KUCHARZ Skarżysko-Kamienna oferta pracy SZUM-TRUCK Marek Szumielewicz i Wspólnicy Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-01-22
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Pracodawca: SZUM-TRUCK Marek Szumielewicz i Wspólnicy Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mościckiego 18, 26-110 Skarżysko-Kamienna, powiat: skarżyski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: skarżyski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skarżysko-Kamienna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 23.01.2018
Data zakończenia pracy: 30.06.2018
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
SZUM-TRUCK Marek Szumielewicz i Wspólnicy Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Adres pracodawcy:
Staszica 2 a, 27-215 Parszów, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, skierowanie do pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: starachowicki
Gmina pracodawcy: Wąchock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Parszów
Ulica pracodawcy: Staszica
Numer budynku pracodawcy: 2 a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Starachowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.01.2018
Oferta pracy ważna do: 23.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 22.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 22.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Murarz
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Tarnów (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych.
Dom Pomocy Społecznej im. Jana Pawła II w Brańsku - 2018-11-13 - Brańsk (podlaskie)
wyrób pizzy, przygotowywanie sosów i produktów do wyrobu pizzy
FIRMA "IZA" IZABELLA WIŚNIEWSKA - 2016-06-24 - Kwidzyn (pomorskie)
organizacja pracy w kuchni, przyjmowanie surowców (sprawdzanie masy, jakości, ilości), sporządzanie posiłków, nadzór nad utrzymaniem czystości i sprawności sprzetu i urządzeńRównoważny system czasu Pracy (7-19; 6-18)
Fundacja Laurentius - 2019-04-04 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
-zapoznanie sie z przepisami BHP i Ppoż. oraz regulaminami-przechowywanie żywności-obróbka artykułów spożywczych -przygotowywanie potraw i deserów -sporządzanie napojów zimnych i gorących-wydawanie potraw i napojów zimnych o gorących-utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy -obsługa maszyn i urządzeń typu: piec konwekcyjny, krajalnica do wędlin, maszyna do mielenia mięsa
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Cibórz (lubuskie)
uzupełniane tworzywem zasobnika wtryskarki, oczyszczanie wyprasek, kontrolowanie jakości wyprasek
TIMEX-ELEKTRO Sp. z o.o. Spółka Komandytowa - 2017-08-07 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
kucharzpraca i kontakt : Karczma Polska ul. Partyzantów 2 praca na dwie zmiany:8.00-16.0014.00-22.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne.
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-03-14 - Mielec (podkarpackie)
brak
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Zapoznanie się z organizacją pracy w kuchni, przygotowanie stanowiska pracy w kuchni, zapoznanie się z recepturami potraw w menu. Przygotowanie marzędzi pracy od podstaw. Zapoznanie się z realizacją zamówienia kuchni - zgodnie z kartą menu (zupy, makarony, zakąski, gorące potrawy z ryb, mięsa i inne dania) zabezpieczenie surowców sprawdzanie, przygotowanie zamówień na kolejny dzień, przygotowanie propozycji do menu dnia.
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Oleśnica (dolnośląskie)
praca w kuchni
FALA PARK SP. Z O.O. - 2017-01-03 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Zapoznanie się z programem sprzedażowym, obsługa klienta, nauka obsługi terminala płatniczego.
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Lublin (lubelskie)
przygotowanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej,obsługa urządzeń gastronomiczynch.praca w Skwierzynie
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2017-01-09 - Wędrzyn (lubuskie)
dostarczanie przesyłek
WOLAŃSKI TRANSPORT Łukasz Wolański - 2017-07-27 - Orły (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków w barze z domowymi obiadami
BAR BERNI DAMIAN BERNAŚ - 2017-12-28 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
QUCHNIA CATERING Krzysztof Kapeliński - 2018-12-07 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Trzemeszno (wielkopolskie)
WG PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2019-01-09 - Drawsko (wielkopolskie)
produkcja wyrobów garmażeryjnych
DERLAT FOOD COMPANY Eliza Derlat - 2017-04-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-04-05 - Wieleń (wielkopolskie)
kuchnia polska,
TK Gastro Tomasz Kudrycki - 2018-11-22 - Białystok (podlaskie)
wg programu stażustaż w godz: 9:00-17:00
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Zawiercie (śląskie)
krojenie, smażenie, gotowanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-05-29 - Gorlice (małopolskie)
-
PRZED.PROD. "KAPITAN NAVI" E.STRAMEK & KARPIŃSKI - 2018-07-10 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-04-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
• przygotowywanie dań z menu oraz tworzenie nowego menu• przygotowywanie dań na wesela i spotkania firmowe• dbanie o odpowiednią ilość zapasów oraz ich bezpieczne przechowywanie • planownaie zakupów
Kräutermühle Inh. Hannelore Motzek - 2016-12-21 - Niemcy (Niemcy)
obsługa pieca, przygotowanie potrawutrzymanie ładu i porzadku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
GOTOWANIE, PRACA NA KUCHNI, WYDAWANIE POTRAWWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, ORZECZENIE O STOPNIU NIEPEŁNOSPRANOŚCI, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY NA KUCHNI, GOTOWANIAPRACA W HOTELU NA PRAWOBRZEŻU W SZCZECINIEgodziny pracy: 14:00-22:00
CENTRUM USŁUG IMPREZOWO BANKIETOWYCH ZBIGNIEW TADEUSZ MAŃKOWSKI - 2018-04-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielny kucharz
Firma DRAGON Restauracja SUKIENNICE s.c. Lucyna i Thuy Tran Dinh - 2016-01-21 - Chojnice (pomorskie)
w/g stanowiska
10 ŚWIĘTOKRZYSKA BRYGADA OBRONY TERYTORIALNEJ - 33 Wojskowy Odział Gospodarczy - 2018-04-25 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Radomsko (łódzkie)