KUCHARZ Łódź oferta pracy POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. krokusowa 15/17, ul. Gazowa 8.
Data publikacji: 2019-02-21
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krokusowa 15/17, 92-101 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.Miejsce wykonywania pracy: Łódź, ul. krokusowa 15/17, ul. Gazowa 8.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + dodatek stażowy + 20% premii
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Krokusowa 15/17, 92-101 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Krokusowa
Numer budynku pracodawcy: 15/17
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.02.2019
Oferta pracy ważna do: 23.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 21.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 21.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczucin (małopolskie)
Montaż konstrukcji oraz paneli fotowoltaicznych, okablowanie instalacji,konfigurowanie oraz wpinanie w sieć inwerterów, pozostałe prace związane z budowaniem instalacji fotowoltaicznych.Miejsce pracy: Ruda Śląska.
PROSERVE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-15 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Charytatywny Caritas Diecezji koszalińsko - kołobrzeskiej St. Liborius - 2017-05-19 - Ostrowiec (zachodniopomorskie)
Kucharz - nowoczesna kuchnia typu slowfood. Wymagania pracodawcy- wykształcenie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie.
Agencja Handlowa "Rafa", Rafał Świerczek - 2016-06-22 - Nowy Sącz (małopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-05-15 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
- przygotowanie posiłków wg receptur- wydawanie posiłków- pobieranie, opisywanie prób pokarmowych- wstępna obróbka jarzyn- przygotowanie jadłospisu- utrzymanie czystości stołówki oraz pomieszczeń kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miarę potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Koło (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Góra Puławska (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 6-18 w systemie równoważnym, również w weekendy.
Centrum Rehabilitacji i Odnowy Biologicznej Sp. z o.o. Sp.k. - 2018-02-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej, czytanie receptur, układanie menu, skaładanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-04-13 - Ostrów Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
zgodny ze st.
NOVBAU BIS ŁUKASZ NOWICKI - 2017-01-12 - Grabownica (dolnośląskie)
Kuchnia polska
CEGAL SP.J HOTEL AMBASADOR - 2017-04-07 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków dla wychowanków zakładu
Zakład Poprawczy - 2017-11-22 - Witkowo (wielkopolskie)
przyrządzanie obiadów przygotowywanie składników do potrawproponowanie i wprowadzanie nowych dańGodziny pracy: 8-16
IRENEUSZ BIAŁKOWSKI BUDIR - 2019-01-21 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków - osoba do przyuczenia
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-03-13 - Bełchatów (łódzkie)
PRODUKCJA SAŁATEK, WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIE REGIONALNYCH KUCHNI WSCHODNIEJ, TŁUMACZENIE PRZEPISÓW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, UKŁADANIE JADŁOSPISÓW
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Otwock (mazowieckie)
Kucharz
Przedsiębiorstwo Handlowo - Produkcyjne "JEANS" T.J. Szablewscy Oddział w Środzie Wlkp. - 2015-12-14 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
wykonywanie prac związanych z przygotowywaniem posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Arkadiusz Olcen - 2016-03-30 - Wycinki (pomorskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętu do przygotowywania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, współpraca chińskim Zarządem
kontakt przez PUP - 2017-07-13 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
REF DOP RPO WMZakres;przyrządzanie posiłków , wydawanie posiłków, dbanie o czystości miejsca pracy, zmywanie.
Prywatna Szkoła Podstawowa "World School" - 2016-12-07 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2018-12-17 - Zamość (lubelskie)
SPORZĄDZANIE MENU WDŁ. OBOWIĄZUJĄCYH GRAMATUR, Z WPÓŁPRACA Z PRACOWNIKAMIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE (KUCHARZ), KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; 2 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIEMIEJSCE PRACY W ŚWINOUJŚCIUGODZINY PRACY:06:00-14:00;14:00-22:00
HOTEL ATOL SPÓŁKA Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-08-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w kuchni restauracji.
Piotr Dulewicz - 2018-05-16 - Płock (mazowieckie)
Budowanie rynku, organizowanie sprzedaży perofesjonalnej chemii gospodarczej i motoryzacyjnej. Utrzymywanie kontaktu ze stałymi odbiorcami i pozyskiwanie nowych na danym terenie. Praca na umowę o pracę w godz. 8-16 w Kołobrzegu i okolicach. Pracodawca zapewnia samochód i telefon komórkowy.
CREO Magdalena Dobosz - 2016-01-13 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodie z jadłospisem dla dzieci od 3 do 6 lat, utrzymanie porządku w miejscu pracy, przestrzeganie przepisów bhp, praca w godz. 6:30-14:30.Dodatkowo do wynagrodzenia premia uznaniowa
Przedszkole Publiczne nr 14 - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3964 - 2017-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą kuchni i stołówki.
KOLEJOWY SZPITAL UZDROWISKOWY SP. Z O.O. - 2018-04-22 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz kuchni ukraińskiej. Tworzenie menu z potraw typowo ukraińskich oraz przygotowywanie dań oryginalnych kuchni ukraińskiej: chaczapuri, sacywi, lobio, manty, bilaszy.- praca ok. 40 godz/tydzień, UMOWA NA OKRES 6 M-CY
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Łódź (łódzkie)