KUCHARZ/KUCHARKA Boszkowo-Letnisko oferta pracy HOTEL VITALIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu
Data publikacji: 2018-03-12
Lokalizacja: Boszkowo-Letnisko (wielkopolskie)
Pracodawca: HOTEL VITALIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Dominicka 24, 64-140 Boszkowo-Letnisko, powiat: leszczyński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków z karty menu
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Boszkowo-Letnisko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: leszczyński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włoszakowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.04.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
HOTEL VITALIA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Adres pracodawcy:
Dominicka 24, 64-140 Boszkowo-Letnisko, powiat: leszczyński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: leszczyński
Gmina pracodawcy: Włoszakowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Boszkowo-Letnisko
Ulica pracodawcy: Dominicka
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lesznie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 12.03.2018
Data dodania oferty pracy: 12.03.2018
Oferta pracy ważna do: 12.04.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.03.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.03.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków.
INTER-BAR-MOTEL ALFRED GRAMS - 2016-01-13 - Stare Marzy (kujawsko-pomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-18 - Burkat (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie potraw wietnamskich.
Tien Nguyen NGUYEN Firma "NPN" - 2018-05-11 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
nawiązywanie relacji hndlowych z nowymi klientami, bieżąca obsługa klientów, zamawianie towarów z zagranicy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2017-06-26 - Zawoja (małopolskie)
Przytogowywanie tradycyjnych dań kuchni marokańskiej (sałat, dań głównych, deserów)
HAMZA EL AYOUBI MARRAKECH SHISHA - 2016-03-09 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni uzbecko-tureckiej, przygotowywanie mięsa smażonego, obsługa zamówień od klientów
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-11-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; miejsce wykonywania pracy: Kępice
Przedsiębiorstwo Przemysłu Drzewnego "Poltarex" sp. z o.o Tartak w Korzybiu - 2016-10-19 - Korzybie (pomorskie)
Obsługa komputera i urządzeń biurowych, nadzór nad obiegiem poczty oraz informacji, sporządzanie dokumentacji
Policealne Studium Academica - 2017-08-16 - Międzyrzecz (lubuskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
GOSPODA U WIEDŹMY Bohaczyk Włodzimierz - 2016-05-12 - Lipiny (podkarpackie)
samodzielne prowadzenie kuchni typu domowa; menu dla dużej restauracji w tym na imprezy masowe okolicznościowe;
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Świętochłowice (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-30 - Łobez (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, nadzór nad jakościa wydawanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie przyrządów używanych w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw dla klientów.
Firma Usługowo-Handlowa TADBOG w Cisnej - 2018-01-26 - Cisna (podkarpackie)
pomoc psychologiczna osobom dorosłym, dzieciom i rodzinom przeżywającym różnego typu kryzysy, diagnozowanie problemów rodzinnych, prowadzenie zajęć psychoedukacyjnych
Ośrodek Pomocy Społecznej w Jastrzębiu Zdroju - 2018-08-29 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie tradycyjnychposiłków i wydawanie klientom
"Cezar" Teresa Hruszka Bar Gastronomiczny - 2018-07-17 - Łask (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-04-03 - Mielec (podkarpackie)
Praca w kuchni zakładu gastronomicznego
Bar "UNIWERSALNY" Zofia Kocznur - 2015-12-07 - Opatów (świętokrzyskie)
ROZNOSZENIE ULOTEK
kontakt przez OHP - 2016-02-05 - Piątnica Poduchowna (podlaskie)
Sporzadzanie posiłków zgodnie z jadłospisem, zmywanie naczyń i utrzymanie ich w nalezytym porządku, dbanie o czystość w pomieszczeniach kuchn, iwydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawidłowe ich przechowywanie; obróbka wstępna surowców; wykonywanie róznych potraw (zgodnie z harmonogramem stażu); staż od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po stażu pon-sb-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeb zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Bełchatów (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków kuchni indyjskiej, obsługa klienta, dbałość o czystość lokalu. Praca na pół etatu w godzinach 10 - 14, 14 - 22, 18-22.
kontakt przez PUP - 2018-07-12 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowanie i przyrządzanie potraw, dań zgodnie z zamówieniem klienta
ERBIL KEBAB - 2016-04-19 - Nowogard (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań z menu restauracji. Utrzymanie czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Łódź (łódzkie)
.
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Osówka (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-08-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Nysa (opolskie)
Przygotowywanie posiłków wg menu.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2017-11-06 - Oława (dolnośląskie)
sporządzanie różnego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładach gastronomicznych i przedsiębiorstwach zajmujących się przygotowaniem i produkcją wyrobów i półproduktów kulinarnych, obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, ocena surowców, półproduktów do produkcji kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Zielona Góra (lubuskie)
Wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Zaklików (podkarpackie)