KUCHARZ DO PIZZERII Kępno oferta pracy AMIRA Łukasz Krystek

Stanowisko: KUCHARZ DO PIZZERII
Wynagrodzenie: od 1 750 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
Data publikacji: 2015-12-10
Lokalizacja: Kępno (wielkopolskie)
Pracodawca: AMIRA Łukasz Krystek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawska 26, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie ciasta, produkcja pizzy, przygotowywanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ DO PIZZERII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kępno
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kępiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kępno
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: AMIRA Łukasz Krystek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Adres pracodawcy:
Warszawska 26, 63-600 Kępno, powiat: kępiński, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: kępiński
Gmina pracodawcy: Kępno
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kępno
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 26
Profil działalności pracodawcy:
Restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kępnie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.12.2015
Oferta pracy ważna do: 08.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 10.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie dań restauracyjnych, doświadczenie 2-3 lata, ks. sanepidu, praca 9-19
PAWEŁEK Katarzyna Szymańska - 2017-08-29 - Mysłowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem - przygotowywanie posiłków.Wynagrodzenie do uzgodnienia z pracodawcą - uzależnione od doświadczenia i umiejętności.Praca w Domu Weselnym " KAZIMIERZÓWKA"
"Kazimierzówka" Iwona Demby - 2017-12-07 - Kazimierzowo (warmińsko-mazurskie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
samodzielne stanowisko
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-02-07 - Kielce (świętokrzyskie)
Kierowanie pojazdami ciężarowymi, przewóz towarów handlowych na terenie kraju oraz za granicą
FIRMA HANDLOWA WELTSAMEN ŁUKASZ GAWORSKI - 2017-10-18 - Posmykowizna (łódzkie)
przygotowywanie i sprzedaż posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-18 - Przasnysz (mazowieckie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Białystok (podlaskie)
- praca w kuchni serwujące potrawy śląskie, polskie
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Bytom (śląskie)
w/g stanowiska
POMQUAD POMIANKOWSKI ŁUKASZ - 2016-05-11 - Kielce (świętokrzyskie)
wg stanowiska. Miejsce pracy: Rabka -Zdrój, Zaryte 14, Dom Wypoczynkowy.
"KARABELA" Sp. z o. o. Tarnobrzeg - 2017-12-18 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
planowanie posiłków oraz przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami higieniczno-sanitarnymi
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Piła (łódzkie)
przygotowywanie potraw z karty menu
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sosów
H&I ENTERPRISE Zdzisław Misior - 2016-06-27 - Sieradz (łódzkie)
utrzymywanie w czystości i porządku naczyń, sprzętu i miejsca pracy, przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy, przygotowywanie potraw wedle menu restauracji
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw: kurczak curry, chilly chicken, chicken tikka, buffallo wings.
NAMASTE SYJO CHELEKKADAN VARGHESE - 2017-11-15 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Centrum Konferencyjno-Bankietowe MALIBU Sylwester Puchta - 2017-03-22 - Baczki (mazowieckie)
Kucharz małej gastronomii
PPHU ANGELLO SC Izabela Osiewicz Marek Osiewicz - 2016-06-23 - Rawicz (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiem
GENERUM Sp. z o. o. - 2016-05-10 - Zgierz (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przyjmowanie dostaw surowców, przygotowywanie surowców - rozdrabnianie, gotowanie, przygotowywanie i wydawanie posiłków, sprzątanie na stanowisku pracy.
Centrum Usług Turystycznych Podróże Marzeń Barbara Jaśnikowska - właściciel - 2016-06-27 - Międzygórze (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej. Praca w równoważnym systemie czasu pracy według ustalonego grafiku w Szczyrku.
CENTRUM KONGRESÓW I REKREACJI ORLE GNIAZDO SP. Z O. O. - 2016-07-22 - Szczyrk (śląskie)
Mycie zewnętrzne pojazdów, sprzątanie wnętrza pojazdów, autodetailing.
PG KERTO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-09-06 - Kąty Węgierskie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o prace w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu.
Obiekty Sanatoryjno - Wczasowe "PÓŁNOC" Sp. z o.o. (Ośrodek „Phoenix" dawny Chemik) - 2016-09-01 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej/ dbałośc o porządek i czystośc w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-12-30 - Łódź (łódzkie)
Przyrządzanie potraw na bazie surowców i półproduktów.
Gospoda Podzamcze Anna Oździńska Stare Drawsko - 2015-12-03 - Stare Drawsko (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków od surowca do gotowego dania
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Bobowa (małopolskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2016-08-02 - Suchedniów (świętokrzyskie)