KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ Elbląg oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 300 PLN
Zakres obowiązków: Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspiańskiego 17C, Elbląg, ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
Data publikacji: 2018-04-13
Lokalizacja: Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Pomoc w przygotowaniu, podawaniu potraw, napoi, deserów z zakresu kuchni indyjskiej i bengalskiej. Miejsce pracy: ul. Wyspiańskiego 17C, Elbląg, ul. Odrodzenia 25, Elbląg. Okres zatrudnienia (od 02.07.2018-01.07.2021 r.). Czas pracy 1/2 etatu - 20 godzin tygodniowo. Godz. pracy od 10.00-14.00; 14.00-18.00; 18-22.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI BENGALSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Elbląg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Elbląg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie minimum podstawowe, mile widziane gastronomiczne. Wymagane 2 lata doświadczenia na stanowisku (kuchnia indyjska lub bengalska). Doskonała znajomość kuchni indyjskiej lub bengalskiej. Pracowitość.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Adres pracodawcy:
Saperów 24, 82-300 Elbląg, powiat: m. Elbląg, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: m. Elbląg
Gmina pracodawcy: Elbląg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Elbląg
Ulica pracodawcy: Saperów
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Elblągu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.04.2018
Oferta pracy ważna do: 27.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 13.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 13.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
mile widziane doświadczenie w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2017-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-04-23 - Rumia (pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem
EUROBUD CHAJEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2017-08-23 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie potraw,dbanie o najwyższą jakość i smakprzygotowywanych dań,porcjowanie i wydawanie posiłków,utrzymanienależnej czystości i porządku naczyń,sprzętu i pomieszczeń. Zmianowość: trzy zmiany I. 06:00-14:00 II. 07:00-15:00 III. 11:00-19:00
Szpital Wojewódzki w Opolu Sp. z o.o. - 2017-12-29 - Opole (opolskie)
praca w restauracji
"JJS" SPÓŁKA CYWILNA JOLANTA I JERZY SIEMIEŃCZUK - 2015-11-20 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z tradycjami ajurwedyjskimi i standardami hotelu pięciogwiazdkowego.Przygotowywanie zapotrzebowania i zamówienia spożywczego.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Sulisław (opolskie)
Przygotowywanie potraw i napoi kuchni indyjskiej – dział curry i tandori. Praca na sezon. Pomoc kucharzom w trakcie Gladmat Food Festival oraz zastępstwa w czasie urlopów.Wykształcenie:Wykształcenie kierunkowe w zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Kandydat powinien mieć min. 4 lata doświadczenia w pracy na stanowisku kucharza w przygotowywaniu potraw kuchni indyjskiej (Restauracja / Hotel)Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka angielskiego
INDIA TANDOORI RESTAURANT AS - 2016-02-24 - Norwegia (Norwegia)
obsługa podatnika, przyjmowanie i składanie dokumentów, prowadzenie ewidencji księgowej, sporzadzanie rejestru vat i deklaracji vat7, dekretowanie dokumentów, wprowadzanie do programu księgowego, obsługa programu księgowego i programu rejestru vat
kontakt przez PUP - 2016-04-29 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
w/g potrzeb
HOTEL KAMERALNY - MARCIN DYBAŁA w Kielcach - 2018-04-11 - Kielce (świętokrzyskie)
wykształcenie jako kucharz (może być osoba po szkole)
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2016-01-27 - Krotoszyn (wielkopolskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-06 - Sierpc (mazowieckie)
- przygotowywanie potraw, produktów, półproduktów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-01-17 - Tuczempy (podkarpackie)
PAKOWANIE I SEGREGOWANIE CZĘŚCI SAMOCHODOWYCH ZGODNIE Z INTRUKCJĄ I PRZYJĘTYMI PROCEDURAMI
OUTWORK SYSTEMS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-01 - Polkowice (dolnośląskie)
wyksz. zawodowe- gastronomiczne, mile widziane doświadczenie na ww stanowisku
DOM OPIEKI HANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygototwywanie deserów, soków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Piła (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wynagrodzenie do uzgodnienia, praca w godz. 10-24
kontakt przez PUP - 2016-02-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Cięcie płyt, oklejanie, składanie mebli, montaż u klienta
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Wadlew (łódzkie)
prace w kuchnii, samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa Dembiński Marek - 2017-04-20 - Iława (warmińsko-mazurskie)
zapoznanie się z planem produkcji, przebiegiem realizowanych zleceń; zabezpieczenie dostępności materiałów na lini produkcyjnej; uczestnictwo w czynnościach przezbrojenia; kontrola działania maszyny; utrzymanie linii produkcyjnej w czystości
KRONOSPAN OSB - 2016-01-05 - Strzelce Opolskie (opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Piaseczno (mazowieckie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, UTRZYMYWANIE MIEJSCA PRACY W ŁADZIE ZGODNIE Z ZASADAMI
MAŁGORZATA MILWICZ MILWICZ ARCHITEKCI - 2016-08-18 - Srebrna Góra (dolnośląskie)
Wydawanie posiłków. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Jedna zmiana w godzinach 12.00-20.00 od środy do niedzieli. Pracodawca zapewnia dojazd z Piły.
BAR "KRĘPSKO" WŁODZIMIERZ STANKOWSKI - 2017-06-19 - Krępsko (wielkopolskie)
Praca wg standardów sieci, przygotowanie potraw wg standardów, samodzielna praca na stanowisku, dbanie o porządek stanowiska pracy, przestrzeganie zasad HACCP. Wymiar etatu do uzgodnienia. Praca jednozmianowa.
IZABELA FIGURSKA - 2018-05-10 - Rumia (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
z
kontakt przez PUP - 2017-12-14 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
Podstawowe czynności związane z przygotowaniem potraw podawanych na miejscu i na wynos. Wykształcenie ponadgimnazjalne, znajomość podstaw gastronomii, praktyczna wiedza w zakresie wykonywanego zawodu, umiejętność szybkiego przyswajania zakresu obowiązków oraz komunikatywność między pozostałymi pracownikami.
Pizzeria Sorrento - 2016-06-08 - Luzino (pomorskie)
-
PPHU Restauracja Pasja Tomasz Nielubiński - 2017-01-18 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-01-20 - Ciechanów (mazowieckie)