KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.Miejsce wykonywania pracy : Restauracja Mei Mei
Data publikacji: 2017-01-13
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.Miejsce wykonywania pracy : Restauracja Mei Mei
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI CHIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni chińskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skeirowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 13.01.2017
Data dodania oferty pracy: 13.01.2017
Oferta pracy ważna do: 26.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie, gotowanie posiłków: śniadań, obiadów i kolacji w systemie cateringowym
JUMAR CATERING Wojciech Olszewski - 2017-02-08 - Łęgajny (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie całodziennych posiłków - śniadań, obiadów i kolacji dla ok. 70 osób.
Dom Rehabilitacyjno-Opiekuńczy Katolickiego Stowarzyszenia Niepełnosprawnych Archidiecezji Warszawskiej - 2017-01-25 - Milanówek (mazowieckie)
wg stanowiska
Słomka Sp. jawna Monika Witan , Andzrej Słomka Marian Słomka - 2016-03-21 - Lipówki (mazowieckie)
Wymagane wykształcenie wyższe (np. specjalność "bezpieczeństwo i higiena pracy") oraz uprawnienia w zakresie BHP, prawo jazdy kat. B. Pracownik powinien posiadać też wiedzę z zakresu ochrony przeciwpożarowej, znajomość przepisów z zakresu ochrony środowiska, umiejętność pracy w systemie ISO, umiejętność opracowywania dokumentacji BHP, znajomość przepisów prawa pracy i BHP. Powinien również cechować się m.in.: rozwiniętymi umiejętnościami przywódczymi i negocjacyjnymi, odpowiedzialnością, sumiennością, samodzielnością oraz umiejętnością przekonywania, argumentowania i prowadzenia dyskusji, a także szybkim refleksem, podzielnością uwagi, zdolnością koncentrowania się i łatwością publicznego zabierania głosu, bardzo dobrą organizacją pracy i umiejętnością zarządzania zespołem pracowników. Charakterystyka pracy: Inspektor BHP to osoba, która koordynuje i nadzoruje z upoważnienia pracodawcy, całokształt poczynań związanych ze stanem bezpieczeństwa i higieny pracy w zakładzie. Do głównych obowiązków tego pracownika należy: prowadzenie analiz ryzyka i oceny ryzyka na stanowiskach pracy, prowadzenie postępowań powypadkowych, kontrola oraz archiwizowanie dokumentacji BHP, przeprowadzanie szkoleń z zakresu BHP, czuwanie nad przestrzeganiem przepisów i zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, współdziałanie w zakresie profilaktycznej opieki zdrowotnej nad pracownikami, podnoszenie poziomu bezpieczeństwa pracy w firmie. Praca na 1/2 etatu z możliwością na cały etat. Kontakt z pracodawcą telefoniczny oraz e-mailowy: ergo-tech-sc (at) wp.pl
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE ERGO-TECH SC - 2017-08-24 - Rybnik (śląskie)
malowanie układanie glazuru, zabudowy karton-gips, gładzie
FHU KAJA Radosław Bączkowski - 2017-07-27 - Czeladź (śląskie)
przygotowanie cateringu dla szkół
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2018-04-06 - Białystok (podlaskie)
Obsługa maszyn, utrzymanie maszyn w sprawności technicznej
kontakt przez OHP - 2017-03-14 - Kraków (małopolskie)
Obsługa klienta, wydawanie lodów, deserów oraz innych produktów gastronomicznych. Dbanie o porządek.
Firma Prod.Handlowa " SEZAM" K.Śliwa Świdwin - 2018-04-13 - Świdwin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, kierowanie zespołem, zamawianie towaru
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przeprowadzanie społecznych i rolniczych badań ankietowych w terenie, rejestracja, kontrola oraz komputerowe przetwarzanie ankiet; zadaniowy system pracy; praca na terenie województwa kujawsko-pomorskiego
Urząd Statystyczny w Bydgoszczy - 2017-01-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Puławy (lubelskie)
kuchnia bangalska i indyjska
kontakt przez PUP - 2017-03-13 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej.
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie, wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Sadowa (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Cisna (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
SPA DEVELOPMENT Spółka zo.o. - 2016-08-26 - Ustroń (śląskie)
wystawianie faktur, rozliczanie imprez, obieg dokumentów w firmie, obsługa komputera
kontakt przez PUP - 2018-08-21 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
SKLEP SPOŻYWCZY U AGI AGNIESZKA BIEGALSKA - 2018-01-05 - Bratian (warmińsko-mazurskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gdański Klub Sportowy STOCZNIOWIEC - 2017-05-09 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Godziny pracy: 6:00 -14:00
Wojewódzki Ośrodek Lecznictwa Odwykowego i Zakład Opiekuńczo-Leczniczy w Gorzycach - 2018-05-08 - Gorzyce (śląskie)
Prace w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Mieszkowice (zachodniopomorskie)
mycie i dezynfekcja pojemników
IMPEL FOOD HYGIENE COMPANY Warszawa - 2016-08-30 - Starachowice (świętokrzyskie)
Prace kuchenne, znajomość teoretyczna i praktyczna kuchni regionu
Wejmar Sp. z o.o. - 2016-11-04 - Rzucewo (pomorskie)
-sporządzanie posiłków-utrzymywanie w czystości powierzonego sprzętu-pobieranie próbek żywności
ZESPÓŁ SZKÓŁ OGÓLNOKSZT. W POBIEROWIE - 2017-04-13 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, organizacja pracy kuchni, obsługa urządzeń gastronomicznych
Perfect Consulting Jacek Kusz - 2017-09-12 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karkut - 2016-09-13 - Żyrzyn (lubelskie)
przygotowywanie potraw według karty menu
STOWARZYSZENIE DZIENNIKARZY POLSKICH DOM PRACY TWÓRCZEJ W KAZIMIERZU DOLNYM - 2018-03-07 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie dań gorących
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - Poręba (śląskie)
przygotowywanie dań z menu restauracji
kontakt przez PUP - 2017-06-30 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)