KUCHARZ Koniaczów oferta pracy Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT”
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie różnego rodzaju posiłków, deserów, umiejętność dekorowania i porcjowania posiłków im deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne pożądane,mile widziane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premiaKONTAKT Z PRACODAWCĄ: tel. 506717079
Data publikacji: 2019-08-28
Lokalizacja: Koniaczów (podkarpackie)
Pracodawca: Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT”
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:37-500 Koniaczów 4, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie różnego rodzaju posiłków, deserów, umiejętność dekorowania i porcjowania posiłków im deserów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.WYMAGANIA:wykształcenie zasadnicze zawodowe gastronomiczne pożądane,mile widziane doświadczenie zawodowe.Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premiaKONTAKT Z PRACODAWCĄ: tel. 506717079
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie brutto 2.250 zł + premia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Koniaczów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jarosławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jarosław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2019
Data zakończenia pracy: 12.09.2020
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Monika MAGDA , Sklep Spożywczo Przemysłowy , Zajazd „DUKAT”
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Adres pracodawcy:
37-500 Koniaczów 27, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: jarosławski
Gmina pracodawcy: Jarosław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Koniaczów
Numer budynku pracodawcy: 27
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż art. spoż-przem, usługi gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 28.08.2019
Data dodania oferty pracy: 28.08.2019
Oferta pracy ważna do: 11.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 28.08.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 28.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?460f69ffcf592be8a8717ee4bfb19f72
Podobne oferty pracy
- przygotowywanie dań w przydzielonej sekcji,- dbanie o gospodarkę magazynową,- dbałość o czystość i porządek na stanowisku pracy,- wykonywanie zadań zleconych przez Szefa Kuchni
Golden Tulip - 2017-11-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków zimnych i ciepłych
kontakt przez PUP - 2016-10-18 - Słowik (łódzkie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciastek i gastronomiczny rozbiór mięsa różnego rodzaju zwierząt i porcjowanie, dekorowanie wyrobów kulinarnych, obliczanie wartości wartości odżywczej potraw,
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Zielonka (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
PAMAR Piotr Zenik - 2018-04-06 - Węgrów (mazowieckie)
– prowadzenie dokumentacji służbowej– cykliczne patrolowanie terenu obiektu– kontrola ruchu osób i pojazdów
Solid Security - 2018-06-07 - Łódź (łódzkie)
praca na kasie, praca na hali sprzedaży, towarowanie
TESCO Spółka z o.o. - 2017-04-28 - Tychy (śląskie)
sporządzanie potraw, obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych, porcjowanie i wydawanie potraw wg. zamówień
Krzysztof Kaczmarzyk - 2019-03-28 - Ruciane-Nida (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków- żywienie zbiorowe
kontakt przez PUP - 2016-07-21 - Białebłoto-Stara Wieś (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
MARCELI JAGUSIAK Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MARCELI" - 2018-07-25 - Miasteczko Śląskie (śląskie)
Wykonywanie zadań typowych dla kucharza
Gasthaus und Pension Hafeneck Ursula Richter - 2017-01-11 - Niemcy (Niemcy)
j.w
Zjednoczone Przedsiębiorstwa Rozrywkowe S.A. - 2017-10-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
EEA Poland Beata Olszewska - 2016-01-15 - Żdżarów (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Turystyczna U Moniki - 2017-07-12 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
Umiejętności kulinarne - gotowania. Praca 12 godzin co drugi dzień (godz. pracy 7-19). Wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą w celu ustalenia terminu spotkania.
"DAG-BUD" JERZY KISIEL DOM WYPOCZYNKOWO REHABILITACYJNY LAWENDOWA PRZYSTAŃ - 2019-02-05 - Przewłoka (pomorskie)
do uzgodnienia
SKLEP SPOŻYWCZO-PRZEMYSŁOWY "BEZIK"; HOTEL I RESTAURACJA "NOWY DWÓR" JOLANTA PODGÓRSKA-MIGUT - 2016-07-20 - Zaczernie (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Legionowo (mazowieckie)
Pracownik administracyjno-biurowy: wymagane wykształcenie min. średnie, znajomość języka niemieckiego w stopniu zaawansowanym, znajomość zasad organizacji biura i pracy biurowej, pakietu Office, prowadzenie korespondencji przychodzącej i wychodzącej. Tel. 95 757 3311 Jarosław Jagodda. Adres e-mail: heckmann_polska (at) pro.onet.pl
HECKMANN POLSKA PRODUKCJA METALOWA I MASZYN SPÓŁKA Z O.O. - 2016-08-24 - Krzeszyce (lubuskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Styś - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Szałe (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI GRECKIEJ, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA POTRAW KUCHNI GRECKIEJ, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-10-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowości koreańskiej, przygotowywanie rachunków w języku koreańskim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Mława (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, wykańczenie, porcjowanie, dekorowanie i est
"AMD" Spółka z o.o. - 2019-02-13 - Rukławki (warmińsko-mazurskie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.Praca w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy na umowę o pracę w Dźwirzynie
PHU WSP OPOLE Sp. z o. o. - 2017-02-01 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE ŚNIADAŃ, OBIADÓW ORAZ DAŃ A'LA CARTE, DBANIE O PORZĄDEK W MIEJSCU PRACY.WYMAGANE: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE LUB ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚC PRACY W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MINIMUM 6-MIESIĘCY.PRACA W GODZINACH 05:00-13:00, 07:00-15:00, 15:00-23:00KONTAKT TELEFONICZNY 668 281 846, CV NA EMAIL - BIURO.POZNAN (at) GIGROUP.COM LUB MONIKA.LORENC (at) GIGROUP.COM
GI GROUP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-04-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)