KUCHARZ Łuków oferta pracy Iwona Mateńka MiW Usługi Handlowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-09-05
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: Iwona Mateńka MiW Usługi Handlowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 1c, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.09.2016
Data zakończenia pracy: 04.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe ( gastronomiczne), umiejętność przygotowywania posiłków, staż 3 m-ce na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 3
Nazwa pracodawcy: Iwona Mateńka MiW Usługi Handlowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Warszawska 1c, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 1c
Profil działalności pracodawcy: działalność gastronomiczna
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.09.2016
Data dodania oferty pracy: 02.09.2016
Oferta pracy ważna do: 01.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 02.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 02.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2016-06-02 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
staż w restauracji
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Istebna (śląskie)
przygotowywanie posiłków do szkół i instytucji
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe OLIWER Mariusz Słupecki - 2018-03-15 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie czystości w pomieszczeniach.Praca na okres próbny: 1 rokPraca w godzinach 5:00 - 20:00 wg grafikuKontakt z pracodawcą: sekretariat.wroclaw (at) diag.pl lub 71-714-97-01
Diagnostyka spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2017-02-28 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Bar Restauracyjny DOMEK Małgorzata Rusjan - 2016-07-07 - Węgrów (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie księgowości. Znajomosć przepisów podatkowych, analiza kont.
Powszechna Spółdzielnia Spożywców "SPOŁEM" - 2016-05-02 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
rozwożenie towarów
PPH "CHEMIA-BOMAR" - 2017-02-28 - Chróścina (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków dla uczestników OSiW OHP w Rowie - Trzcińsku Zdroju oraz w trakcie organizacji imprez komercyjnych
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Szczecinie Ośrodek Szkolenia i Wychowania w Rowie T-Z - 2016-11-30 - Rów (zachodniopomorskie)
obsługa klientów, kontakt z chińskim zarządem Spółki oraz kierownictwem sklepu, przygotowywanie ,emu w języku chińskim i polskim, przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość i sterylność kuchni
kontakt przez PUP - 2017-10-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni,składanie zamówień na materiału u wietnamskich dostawców.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywania posiłków kuchni hinduskiej, produkcja tortilli.
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Płońsk (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-11 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw obsługa bufetu
kontakt przez OHP - 2016-01-20 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Oferta dla osób powyżej 45 roku życia. Gotowanie w jadłodajni, umiejetność smażenia pieczenia potraw, lepienia pierogów. Praca w godz 07:00-15:00, 11:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2018-07-16 - Łódź (łódzkie)
obsługa klienta indywidualnego, grup zorganizowanych i imprez okolicznościowych
Przedsiębiorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Miłej" Sp. z o.o. w upadłości układowej - 2016-06-27 - Złotoryja (dolnośląskie)
Przygotowanie i sprzedaż dań, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, prace porządkowe. Praca w przyczepie gastronomicznej z kebabem.
MOR Romana Nawrocka-Zając - 2017-11-22 - Lwówek (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków dla gości oraz a le carte w restauracji
Hotel i Restauracja "AURORA" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
gotowanie dla podopiecznych Lawendowego Domu Seniora, sprzątanie kuchni, praca w godz. 8.30-16.30 - 6 dni w tygodniu - 40 godz./tyg.
USŁUGI OPIEKUŃCZE WOJCIECH MATAN - 2016-04-05 - Stara Wieś (mazowieckie)
Nadzór przygotowania posiłków
Przedszkole Samorzadowe nr 49 - 2016-08-11 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-06-12 - Proszowice (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2016-03-16 - Lubichowo (pomorskie)
- przygotowanie potraw (pizza)
"PIZZERIA PRESTO" Tomasz Zygmunt - 2016-02-10 - Jedlicze (podkarpackie)
Planowanie jadłospisów, przygotowanie posiłków
Przedszkole Samorządowe Nr 4 im. Jana Brzechwy w Zelowie - 2016-11-24 - Zelów (łódzkie)
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA - 2016-06-09 - Tczew (pomorskie)
Do zakresu obowiązków pracownika należy przygotowywanie dań, obróbka wstępna czysta i brudna warzyw, dbanie o czystość stanowiska pracy, obsługa sali, utrzymywanie czystości lokalu.
kontakt przez PUP - 2018-01-30 - Łomża (podlaskie)
- obsługa maszyn (pras lub gratownicy)-prace na produkcji-obsługa wózka widłowego
kontakt przez OHP - 2017-01-02 - Kleszczów (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - Kluczbork (opolskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)