KUCHARZ Kozarze oferta pracy Dom Pomocy Spo艂ecznej w Kozarzach
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych 艣rodk贸w do spo偶ycia w zak艂adzie 偶ywienia.
Data publikacji: 2018-07-27
Lokalizacja: Kozarze (podlaskie)
Pracodawca: Dom Pomocy Spo艂ecznej w Kozarzach
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:18-230 Kozarze 63, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Czynno艣ci zwi膮zane z przygotowywaniem i wydawaniem potraw oraz innych 艣rodk贸w do spo偶ycia w zak艂adzie 偶ywienia.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 w zast臋pstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Kozarze
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wysokomazowiecki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ciechanowiec
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 27.07.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Obs艂uga programu Magazyn, Diety
Nazwa pracodawcy: Dom Pomocy Spo艂ecznej w Kozarzach
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Adres pracodawcy:
18-230 Kozarze 63, powiat: wysokomazowiecki, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: wysokomazowiecki
Gmina pracodawcy: Ciechanowiec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Kozarze
Numer budynku pracodawcy: 63
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wysokiem Mazowieckiem
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 26.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 27.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 27.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w
S艂otwiny - Arena, sp贸艂ka z o.o - 2016-07-21 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Planowanie, przygotowanie posi艂k贸w, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, pieca konwekcyjnego
POLITECHNIKA WARSZAWSKA - 2017-01-13 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, da艅 garma偶eryjnych, mi臋snych, zup, pierog贸w, sa艂atek, sur贸wek; dekorowanie potraw; dbanie o porz膮dek;
PHU ''INWESTOR'' JUSTYNA K艁OS-SZCZEPANIK - 2017-06-27 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni z umiej臋tno艣ci膮 przygotowywania da艅 i potraw arabskich, obs艂uga klienta
EL-GOHARI COMPANY RASHA MOHAMED - 2017-08-28 - 艁om偶a (podlaskie)
kuchnia bengalska, arabska, turecka
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Zwole艅 (mazowieckie)
Przygotowanie dokument贸w do archiwizacji, wprowadzanie danych do systemu komputerowego, obs艂uga deklaracji, pism i innych dokument贸w.
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Rawa Mazowiecka (艂贸dzkie)
przygotowanie posi艂k贸w (艣niadanie, obiad, kolacja) dla grupy 120 osobowej, dba艂o艣膰 o powierzony sprz臋t kuchenny oraz og贸lne utrzymywanie porz膮dku w kuchni i w sto艂贸wcepraca - 8h/dzie艅 r贸wnie偶 w wekendy
Fundacja Pomocy Spo艂ecznej Ewa - 2018-04-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw zgodnie z zam贸wieniami
SLOW FOOD Barbara Bogusz - 2017-03-22 - 艁uk贸w (lubelskie)
Przygotowanie wyrob贸w garma偶eryjnych
TOTU GARMA呕ERKA Stanis艂aw 艢wi臋cicki - 2016-05-04 - Pu艂awy (lubelskie)
Przygotowywanie zestaw贸w obiadowych, wydawanie zam贸wionych posi艂k贸w. WYMAGANIA: wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, pizzy, da艅 obiadowych, utrzymanie czysto艣膰i w miejscu pracy, pomoc przy, obr贸bce wst臋pnej.
Michalski Wojciech Firma Gastronomiczno - Handlowa AS - 2017-06-06 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, praca w "Ostoja" Chobienice
ONIX Sp. z o.o. - 2016-08-24 - Chobienice (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, J. BENGALSKI BIEG艁Y, ANGIELSKI PODSTAWOWY
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
"GO艢CINIEC SANGUSZKO" F.G.H. ZOFIA A膯IMOVI膯 - 2017-01-23 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, dbanie po czysto艣膰 na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Jas艂o (podkarpackie)
obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w z menu lokalu, dbanie o czysto艣膰 miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2016-12-12 - Bia艂ystok (podlaskie)
Zakres obowi膮zk贸w wg zakresu obowi膮zk贸w pracownika placowego m.in.: porz膮dki wewn膮trz i na zewn膮trz, drobne naprawy, prace konserwacyjne, od艣nie偶anie, koszenie trawy, grabienie lisci.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Wrzosowa (艣l膮skie)
Obs艂uga kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie, pieczenie i inne
Apiherba dr Edward Ka艂u偶ny - 2016-06-20 - Witos艂aw (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w hotelupe艂nienie funkcji szefa kuchni
PRZEDSI臉BIORSTWO UZDROWISKOWE "USTRO艃" SP脫艁KA AKCYJNA - 2016-08-19 - Ustro艅 (艣l膮skie)
Obs艂uga kuchni- gotowanie, pieczenie, przygotowywanie menu
Apiherba dr Edward Ka艂u偶ny - 2018-01-16 - Witos艂aw (wielkopolskie)
wykroje odzie偶y damskiej
FASHION STYL ANNA DYNAS, KASPER PORZUCZEK SP脫艁KA CYWILNA - 2016-11-07 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie polece艅 Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (艣l膮skie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2017-12-28 - Olkusz (ma艂opolskie)
- Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych kuchni polskiej. Miejsce pracy: ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice lub ul. Gliwicka 140, 40-857 Katowice.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 13:00-21:00 + soboty i niedziele - wed艂ug grafiku. Wymagane wykszta艂cenie min. podstawowe. Mile widziane do艣wiadczenie na podobnym stanowisku. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Mile widziane osoby ucz膮ce si臋. Kontakt wst臋pnie telefoniczny (11:00-20:00) (Tel. 501-425-840) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Sportowa 22, 40-109 Katowice).
PIZZERIA MARCELLO, FIRMA PARKINGOWA JERZY G臉SIAK - 2017-09-07 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla 偶ywienia zbiorowego, utrzymywanie stanowiska pracy w czysto艣ci, sprawdzanie wa偶no艣ci produkt贸w
US艁UGI TURYSTYCZNE "MIESZKO" S.C. - 2016-05-24 - Duszniki-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂ku dwudaniowego, przestrzeganie zasad BHP, dobra organizacja,
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Namys艂贸w (opolskie)
- Przygotowywanie, kr臋cenie SUSHI. Kontakt z klientem. Zamawianie i przyjmowanie towaru. Dbanie o porz膮dek na stanowisku pracy.- Miejsce wykonywania pracy na ternie ca艂ej Polski w r贸偶nych punktach gastronomicznych wed艂ug potrzeb: Krak贸w, Jaworzno, Zabrze, Sosnowiec, Bytom.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w godzinach: 9:00-21:00 + soboty: 9:00-21:00 + niedziela: 9:00-21:00, 10:00-20:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiej臋tno艣膰 kr臋cenia SUSHI minimum 2 lata. Aktualna ksi膮偶eczka do cel贸w sanitarno epidemiologicznych. Komunikatywno艣膰..
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w DPS, utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Praca w systemie dwuzmianowym (7.00-15.00 i 11.00 - 19.00)
Dom Pomocy Spo艂ecznej w Boles艂awcu - 2017-01-04 - Boles艂awiec (dolno艣l膮skie)
sprzedaz artyku艂贸w monopolowych i spo偶ywczych. Praca od 6.oo do 14.oo (+ w soboty, niedziele od 6.oo a 14.oo.)
AUTO CENTRUM SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-04-11 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 i menu , uk艂adanie menu , zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze
kontakt przez PUP - 2017-07-11 - Radom (mazowieckie)