KUCHARZ Kudowa-Zdrój oferta pracy "Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
Data publikacji: 2017-03-07
Lokalizacja: Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Pracodawca: "Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:57-350 Kudowa-Zdrój 10, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie procesu produkyjnego przygotowanie surówek,dań i potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kłodzki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kudowa-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.05.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: "Smażalnia Ryb" Dorota Jasińska
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Adres pracodawcy:
57-350 Kudowa-Zdrój 10, powiat: kłodzki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: kłodzki
Gmina pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kudowa-Zdrój
Numer budynku pracodawcy: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kłodzku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.03.2017
Oferta pracy ważna do: 06.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
analiza rynku krajowego i zagranicznego branża budowlana, sporządzanie ofert, umów handlowych, kontakt z odbiorcami, monitorowanie konkurencji
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, w tym zup, mięs.
Dussmann Polska Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca w godzinach od 12.00 do 20.00. 20 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
przygotowanie posiłków dla mieszkańców DPS
kontakt przez PUP - 2018-06-28 - Kraków (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
Przygotowywnaie potra kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie surowców i półproduktów, sporządzanie dań kuchni tajskiej.Umiejętność stosowania przypraw i składników kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-05-05 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie potraw, ciast, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym, przygotowywanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych. Umowa na czas określony. Praca na pełen etat,dwuzmianowa, w godz. między 10.00 a 20.00. Kontakt z pracodawcą: tel. 512-085-999
BOTERM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-12-21 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Panierowanie i smażenie kurczaka; praca na 3 zmiany w godzinach od 8 do 1; pracodawca zapewnia dowóz z Wyszkowa (jeśli zostanie zebrana grupa min. 4 osób) lub zapewnia zakwaterowanie;(pracodawca proponuje posiłki pracownicze w cenie 2 zł; a także OK System- karnet na siłownie, baseny i inne obiekty sportowe w cenie- 65 zł)
AMREST Sp. z o.o. - 2016-07-05 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Człuchów (pomorskie)
Organizacja pracy w kuchni, przygotowywanie posiłków zgodnie z menu,przestrzeganie przepisów BHP, odpowiedzialność zasmak restauracji (skład, wygląd serwowanych dań)
CAPITAL SUN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-05-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków,obsługa imprez okolicznościowych.
DWÓR HUBERTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-14 - Brynica (opolskie)
w/g stanowiska
TECHMAR - 2016-12-05 - Kielce (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2016-02-25 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków i napojów
66-300 Aleksandra Kołodziejczak-Górzna - 2017-06-20 - Międzyrzecz (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni arabskiej, z soczewicy, ryb, nakładanie mięsa na patyk
Sindbad Hamid Rochdi - 2017-02-21 - Łowicz (łódzkie)
kucharz
"Brzozowy Dworek" Dorota Pinas - 2018-03-14 - Wola Rzędzińska (małopolskie)
kuchnia polska
Rewolucja - usługi cateringowe Elżbieta Walicka - 2018-08-31 - Łapy (podlaskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej dla Kombatantów - 2018-07-03 - Warszawa (mazowieckie)
instruktaż wstępny, stanowiskowy, zapoznanie się z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewnętrznymi, regulaminem BHP i p. poż., przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o najwyższą jakość sporządzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały według norm wagowych, dbałość o inwentarz kuchenny, zgłaszanie kierownikowi bieżących usterek i awarii, wykonywanie poleceń przełożonych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarnów (małopolskie)
Przygotowanie potraw przy organizowaniu cateringów, organizacja przyjęć okazjonalnych i plenerów.
CULINARIA Adam Kot - 2017-03-21 - Zamość (lubelskie)
-sprzedaż -układanie bukietów , wiązanek
Kwiaciarnia "RÓŻA" - 2016-12-01 - Koluszki (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚC PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla funkcjonariuszy CSP (śniadania i obiady).
Aldar Sp. z o.o. - 2016-11-25 - Legionowo (mazowieckie)
gotowanie dań kuchnii wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla wychowanków.
CENTRUM OPIEKUŃCZO-WYCHOWAWCZE ZGROMADZENIA SIÓSTR ŚW. ELŻBIETY W LEGNICY - 2018-05-17 - Legnica (dolnośląskie)
Praca na stacji kontroli pojazdów- możliwość pracy na pół etatu
Auto Naprawa Blacharstwo Stocki Jacek - 2018-03-26 - Leszno (wielkopolskie)
sprzątanie obiektu DPS "Barka"
Stowarzyszenie "Nie lękaj się" - 2018-03-02 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)