KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII Raszowa oferta pracy GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Stanowisko: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: kontakt osobosty: 15:00 do 19:00, telefoniczny: 11:00 do 20:00
Data publikacji: 2016-02-03
Lokalizacja: Raszowa (opolskie)
Pracodawca: GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY 94, 47-150 Raszowa, powiat: strzelecki, woj: opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
kontakt osobosty: 15:00 do 19:00, telefoniczny: 11:00 do 20:00
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MA艁EJ GASTRONOMII
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Raszowa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: strzelecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Le艣nica
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 03.02.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: KSI膭呕ECZKA SANEPIDOWSKA
Nazwa pracodawcy:
GASTRONOMIA HOTELARSTWO S.C. BARBARA I BARBARA I MARCIN STORA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Adres pracodawcy:
G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY 94, 47-150 Raszowa, powiat: strzelecki, woj: opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ksi膮偶eczka sanepidowska
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail, Godziny : 11:00 do 20:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: strzelecki
Gmina pracodawcy: Le艣nica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Raszowa
Ulica pracodawcy: G脫RY 艢WI臉TEJ ANNY
Numer budynku pracodawcy: 94
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Strzelcach Opolskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.02.2016
Oferta pracy wa偶na do: 29.02.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 03.02.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 03.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg programu
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Jarno艂t贸wek (opolskie)
przytowanie posi艂k贸w na stacji paliw
F.P.H. MICHA艁 GRZYBOWSKI - 2015-11-16 - Po艂upin (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni polskiej, praca w godzinach 10-22 w systemie 2 dni pracy na 2 dni wolnego. wynagrodzenie podstawowe + premia
CZARDA-GRILL RENATA GABRY艢 - 2016-11-23 - Czechowice-Dziedzice (艣l膮skie)
przygotowywanie kebab贸w, realizowanie zam贸wie艅
M.S.C. IMPORT EXPORT MEHDI SAKOUHI - 2015-11-18 - Kozienice (mazowieckie)
szycie ubranek dzieci臋cych
Mammamia Walkiewicz Patryk - 2016-06-28 - Bytom (艣l膮skie)
Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
Kujawsko-Dobrzy艅ska Sp贸艂dzielnia Handlowa w Rypinie - 2017-08-29 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 z艂 brutto do uzgodnienia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 po godz. 10.00
Zak艂ad Produkcyjno-Us艂ugowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2017-09-11 - S艂upsk (pomorskie)
wyksz. kierunkowe- gastronomiczne, do艣wiadczenie na stanowisku kucharz, pasja do gotowania, zaanga偶owanie, sumienno艣膰, dobra organizacja pracy w艂asnej
Auto Partner Garcarek Sp贸艂ka Jawna - 2016-09-30 - Oci膮偶 (wielkopolskie)
Praca w o艣rodku wypoczynkowym, przygotowywanie posi艂k贸w
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-05-11 - Grotniki (艂贸dzkie)
przygotowywanie potraw
Obiekty Sanatoryjno-Wczasowe "P贸艂noc" sp z o.o. w Ko艂obrzegu - 2016-02-04 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i gotowanie da艅, potraw kuchni orientalnej - azerbejd偶a艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Che艂m (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
Sobolewski & Kuligowski s.c. - 2016-05-13 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w bloku 偶ywienia DPS w Mo艅kach
kontakt przez PUP - 2016-06-21 - Mo艅ki (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-08-10 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OS脫B DO 30 ROKU 呕YCIA. Obr贸bka wst臋pna warzyw, owoc贸w, mi臋sa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu da艅 mi臋snych, rybnych oraz deser贸w. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie polece艅 pomocy kuchennej, HACCP, wydawanie cateringu; wynagrodzenie od 2000 do 3000 z艂
K.M.J. Maciej Kubiak - 2016-10-20 - Pabianice (艂贸dzkie)
wg stanowiska
Przedsi臋biorstwo Budowlano-Us艂ugowe TRANSBUDEX Sp. z o.o. - 2016-09-27 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obsluga klient贸w, przyjmowanie zam贸wie艅, t艂umaczenie receptur,
Brothers Sp贸艂ka Z o.o. - 2017-05-18 - Z膮bki (mazowieckie)
Kucharz. Praca w godzinach 8-16, 16-24.
Restauracja EUROPA Sabadasz Teresa - 2016-07-19 - 艁膮ka (dolno艣l膮skie)
Utrzymywanie we w艂a艣ciwym stanie ilo艣ciowym i jako艣ciowym 艣rodk贸w i sprz臋tu s艂u偶by 偶ywno艣ciowej znajduj膮cego si臋 w kuchni. Przygotowywanie posi艂k贸w w艂a艣ciwych pod wzgl臋dem smakowym, zdrowotnym i higienicznym. Sprawowanie nadzoru nad obr贸bk膮 wst臋pn膮 i ciepln膮 przygotowywanych posi艂k贸w.Sprawdzanie zgodno艣ci z asygnat膮 kuchenn膮 produkt贸w pobranych z magazynu do kuchni (informowanie o rozbie偶no艣ciach Kierownika Kuchni i Sto艂贸wki).Sprawowanie nadzoru nad prawid艂owym myciem i dezynfekcj膮 pomieszcze艅 produkcyjnych i socjalnych kuchni i sto艂贸wki.
25 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W BIA艁YMSTOKU Grupa Zabezpieczenia 艁om偶a - 2018-02-06 - 艁om偶a (podlaskie)
Tworzenie menu restauracjiOrganizacja zaopatrzenia restauracjiNadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅.Praca na czas okre艣lony : 3 lataMiejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Piotra Skargi , Pi艂sudskiego Sala G
CALAYO SP. Z O.O. - 2018-01-25 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
drobne naprawy taboru samochodowego
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Borzech贸w-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy. Sporz膮dzanie listy zakup贸w art. spo偶ywczych.
"Pentur" sp贸艂ka cywilna - 2017-01-20 - Mi臋dzyg贸rze (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie da艅.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-05-04 - P艂ock (mazowieckie)
- przygotowywanie da艅 z wykorzystaniem oryginalnych przypraw i receptur kuchni pakista艅skiej ( konieczna znajomo艣膰 )- przestrzeganie porz膮dku i zasad higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Wedlug programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Lw贸wek 艢l膮ski (dolno艣l膮skie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Sporz膮dzanie potraw - kuchnia ukrai艅ska.
FONTIA Sp. z o.o. Kielce - 2016-10-19 - Busko-Zdr贸j (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - D藕wierzuty (warmi艅sko-mazurskie)