KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie potraw kuchni libanskiej- przygotowywanie od podstaw hummusów- przygotowywanie od podstaw falafela- przygotowywanie od podstaw bakłażanowych rollsów (danie z specjalnym nadzieniem z mięsa jagnięcego)- obsługa pieca konwekcyjnego marki Hendi- obsługa frytkownicy marki Ceterin- obsługa systemu wentylacji kuchennejGodziny pracy:09:00-21:00Możliwa praca w dni wolne.Umowa zlecenie na okres 3 lat.
Data publikacji: 2019-09-03
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie potraw kuchni libanskiej- przygotowywanie od podstaw hummusów- przygotowywanie od podstaw falafela- przygotowywanie od podstaw bakłażanowych rollsów (danie z specjalnym nadzieniem z mięsa jagnięcego)- obsługa pieca konwekcyjnego marki Hendi- obsługa frytkownicy marki Ceterin- obsługa systemu wentylacji kuchennejGodziny pracy:09:00-21:00Możliwa praca w dni wolne.Umowa zlecenie na okres 3 lat.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: /h
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI LIBAŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- umiejętność przygotowywania potraw kuchni libanskiej- umiejętność przygotowywania od podstaw hummusów- umiejętność przygotowywania od podstaw falafela- umiejętność przygotowywania od podstaw bakłażanowych rollsów (danie z specjalnym nadzieniem z mięsa jagnięcego)- umiejętność obsługi pieca konwekcyjnego marki Hendi- umiejętność obsługi frytkownicy marki Ceterin- umiejętność obsługi systemu wentylacji kuchennej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.09.2019
Oferta pracy ważna do: 17.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 03.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 03.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a05f55dc9acc7894061096b50d7a4cc7
Podobne oferty pracy
reczne polerowanie implantów medycznych na maszynach polerskich
MEDGAL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-21 - Księżyno (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW W/G MENU KUCHNI HINDUSKIEJ, OBSŁUGA PIECA TANDORI; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI HINDUSKIEJ, MINIMUM 10 LAT DOŚWIADCZENIA, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie prac budowlanych na terenie Krakowa i okolic.
ŻAR-BUD Dariusz Żarnik - 2019-05-21 - Tropiszów (małopolskie)
- Organizacja, kierowanie oraz nadzór nad pracami przy budowie linii i stacji średnich i wysokich napięć.- Praca na terenie całej Polski oraz niemiec.- Wynagrodzenie: od 5000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie wyższe elektryczne, budowlane. Mile widziane doświadczenie budowlane. Wymagane uprawnienia budowlane. Pełna gotowość do pracy w delegacji. Wymagana biegła znajomość języka niemieckiego. Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-15:00) (Tel. 32-606-56-00 w. 5660, 5662) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Ks. bpa Herberta Bednorza 19, 40-384 Katowice) lub e-mail. Kontakt e-mailowy w celu przesłania CV: pracowniczy (at) elbud.katowice.pl ---> Pracodawca po rozpatrzeniu CV skontaktuje się z wybranymi kandydatami.
PRZEDSIĘBIORSTWO BUDOWNICTWA ELEKTROENERGETYCZNEGO ELBUD W KATOWICACH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-01 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni tradycyjnej (polskiej)
"UGOTOWANY" Leszek Krawczak - 2018-04-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW W RESTAURACJI
Zdzisława Baksalary Restauracja Gospoda - 2018-10-23 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
- praca na samodzielnym stanowisku Kucharz - samodzielne przygotowywanie potraw od surowca do gotowej potrawy, zimnych płyt i przekąsek- prowadzenie dokumentacji z zakresu HACCP- samodzielne prowadzenie wydawki potraw - organizacja pracy na stanowisku- utrzymywanie porządku na stanowisku- inwentaryzacja surowców
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Chorzów (śląskie)
samodzielne przygotowywanie dań, tworzenie menu, organizacja pracy w kuchni, zarządzanie zespołem
kontakt przez PUP - 2016-12-21 - Ustroń (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2018-05-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - właściwy dobór składników i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-05-04 - Łódź (łódzkie)
Sporządzanie kebabu, pizzy
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-04-13 - Brzeg (opolskie)
przyjmowanie i wydawanie towarów, wypełnianie dokuemntacji magazynowe
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Sosnowiec (śląskie)
Wyrównywanie terenu. Wykonywanie prac porządkowych. Wykonywanie prac ziemnych. Ładowanie i rozładowywanie materiałów budowlanych. Wykonywanie fundamentów.Praca w delegacji na terenie kraju.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-13 - Warszawa (mazowieckie)
Prowadzenie kuchni w Hotelu Gold. Praca w godz.: 07.00-17.00.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe ALEX Ewa Glapa-Chromińska - 2018-09-07 - Chromna (mazowieckie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami obiektu oraz należytą starannością, dbałość o estetykę serwowanych potraw, utrzymanie porządku w miejscu pracy, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
Marek Rozwora PAT-KON - 2019-09-05 - Skarboszewo (mazowieckie)
OFERTA PRACY Z PROGRAMU ZATRUDNIENIE OSÓB DO 30 ROKU ŻYCIA. Obróbka wstępna warzyw, owoców, mięsa oraz ryb. Pomoc w przygotowywaniu dań mięsnych, rybnych oraz deserów. Miejsce pracy: Bufet Pracowniczy, ul Grunwaldzka 108, Rumia.
Firma Produkcyjno-Handlowo-Usługowa ABRO - 2016-08-08 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw według receptur kuchni wschodniej, kontakt z dostawcami i klientami w jęzuku urdu i niemieckim.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Ozorków (łódzkie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Zawiercie (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Wolsztyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań wg receptur, komponowanie dań, gotowanie, smażenie, pieczenie, utrzymanie czystości w kuchni (mycie,sprzątanie)
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
wykształcenie średnie, staż pracy min. 2 lata, komunikatywna znajomość języka angielskiego i hindi, przygotowanie posiłków w szczególności kuchni indyjskiej, czytanie receptur w języku hindi, porcjowanie wydawanie posiłków i dbanie o ich najwyższą jakość, utrzymoanie porządku i czystości miejsca pracy oraz wykonywanie innych obowiązków powierzonych przez pracodawcę, praca bezie wykonywana w środowisku wielokulturowym i językowym z przewagą współpracowników mówiących w języku angielskim,
SAKUN SERVICES Tanka Katuwal - 2016-08-18 - Ząbki (mazowieckie)
gotowanie i wydawanie potraw, zamawianie towaru, sprzątanie swojego miejsca pracy
Restauracja "Głęboki Talerz" Anna Piskorz - 2019-04-30 - Cieszyn (śląskie)
wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne lub piekarz, lub cukiernik, lub pochodne
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
optymalizacja procesów produkcyjno-magazynowo-logistycznych
kontakt przez PUP - 2017-11-06 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw z należytą starannościąZapewnienie wysokiej jakości produktów i usługPrzestrzeganie norm i standardów produkcji zgodnie z systemem HACCPDbanie o porządek i czystość w miejscu pracyPrawidłowe magazynowanie produktówUmiejętność planowania zamówieńWspółudział w tworzeniu menu
Metro Investment s.c. / Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-05-17 - Będzin (śląskie)
wg umowy
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Miastko (pomorskie)