KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Data publikacji: 2016-08-24
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
praktyczna znajomość potraw kuchni azjatyckiej, umiejętność doboru przypraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2016
Oferta pracy ważna do: 07.09.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.08.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań ala carte i przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe .MIEJSCE PRACY: Rezydencja Alabaster, Rzeszów ul. Stafieja 8.cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2017-06-12 - Rzeszów (podkarpackie)
Pracownik produkcji
ALU-TENT RYSZARD ZIELIŃSKI - 2016-01-19 - Stęszew (wielkopolskie)
Obsługa sprzętu do produkcji zbrojeń budowlanych.Kontakt z pracodawcą - tel.: 71 324 73 60, e-mail: kadry (at) centrostal.com.plOferta pracy znajduje się w sali: F
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Centrostal - Wrocław S.A. - 2016-04-14 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków i dań
Ośrodek Wypoczynkowo-Szkoleniowy WIKING Sp. z o.o. - 2018-08-23 - Jantar (pomorskie)
Przygotowywanie ciasta i produktów do pizzy.Umiejętność pracy na piecu opalanym drewnem.
FRANCESCO WOJCIECH ROŻEK - 2017-05-30 - Gdynia (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Sanok (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów, deserów z zasobów kuchennych, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szarlota (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni arabskiej, tureckiej, bengalskiej.
BEPARI FOOD Mashudur Rahman - 2017-09-06 - Lubartów (lubelskie)
Obróbka wstępna i termiczna dan bufetowych lub restauracja a'la carte. Praca w kuchni hotelowej w zespole pod kierownictwem szefa kuchni.
Hotel "Robert's Port" Żegluga Pasażerska Mikołajki Robert Śliwiński - 2016-03-15 - Stare Sady (warmińsko-mazurskie)
Kucharzstaż w godz. 7-15, 14-22
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
serwis rowerowy, sprzedaż rowerów
kontakt przez OHP - 2016-04-27 - Rybnik (śląskie)
gotowanie posiłków na stołówce wojskowej
13 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni
P.W. Dwór Zbożenna Sp. z o.o. - 2017-06-07 - Zbożenna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA (Towarzystwo Przyjaciół Stężycy) - 2016-06-22 - Stężyca (lubelskie)
- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,- przygotowywanie potraw- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw,- porcjowanie i wydawanie potraw- przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy,- wykonywanie innych czynności służbowych zleconych przez kierownika i właściciela-przestrzeganie obowiązującego regulaminu pracy i innych zarządzeń wewnętrznych
Paweł Kaliski - 2016-05-12 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw kuchni marokańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
kuchnia azjatycka
S.W.A. SKY HIGH KEBAB U AHMEDA SALEEM MUHAMMAD - 2018-09-11 - Sierpc (mazowieckie)
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, doświadczenie: min. 1 rok; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość: zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego, zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców, zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; zakres obowiązków: przygotowywanie potraw z zachowaniem wymogów sanitarnych, dbałość o porządek i właściwy stan miejsca pracy, umiejętności kulinarne, kreatywność i dbałość o każdy szczegół, dobra organizacja pracy, znajomość najnowszych trendów w gastronomi, umiejętność pracy w zespole i umiejętne zarządzanie nim, tworzenie receptur i wyliczanie food-cost potraw i cateringu, dyspozycyjność i umiejętność pracy pod presją czasu; jedna zmiana (12:00-20:00); miejsce pracy: Szałsza;
EC EWA CEBULA - 2017-03-24 - Szałsza (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Radłów (małopolskie)
Obróbka wstępna produktów, przygotoywanie i podawanie dań. Praca na pełny etat, 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2017-06-01 - Janki (mazowieckie)
Gotowanie prostych potraw kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy. Możliwość przyuczenia dla osób bez doświadczenia w zawodzie
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-07-13 - Iława (warmińsko-mazurskie)
kucharz w restauracji praca w godz. 11-19
"STAN-MARK" s.c. Stanisław i Marek Piotrowski - 2018-09-07 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
praca w gastronomii
RABMER HANDEL MASZYNAMI BUDOWLANYMI JAN CZOPEK * - 2016-05-06 - Karpacz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań z grilla, dowóz zamówień do klienta
Patryk Jankowski - 2018-02-12 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Wisła (śląskie)
Przygotowywanie posiłków. Dźwiganie 12/30 kg. Praca w godz. 6-14. 12-20.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-04-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posiłków garmażeryjnych, utrzymanie czystości na kuchni.
kontakt przez PUP - 2015-12-04 - Oleśnica (dolnośląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Gidle (łódzkie)
przygotowanie posiłków
EVER CATERING Sp. zoo - 2017-06-28 - Garwolin (mazowieckie)