KUCHARZ Krępsko oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i wydawanie z kuchni
Data publikacji: 2016-05-09
Lokalizacja: Krępsko (wielkopolskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:64-930 Krępsko 19, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie potraw i wydawanie z kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krępsko
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szydłowo
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Dobra organizacja pracy, min. 1 rok doświadczenia na stanowisku
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
64-930 Krępsko 19, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Szydłowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krępsko
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2016
Oferta pracy ważna do: 05.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 09.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków.
SALSA- IMPREZY,BANKIETY,SZKOLENIA Jarosław Szumowski - 2018-08-16 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywyanie dań z kuchni regionalnej i a la carte (od przystawek do deserów).
Waldhotel Eiche GmbH - 2017-12-27 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie potraw i półproduktów kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosownaych w kuchni azjatyckiej dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Łódź (łódzkie)
Gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na pół etatu, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
Konatkt maliwoy z klientami, monitorowanie zamówień i wpłat, przyugotowywanie towaru do wysyłki, wystawianie dokumentów sprzedaży, nadawanie przesyłek
Firma Handlowo-Usługowa "KAREN" Karczewski Wojciech - 2016-03-25 - Iława (warmińsko-mazurskie)
układnie menu oraz zarządzanie wydatkami związanymi z organizacją imprez okolicznościcowych
kontakt przez PUP - 2016-02-26 - Bukownica (wielkopolskie)
prace pomocnicze przy remontach maszyn i urządzeń, nadzór nad urządzeniami produkcyjnymi
AMELO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-09 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowywanie potraw, zapewnienie najwyższej jakości potraw.
kontakt przez OHP - 2016-04-21 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Robienie makaronów, klejenie pierogów, cepelinów, pelmieni, regionalnej kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Koszalin (zachodniopomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie dań kuchni ukraińskiej, wydawanie posiłków, zachowanie czystości
Dobry Hotel Męczkowski Sp. k. - 2017-02-23 - Gdańsk (pomorskie)
Kontakt osobisty lub telefoniczny pod nr: 535 090 509. Przygotowywanie dań wg menu, obsługa. Praca na jedną zmianę w systemie 1/1 (lokal czynny w godz. 10-22).
Szewczyk Damian KEBAB - 2016-02-24 - Andrychów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Firma "RAF-PAF-KAR" usługi budowlane i transportowe Robert Bochenek - 2016-10-19 - Zakrzów (małopolskie)
- Przygotowywanie dań kuchni polskiej i dla dzieci.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + premia. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna Książeczka sanepidu. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni polskiej. Mile widziane Prawo jazdy kat. B. Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (8:00-20:00) (Tel. 784-044-590) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Franciszkańska 33, 40-708 Katowice).
P.H.U. PYCHOTKA MAREK ILLG - 2017-06-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie potraw wg. opracowanych receptur, nadzór nad jakością i świeżością składników, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, przestrzeganie przepisów BHP. Praca około 126 godzin miesięcznie od poniedziałku do niedzieli w godzinach 7-15.
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Otrębusy (mazowieckie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystośc kuchni, szkolenie kulinarne, bhp, hacap, obsługa gości, catering.
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Zakład Usług Leczniczo Wypoczynkowych "PZL-Mielec" sp. z o.o. - 2017-09-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Praca w kuchni orientalnej, przygotowywanie dań z mięs (wolowina, baranina) oraz produktów spożyczych; planowanie zadań; umiejetnosć kierowania ludżmi. Umowa o pracę na czas nieokreślony. 1/2 etatu. Praca jednozmianowa: 4 godziny dziennie w przedziale godzinowym: 14:00-23:00. Może być osoba niepelnosprawna. Oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Murzasichle (małopolskie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2018-02-26 - Poznań (wielkopolskie)
Wyrób pizzy i innych dań.
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2016-01-19 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Puławy (lubelskie)
-
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZESPÓŁ ZAKŁADÓW OPIEKI ZDROWOTNEJ - 2017-07-13 - Gryfice (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem, doświadczenie zawodowe mile widziane
PROMENADA Agnieszka Kiel - 2017-03-14 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków i wydawanie w porcjach dla osób chorych i w podeszłym wieku
PIELĘGNIARSKI DOM OPIEKI "ZŁOTA OSTOJA" EWA MANIARA - 2017-09-13 - Palmiry (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem. Oferta również skierowana dla osób z orzeczonym stopniem niepełnosprawności.
KUCHNIA BABCI RÓŻY, LUCYNA LISZKA - 2017-12-13 - Tychy (śląskie)
praca w lokalu typu fast food/obsługa klienta
J+J SP Z O O - 2018-03-13 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWANIE ZAMÓWIENIA MENU OKOLICZN., MENU SALA, WYDANIE DAŃ, ZŁOŻENIE DAŃWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KUCHARZ, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI MEKSYKAŃSKIEJ + SŁOWNICTWA MEKSYKAŃSKIEGO W ZAKRESIE KARTY MENU, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Higieniczne i punktualne przygotowywanie zdrowych posiłków. Organizacja i nadzór nad pracą kuchni. Uczestnictwo w ustalaniu jadłospisu dekadowego. - Wynagrodzenie: od 2000 do 2200 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony (6 miesięcy). Docelowo umowa na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe lub średnie kierunkowe. Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w kuchni. Brak przeciwskazań zdrowotynych. Książeczka sanepidowska. Dokumenty potwierdzające poziom wykształcenia. Kontakt osobisty w godzinach: 8:00-15:00 lub telefoniczny (32-252-34-48) w godzinach: 8:00-15:00, lub e-mail: zalewska76 (at) interia.pl
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 76 - 2017-12-14 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)