KUCHARZ Karpacz oferta pracy PBM POŁUDNIE TOUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw dla gości pensjonatu
Data publikacji: 2017-03-14
Lokalizacja: Karpacz (dolnośląskie)
Pracodawca: PBM POŁUDNIE TOUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:ŻEROMSKIEGO 7/9, 58-540 Karpacz, powiat: jeleniogórski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw dla gości pensjonatu
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: system wynagradzania: miesięczny
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Karpacz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: jeleniogórski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Karpacz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Doświadczenie w zawodzie.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy:
PBM POŁUDNIE TOUR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Adres pracodawcy:
33-343 Rytro 380, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Rytro
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rytro
Numer budynku pracodawcy: 380
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Jeleniej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.03.2017
Oferta pracy ważna do: 30.03.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 14.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.03.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie posiłków do szkół i przedszkoli - catering.
Grzegorz Filipowski Restauracja "MEGA" - 2016-04-01 - Suchoraba (małopolskie)
Według stanowiska.
"GTR" PATRYK PIKUŁA W ŻOŁYNI - 2018-07-18 - Żołynia (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, dań kuchni polskiej.
Szymańska Justyna WIRTUOTEKA - 2016-10-25 - Wadowice (małopolskie)
Osoba zatrudniona na danym stanowisku będzie odpowiedzialna zaprzygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jakości produktów i usług orazprzestrzeganie norm i standardów produkcji. Dodatkową odpowiedzialnościąKucharza będzie estetyczne prezentowanie potraw i dań, dbanie o prawidłowemagazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępowania zżywnością
PUB MASKA - 2017-05-12 - Opole (opolskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Wykładanie towarów, sprzedaż, obsługa klienta, kasy i wagi (sklep z wyrobami garmażeryjnymi).
Zakład P.H.U. "SMAKOSZ" Wyroby Garmażeryjne Sylwia Bosak - 2016-10-07 - Jerzmanowice (małopolskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości pomieszczeń kuchni, stołówki, magazynów
Powiatowy Zespół Placówek Oświatowych w Bieczu - 2018-07-05 - Biecz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków regeneracyjnych praciowników; przygotowywanie posiłków dla gości; prowadzenie dokumentacj; zamawianie art. spożywczych
RANDSTAD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ - 2016-06-02 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
wg zawodu
Amadeus Hotel Krzysztof A. Olszowy - 2017-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków, samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie dań i zakasek podczas weseli, styp i imprez okolicznosciowych, nadzór nad pracownikami kuchni
ZAKŁAD USŁUG GASTRONOMICZNYCH Adam Arbart - 2016-10-07 - Kowalewo Pomorskie (kujawsko-pomorskie)
wz
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-17 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej.
RESTAURACJA I HOTEL "ZAMKOWA" S.C. H. ZIEMBA, W. ZIEMBA W ŁAŃCUCIE - 2016-08-03 - Łańcut (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane: - wykształcenie zawodoweUmiejętności:- umiejętność wykonywania posiłków- umiejętność pracy w zespole- brak podatności na emocje- opanowanie- sprawność fizyczna- rzetelność, dyspozycyjność, odpowiedzialność i uczciwośćCharakterystyka wykonywanej pracy:- przygotowywanie posiłków dla wychowanków i personelu (śniadanie, obiad, kolacja)- utrzymanie czystości i higieny pomieszczeń kuchni, sprzętu kuchennego i zaplecza kuchennego- wydawanie posiłków
Zakład Poprawczy i Schronisko dla Nieletnich - 2017-11-14 - Racibórz (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości ośrodka. Praca w równoważnym systemie pracy w godz. 8-18.
Ośrodek "BURSZTYN" - Zakład Usług Geodezyjnych i Kartograficznych "PRYZMAT" Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw, obsługa klienta, dbałość o stanowisko pracy, oferta pracy przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Rzetnia (wielkopolskie)
samodzielne przygotowywanie potraw dla klientów restauracji
MAŁGORZATA SZUMIEC HOTEL, RESTAURACJA MARGERITA - 2017-10-26 - Modlnica (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-20 - Łódź (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
jw.
Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 154 im. P.E. Strzeleckiego - 2016-10-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie zamówień, utrzymywanie czystości w kuchni, zapewnienie właściwych standardów jakości, kontrola wykorzystania składników, inne prace zlecone.
VALAMAR RIVIERA - 2017-03-03 - Chorwacja (Chorwacja)
Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Uniejów (łódzkie)
praca w pizzerii
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Chorzów (śląskie)
kontakt, obsługa klienta, przygotowanie posiłków z menu lokalu, dbanie o czystość miejsca pracy
kontakt przez PUP - 2017-10-31 - Białystok (podlaskie)
Kucharz
F.H.U. LIGARA Andrzej Ligara - 2017-06-23 - Tarnów (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdrażanie nowych trendów kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)