KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: - obsługa grilla- obsługa urządzeń do tostowania bułek- obsługa frytownicy- znajomość czasu obrbki termicznej mięs, frytek- garnirowanie wydawanych dań, pilnowanie ich kolejności i jakości- utrzymanie czystości w miejscu pracy
Data publikacji: 2020-10-06
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- obsługa grilla- obsługa urządzeń do tostowania bułek- obsługa frytownicy- znajomość czasu obrbki termicznej mięs, frytek- garnirowanie wydawanych dań, pilnowanie ich kolejności i jakości- utrzymanie czystości w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|12
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1061
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 06.10.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: pomaturalne/policealne
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość języka ukraińskiego poziom dobry w mowie i piśmie
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7291138065
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: m. Łódź
danePracodawcy_kodPowiatu: 1061
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Łódź
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0957650
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|211
Data dodania oferty pracy: 06.10.2020
Oferta pracy ważna do: 20.10.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 06.10.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 06.10.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ee3fc195b6f414c1b1b43deb1618362a
Podobne oferty pracy
robienie pielmieni, farszy, tłumaczenie receptur ukraińskich i rosyjskich, pomoc w przygotowywaniu regionalnych potraw ukraińskich i rosyjskich
SWIET-SMAK SWIETŁANA PSTRZOCH - 2018-06-04 - Radzymin (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Złotoryja (dolnośląskie)
przygotowanie posiłków wg karty menu, gotowanie potraw, sosów, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, dbanie o porządek, praca w zespole, sporządzanie list zaopatrzenia, stosowanie się do zaleceń przełożonych
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Gorlice (małopolskie)
obsługa kasy fiskalnej mile widziana,komunikatywność,doświadczenie handlowe,na okresie próbnym umowa-zlecenie- po tym okresie możliwość zatrudnienia w ramach umowy o pracę,bezposrednia obsługa klienta w sklepie z art. dziecięcymi,praca w Galerii Ostrovia
SMYK Sp. z o.o. - 2016-06-07 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
MARROM-ENERGIA SP.Z O.O. DOBRUT - 2017-09-08 - Gielniów (mazowieckie)
jw.
Centrum Medyczne Enel-Med - 2019-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
Prace związane z produkcją pizzy, kebabów, zapiekanek, hot - dogów. Przygotowywanie produktów do ich realizacji, sprzątanie stanowiska pracy oraz sali i obejścia. Sprzedaż lodów w okresie letnim.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Radzanowo (mazowieckie)
Zgodnie z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Hotel Huszcza w Mrągowie.
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
jw
Szkoła Podstawowa Nr 279 im. Batalionów AK GUSTAW i HARNAŚ - 2018-08-24 - Warszawa (mazowieckie)
-przygotowywanie potraw zgodnie z recepturami i standardami firmy,-dbanie o estetykę serwowanych dań;miejsce wykonywania pracy: Abra Bistro
kontakt przez PUP - 2020-10-13 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie pizzy, salatek i makaronów
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Łuków (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków z gotowych produktów, -przygotowywanie kebaba. Praca na dwie zmiany: 9-17 / 17-1
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków/ dań kuchni indyjskiej z oryginalnych receptur, używanie oryginalnych indyjskich przypraw, tworzenie własnych przepisów na bazie ww. kuchni; umowa na 3 lata;
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Pabianice (łódzkie)
Koszenie trawy, sprzątanie zmechanizowane, pielęgnacja krzewów, grabienie liści, pracodawca zapewnia również zakwaterowanie i wyżywienie,praca na umowę zlecenie, godziny 7:00-15:00, 15:00-22:00, rozkład czasy pracy według grafiku 80 godzin miesięcznie, pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie, miejsce wykonywania pracy: Wrocław, wspólnoty mieszkaniowe, m.in. Orzechowa, Bezpieczna, Zaporowa,oferta dostępna w sali D
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie posiłków
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY "ORION A" GRAŻYNA SZPILA SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-24 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni,przygotowywanie posiłków
BRAND-MARK Marek Pisarski - 2017-05-19 - Rakowice Małe (dolnośląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Krapkowice (opolskie)
Czynności pomocnicze na produkcji, branża spożywcza.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Otmuchów (opolskie)
Przygotowywanie potraw
JWINTERNATIONAL ZAJAZD KOSYNIER HOTEL JANINA N/POPRADEM S.C. - 2021-04-26 - Bibice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej. Praca w godzinach 7-15
PHU Sedno - 2019-04-25 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa urządzeń gastronomicznych, wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich oraz chińskich
kontakt przez PUP - 2017-09-06 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, współpraca z szefem kuchni, nadzór nad stanami magazynowymi.
kontakt przez OHP - 2017-05-18 - Kielce (świętokrzyskie)
Wykonywanie masażu leczniczego ciała za pomocą metody ajurwedyjskiej, przy użyciu olejków i ziół, korzystanie z materiałów źródłowych w języku lankijskim, praca w zespole angielskojęzycznym. Praca jednozmianowa w godz. 8.00-16.00 od poniedziałku do piątku w Bielsku-Białej.
kontakt przez PUP - 2018-01-02 - Bielsko-Biała (śląskie)
Przygotowywanie posiłków.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-WYPOCZYNKOWY A. Siwik-Karwowska - 2017-06-20 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
Kuchnia polska.
Centrun Bankietowe NIAGARA Dariusz Grzegorczyk, Jolanta Grzegorczyk - 2020-06-24 - Białystok (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ A'LA CARTE ZGODNIE Z ZALECENIAMI SZEFA KUCHNI, PRZYGOTOWANIE POTRAW NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, ESTETYCZNE I PRAWIDŁOWE PREZENTOWANIE POTRAW I DAŃ, DBANIE O PRAWIDŁOWE MAGAZYNOWANIE ŻYWNOŚCI I SPRZĘTU ORAZ PRZESTRZEGANIE ZASAD POSTĘPOWANIA Z ŻYWNOŚCIĄ
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)