ciowe produkt贸w do produkcji posi艂k贸w, przechowywanie pr贸bek zgodnie z wymaganiami sanepidu, przestrzeganie zasad HACCP
Fundacja "Praca dla Niewidomych" Oddzia艂 Zak艂ad Aktywno艣ci w Krzy偶ewie - 2018-12-20 - Krzy偶ewo (podlaskie)
obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅;wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy;przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w.Umowa do 3 lat.
KOLUMNA PARK SP. Z O.O. - 2019-07-10 - Przygo艅 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci.
S艂oneczne Tarasy Adam Turek - 2018-06-06 - Okuninka (lubelskie)
-
"DEO" DEONIZIAK SP脫艁KA JAWNA - 2017-12-08 - Bia艂ystok (podlaskie)
zgodnie z do艂aczonym do wniosku programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - W臋gierska G贸rka (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
P.H.U. Tadeusz Karwan - 2016-02-16 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie wyrob贸w garma偶eryjnych. Mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
Zak艂ad Wyrob贸w Garma偶eryjnych Antoni i Janina Michalscy s.c. - 2017-10-03 - Bralin (wielkopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-06-22 - Mielec (podkarpackie)
Praca w restauracji na terenie terminala Portu Lotniczego w Szymanach
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Otwock (mazowieckie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
Zapoznanie z przepisami i regulaminami,sporz膮dzenie potraw zgodnie z jad艂ospisem, dba艂o艣膰 o racjonalne wykorzystanie produkt贸w 偶ywno艣ciowych w czasie obr贸bki wst臋pnej i termicznej, przygotowanie potraw na wyznaczony czas oraz przestrzeganie w艂a艣ciwej wagi porcji, znajomo艣膰 zasad GMP i GHP ( Dobra Praktyka Produkcyjna, Dobra Praktyka Higieniczna)
O艣rodek Szkole艅 Specjalistycznych Stra偶y Granicznej Luba艅 - 2019-08-05 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
Za艂adunek i roz艂adunek towar贸w, prawid艂owe wype艂nianie dokument贸w, terminowe dostarczenie towaru.
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - 呕aga艅 (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu
Firma Handlowo-Us艂ugowa "INWEST BUD" T. Wo藕niczka, M. Wo藕niczka Sp贸艂ka Jawna - 2018-06-26 - Dobczyce (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 REGIONALNEJ KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, UTRZYMYWANIE W CZYSTO艢CI STANOWISKA PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SNITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 2 LATA DO艢WIADCZENIA NA STANOWISKU
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych dla pracownik贸w
Przedsi臋biorstwo Pa艅stwowe SETAR w Siedlcach - 2018-01-05 - Siedlce (mazowieckie)
ustalanie karty da艅, przygotowanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, dopilnowanie porz膮dki i przestrzeganie zasad higieny w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z przedstawion膮 receptur膮/przepisami (grill, shoarma); praca w restauracji "SPHINX"
艁ukasz Kurzy艅ski - 2018-09-06 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
planowanie jad艂ospis贸w i przygotowanie wed艂ug niego posi艂k贸w zgodnie z przepisami racjonalnego 偶ywienia
kontakt przez PUP - 2019-05-31 - Rakowiec (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNA艢 - 2017-06-29 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)