KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
Data publikacji: 2015-12-11
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: ,
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 11.12.2015
Data dodania oferty pracy: 11.12.2015
Oferta pracy ważna do: 24.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 11.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 11.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie przepisów bhp
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Piekoszów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2018-02-21 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie dań typowych dla kuchni wschodniej
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Łódź (łódzkie)
REF 30- ART. 150F - UZUPEŁNIENIE
kontakt przez PUP - 2018-04-30 - Koło (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne (kucharz kuchni orientalnej), doświadczenie zawodowe: min. roczne dośwaidczenie na w/w stanowisku, umiejętność wykonywania potraw kuchni wietnamskiej, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-12-06 - Lublin (lubelskie)
kucharz
REG BENZ sp z o.o. Sp. K. - 2016-11-25 - Mielec (podkarpackie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
Brukarz układanie kostki brukowejMiejsce pracy: Jelcz-Laskowice, wg zleceń
PPUH "SAREL" Ryszard Sabik - 2017-10-26 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
metody utrwalania żywności, obsluga narzędzi i urządzeń,obróbka art. spoż., przygotowywanie i wydawanie potraw, utrzymywanie czystości i porządku na staanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie posików, dbanie o porządek na stanowisku pracy, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
Sieć Bufetów na Obiektach Żeglugi Pasażerskiej Barbara Samcik - 2016-05-16 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowanie pizzy, posiłków
Pizzeria"FENIX" Paulina Sobieralska - 2016-01-15 - Kijewo Królewskie (kujawsko-pomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni indyjskiej pod nadzorem hinduskiego szefa kuchni, składanie zamówień na produkty u hinduskich dostawców, samodzielne przygotowywanie potraw kuchni indyjskiejwyszukiwanie
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Jabłonowo (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Warszawa (mazowieckie)
instruktaż wstępny, stanowiskowy, zapoznanie się z regulaminem organizacyjnym, innymi przepisami wewnętrznymi, regulaminem BHP i p. poż., przygotowywanie posiłków dla pacjentów, dbanie o najwyższą jakość sporządzanych potraw, zgodnie z cyklem produkcji i przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych otrzymanych od kierownika, porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały według norm wagowych, dbałość o inwentarz kuchenny, zgłaszanie kierownikowi bieżących usterek i awarii, wykonywanie poleceń przełożonych, przestrzeganie zasad higieny osobistej higieny pracy, przestrzeganie tajemnicy zawodowej.
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Lipsko (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej. Dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw, praca - Stary Młyn
DERT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-15 - Świdnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw dla konsumenta, pomoc w przygotowywaniu imprez okolicznościowych, obróbka termiczna i mechaniczna warzyw, porcjowanie i przygotowywanie mięsa do obróbki termicznej, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad BHP i Ppoż.
kontakt przez PUP - 2016-01-07 - Turek (wielkopolskie)
Gotowanie dań, sosów i farszy z menu, rozkładanie dostaw. Dbanie o jakość i bezpieczeństwo żywności na zakładzie, stosowanie fifo, przestrzeganie standardów BHP na obszarze zakładu. Praca w godz. 6:30-15:30. Praca w Restauracji VEGE LIFE ul. Legnicka 58 Wrocław.
JR Company sp. z o.o. - 2016-05-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie samodzielne potraw
ADPRO - 2018-04-26 - Bochnia (małopolskie)
przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych, komponowanie menu,
Hotel "FADO" Sp. z o.o. - 2016-09-13 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, dbałość o stanowisko pracy, organizacja pracy zespołu.
Firma Handlowo-Usługowa Michał Grabowski - 2016-05-18 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI PAKISTAŃSKIEJ, BENGALSKIEJ I INDYJSKIEJ (KEBAB, SHARMA ITP.)
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Skierniewice (łódzkie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z kartą menu.
P.B.P.U.H. "SŁOWOBUD" s.c. Józef Słociak, Tadeusz Słociak i Paweł Słociak - 2016-06-10 - Dąbrowa (opolskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-11-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie potrwa ukraińskich
GOLD TRADE CORPORATION SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-01 - Turawa (opolskie)
praca w kuchni w wysokiej temperaturze
FIT KITCHEN Sp. z o.o. - 2018-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
Prace ślusarskie, obsługa maszyn, montaże
ROBERT GRAŚ DROWIS - 2016-10-21 - Wronki (wielkopolskie)