KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywania potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów.
Data publikacji: 2016-07-14
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywania potraw kuchni indyjskiej z oryginalnych przepisów.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI INDYJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.08.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Zanjomość kuchni indyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 14.07.2016
Oferta pracy ważna do: 28.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.07.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 14.07.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków, głównie hamburgerów, sosów itp. utrzymanie czystości i porządku.
Grupa Stefanek Ireneusz Stefanek - 2017-07-07 - Namysłów (opolskie)
praca w kuchni, przygototywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa - Pokoje Gościnne Marek Popłonyk - 2015-12-02 - Bukowina Tatrzańska (małopolskie)
m.in. zapoznanie się z przepisami BHP I PPOŻ- szkolenie, zapoznanie się z programem komputerowym- składanie ofert- dzwonienie i umawianie spotkań z klientem
kontakt przez PUP - 2015-11-27 - Żywiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
PHU Jan ANTONIUK - 2016-01-07 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Rudnik nad Sanem (podkarpackie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, śródziemnomorskiej, udział w sporządzaniu inwentaryzacji zamówień,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzeszów (podkarpackie)
1.wykonywanie czynności związanych z produkcją posiłków w kuchni ogólnej ustalone grafikiem pracy2.porcjowanie posiłków zgodnie z kalkulacją żywienia i wydawanie ich zgodnie z zestawieniem diet na dany dzień 3.dbanie aby wszystkie artykuły spożywcze pobrane z magazynu były racjonalnie zużyte do produkcji posiłku ,4.dbanie o należytą jakość ,kaloryczność i smak potraw,5.utrzymanie w należytym porządku i czystości pomieszczeń i sprzętu kuchennego
Samodzielny Publiczny Specjaistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Leborku - 2017-09-07 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie potraw, racjonalne gospodarowanie towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Spała (łódzkie)
Mała gastronomia dla funkcjonariuszy zakładu Karnego. Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Zabrze (śląskie)
przygotowywanie i wydawanie potraw kuchni wschodniej
"PASJA" Spółka Cywilna S. Załuski, P. Wilgucki - 2017-06-08 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2016-07-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Restauracja "JOANNA" Joanna Fryca - 2016-03-04 - Niepołomice (małopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-05-16 - Janów (lubelskie)
PRZYRZĄDZANIE HAMBURGERÓW I TOSTÓW W BARZE TYPU AMERYKAŃSKIEGOWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE,UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA POTRAWWYNAGRODZENIE 2.000+PREMIA,PRACA W GODZ. OD 09 - 17.00 i godz.11 - 19.00.KONTAKT Z PRACODAWCĄ TEL: 791111189
Zofia Piśko Hebe - 2017-11-22 - Rzeszów (podkarpackie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji gościom indywidualnym oraz grupowym, dbanie o czystość w kuchni i pomieszczeniach magazynowych, HCCAP
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Kucharz
K.F.D. ARCHITEKT SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-29 - Polańczyk (podkarpackie)
przygotowywanie sushi, potraw kuchni japońskiej i fusion
"AniMiko" Adam Cieślewicz - 2017-12-13 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Sprzedaż artykułów cukierniczo-piekarniczych, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej
Wawrzaszek Robert F.H.P. TIRAMISU - 2015-12-16 - Wodzisław Śląski (śląskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie, produkcja, sprzedaż żywności
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "ELINET" MIROSŁAW SIEMASZKO - 2017-08-07 - Polkowice (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej, wybieranie naczyń do podawania dań i sprzętów do przygotowywania dań, zarządzanie składnikami, ustalanie estetycznych sposobów podawnia dań
kontakt przez PUP - 2017-12-20 - Piaseczno (mazowieckie)
wg stanowiska
F.G.H.U. EDEN Teresa Woźniak - 2016-05-04 - Limanowa (małopolskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obsługa klienta, wydawanie potraw, dbanie o czystość miejsca pracy, obsługa terminala kasy fiskalnej. Praca głównie na wyjeździe - praca w food truck. Obsługa imprez w całej Polsce.
kontakt przez PUP - 2017-06-01 - Sowia Wola (mazowieckie)
Przygotowanie wstepne potraw mięsnych, rybnych, mącznych ze szczególnym wskazaniem kuchni Ukraińskiej. Obróbka termiczna, gotowanie klasyczne, pieczenie, smażenie klasyczne w urządzeniach Rational, piece konwekcyjne.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywaniu posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badań okresowych, wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej chana dal, birmani, kurczak tandori, pilaf, burfi, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2018-01-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoji, deserów kuchni azjatyckiej, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranbie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Blizne Łaszczyńskiego (mazowieckie)