KUCHARZ Kamień Śląski oferta pracy PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1 850 - 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Praca w restauracji w godzinach od 10:00-22:00. Mile widziane doświadczenie, dyspozycyjność.
Data publikacji: 2016-10-13
Lokalizacja: Kamień Śląski (opolskie)
Pracodawca: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w restauracji w godzinach od 10:00-22:00. Mile widziane doświadczenie, dyspozycyjność.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 1 850 - 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kamień Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: opolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: krapkowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gogolin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 1 850 - 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.10.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: PHU RESTAURACJA KAMIENIEC
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Adres pracodawcy:
Pl. Myśliwca 7, 47-325 Kamień Śląski, powiat: krapkowicki, woj: opolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: opolskie
Powiat pracodawcy: krapkowicki
Gmina pracodawcy: Gogolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kamień Śląski
Ulica pracodawcy: Pl. Myśliwca
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Krapkowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 14.10.2016
Oferta pracy ważna do: 12.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 14.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 13.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
produkcja, przygotowanie i wydawanie posiłków.
"ROMA" BIAŁCZYK BARTŁOMIEJ - 2018-03-13 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
obróbka wstępna produktów, przygotowywanie i podawanie potraw, praca na pełen etat 7 dni w tygodniu w godzinach 9-22 , możliwość zakwaterownia
KHAN Sp. z o .o - 2016-12-23 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych, jak kebab, falafel, sosy, tapile, utrzymywanie ładu i estettyki miejsca pracy, podawanie potraw, wykonywanie zamówień, praca na pełny etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 9-17 i 17-24.
NEHAR SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG STANDARDÓW I RECEPTUR OBOWIĄZUJĄCYCH WEWNĄTRZ SIECI RESTAURACJI SPHINX, PRACE PORZĄDKOWE ZWIĄZANE Z UTRZYMANIEM CZYSTOŚCI NA ZAPLECZU KUCHENNYM RESTAURACJI
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Sopot (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Tczew (pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Raportowanie produkcji w tym tworzenie BOM-ów produkcyjnych i zleceń produkcyjnych. Prowadzenie zgodnie z obowiązującymi przepisami ewidencji ruchów magazynowych związanych z procesami produkcyjnymi oraz innych wymaganych ewidencji, rejestrów, wykazów i sprawozdań. Sporządzanie grafiki produkcji i wysyłek, kontrola jego aktualizacji. Udział w nadzorowaniu przygotowań produkcyjnych a w szczególności kompletności wszystkich niezbędnych dokumentów. Sporządzanie i kompletacja dokumentacji dotyczącej działu produkcji, przestrzeganie zasad obiegu dokumentacji porządku w przechowywaniu dokumentów produkcyjnych. Wykonywanie czynności pomocniczych w dziale produkcji. Tworzenie i nadzór nad procedurami produkcji. Pomoc w koordynacji procesów produkcyjnych, zakupy części zamiennych do maszyn i urządzeń. Praca w godz. 8-16.
Fructoplant Sp. z o.o. - 2018-01-10 - Gąbin (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Warszawa (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Zielona Góra (lubuskie)
gotowanie, pieczenie, smażenie, obróbka wstępna warzyw i mięs
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Krzepice (dolnośląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-06-28 - Warszawa (mazowieckie)
przyjmowanie zamówień telefonicznych, wyrób pizzy
TAWERNA CZERWIK AGNIESZKA - 2018-01-23 - Oświęcim (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESERÓW Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ DO SPRZEDAŻY W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DOŚWIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHIŃSKIEJ)
BINGO JAROSŁAW FIGIEL I WSPÓLNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań barowych, organizacja stanowiska pracy.
DADI BAR Marek Gończ - 2016-04-11 - Jurata (pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Bolków (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw.
FHU DYMARCZYK I GÓRCZYŃSKI SPÓŁKA CYWILNA - 2016-04-08 - Szałe (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków (godz. pracy: 8:00 -16:00).
NETConnect Technologie Informatyczne - 2015-12-03 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Obsługa kuchni, przygotowywanie posiłków
Apiherba dr Edward Kałużny - 2016-04-11 - Witosław (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, wypiek pizzy.
JARNIS JAROSŁAW MACIEJAK - 2016-08-09 - Nisko (podkarpackie)
Zakres obowiązków kucharza hotelowego, przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych.
Hotel Gniecki Gdańsk Kazimierz Gniecki - 2017-09-29 - Przejazdowo (pomorskie)
praca na sezon (dwa miesiące) w Kretowinach koło Morąga
"TIP-TOP" Jacek Urbanowski - 2016-04-08 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie oraz wydawanie dań
STÓŁ RAWICKI WIESŁAW CHUDY - 2018-07-24 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczno-Handlowa "M.J. PULS" Marian Jaroszewski - 2017-04-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie lokalu kebab, przygotowanie potraw, sprzedawanie.
ATELIER KEBAB BARBARA DUŃSKA - 2018-06-29 - Żory (śląskie)
PROFESJONALNE ŚWIADCZENIE USŁUG KUCHARSKICH, WSPÓŁTWORZENIE MENU, DBAŁOŚĆ O ESTETYKĘ DAŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚCI KULINARNE W KUCHNI STAROPOLSKIEJ ORAZ JEDNEJ Z UZNANYCH KUCHNI EUROPEJSKICH (WŁOSKA, FRANCUSKA, GRECKA), 1 ROK DOŚWIADCZENIA;MIEJSCE PRACY: SZCZECIN HOTEL RYCERSKI;C.V NA MAIL: rekrutacja (at) hotelewam.pl
GRUPA HOTELI WAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-06 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkówOsoby zainteresowane ofertą pracy proszone są najpierw o kontakt telefoniczny 514 553 500.
TOSCANA s.c. - 2018-01-29 - Płońsk (mazowieckie)
uczestnictwo i planowanie jadłospisów, samodzielne przygotowywanie posiłków zgodnie z wymaganiami racjonalnego żywienia, utrzymywanie czystości i porządku naczyń, sprzętów i pomieszczeń kuchennych, obróbka warzyw, owoców i innych surowców do przygotowywania posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Krzyżanowice Dolne (świętokrzyskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-05-18 - Mielec (podkarpackie)